Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Mit Lederne

Ny viden

Tegn abonnement

Hvis du ikke er medlem af Lederne, PRO eller Virksom, kræver det abonnement at opnå fuld adgang til Ledelse i Dags artikelbase. Du kan enten tegne abonnement som privatperson eller på vegne af din virksomhed for at opnå adgang til flere brugere.

Som firma- eller individuel abonnent på Ledelse i Dag får du adgang til en guldgrube af viden i Ledelse i Dags artikeldatabase med flere end 900 artikler.

Vores artikler giver nye vinkler og perspektiver på ledelse i en dansk og international sammenhæng og skrives i samarbejde med førende forskere og ledelseseksperter fra ind- og udland.
 

Individuelt abonnement bestilles her

Der tegnes abonnement for indeværende år, hvorefter ny faktura bliver tilsendt ved årets start. Abonnementet kan ikke opsiges i abonnementsperioden.

Pris: 240 kr. ekskl. moms

Læs Ledelse i Dags særlige købsbetingelser

 

 

 

Firma-abonnement bestilles ved at kontakte  chefsekretær Vivi Vodschou på mail lid@lederne.dk og oplys om navn og adresse, samt hvilket abonnement I ønsker. Du vil herefter i løbet af et par dage få tilsendt faktura og login-oplysninger. Skriv "Firmabonnement" i emnelinjen.  

Der tegnes abonnement for indeværende år og et valgfrit antal personer i virksomheden. Ny faktura bliver tilsendt ved årets start. Abonnementet kan ikke opsiges i abonnementsperioden.

Priser:

Op til 5 personer: 500 kroner ekskl. moms
6 til 10 personer: 1.000 kroner ekskl. moms
11 til 25 personer: 1.500 kroner ekskl. moms
26 til 50 personer: 2.500 kroner ekskl. moms 
50 personer eller flere: 3.250 kroner ekskl. moms

Læs Ledelse i Dags særlige købsbetingelser