Mit Lederne

Ledelse i Dag - juni 2018

Er din ledelsesstil kønsbiased?

29. maj 2018

Stereotyper og kønsfordomme er den største hæmsko for at få flere kvinder i ledelse i dag. De organisationer, der er bedst til at nedbryde fordommene, er dem, hvor toplederne ikke bare uddelegerer velmenende initiativer, men selv går forrest og også gransker egen ledelse for kønsbias. Det viser en ny undersøgelse af, hvilken lederadfærd der er bedst til at skabe ligestilling.


Marc Timmermann til journalist Annemette Schultz Jørgensen
#Bias #Diversitet #Kvinder i ledelse

bias, stereotyper, fordomme, køn, topledelse, ligestilling, kvinder i ledelse, diversitet, Marc Timmermann, axiom consulting, Annemette Schultz Jørgensen, Ledelse i Dag, dkledelse, ledelse

Om Marc Timmerman

Marc Timmerman har en mastergrad i klinisk psykologi med hovedfag i psykoanalyse og en ph.d. i erhvervsøkonomi. Han er partner i konsulenthuset Axion Consulting Partners og var før det CEO i the European Talent Management Practice. Han har mere end tyve års ledelseserfaring og har i de senere år især specialiseret sig inden for talent- og mangfoldighedsledelse.

Marc Timmerman er desuden gæsteprofessor i Ledelse og Talent Ledelse på Vlerick Business School i Gent i Belgien. Han er selv belgier, bor i Astene i Belgien og er 54 år.

Læs denne måneds artikler

Vil du have mere indhold som dette?