Mit Lederne

LEDELSE i DAG

Hold dig opdateret med den nyeste viden, trends og forskning inden for ledelse.

Billede af Anders Rastrup Kristensen

Mange mennesker kæmper stadig med work-life-balancen i et grænseløst arbejdsliv. Strategier til at segmentere og integrere kan hjælpe til balance.

Årets ledelsesbog, dkledelse, dronningens nye klæder, lederne, ledelse i dag, content publishing, Mai-Britt Poulsen, Pernille Erenbjerg, Thomas Thune Andersen, Matias Pollman-Larsen, Diversitet, Kvinder i ledelse
Se LEDELSE i DAGs redaktør forklare baggrunden for kåringen af Årets ledelsesbog 2019. Bogen er et vigtigt bidrag til debatten om kvinder i ledelse.
: ledelse i dag, lederne, dkledelse, Helle Hein, Når talent forpligter, Gyldendal Business
Vi har allieret os med forfattere på ledelsesfeltet, som kommer med deres bud på bøger, du bør læse. Her kommer anbefalingen fra Helle Hein.
ledelse i dag, lederne, dkledelse, Lonni Hall, Affektiv ledelse, Samfundslitteratur
Ledelsesmodeller og -teorier er gode i teorien. Men når ledelse praktiseres i hverdagen, skal der også tages hensyn til det hektiske og det uforudsigelige.
Jesper dalgaard Pøhler, ledelse i dag, lederne, bæredygtig ledelse, bæredygtighed, lidkonf, dkledelse, konference, davos, world economic forum, WEF
Årets LEDELSE i DAG-konference handler om bæredygtig ledelse. Men hvad er det, og hvor omfattende er det? Redaktøren giver sit bud.

Vil du have mere indhold som dette?

Annoncer