Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Mit Lederne

Ledelse i Dag

Hold dig opdateret med den nyeste viden, trends og forskning inden for ledelse.

Thomas Wedell-Wedellsborg, ledelse, refraiming
Alt for mange ledere kaster sig i dag over løsningen, før de har fået diagnosticeret problemet. Og derfor ender forandrings- og innovationsprocesser i organisationer ofte resultatløse. Ledelse i Dag har talt med den danske Havard Business Review-forfatter Thomas Wedell-Wedellsborg, som introducerer begrebet "reframing", der kan hjælpe lederne til at stille skarpt på problemets kerne.
stress, lindebod, raastrup kristensen

Personalelederen har ofte en nøglerolle, når det handler om at forebygge og håndtere stress. Men hvilke opgaver og ansvar har personalelederen i det daglige i forhold til stress? Og hvor starter og stopper personalelederens ansvar? To af deltagerne på Ledernes og PFA´s Advisory table om stress og trivsel giver her, med hver deres indgangsvinkel, bud på personalelederens rolle og forslag til, hvordan man får talt om stress, trivsel og produktivitet på jobbet.

Robert S. Kaplan, HBR, Havard Business Review, Gyldendal, Kaplan
Hvis du er som de fleste succesrige ledere, fik du i begyndelsen af din karriere masser af vejledning og støtte. Men i takt med at du bevægede dig op ad karrierestigen, blev kilderne til ærlig og anvendelig feedback færre, og efter et vist tidspunkt stod du mere eller mindre alene uden mulighed for feedback. Her er syv spørgsmål, du derfor skal stille dit spejlbillede.
Joachim Meier, Imran Rashid, debat

Frem for at se medarbejdere som hele mennesker, skal ledere hellere se, at hele mennesket ikke er medarbejder. Sådan lyder Erhvervspsykolog Joachim Meiers kommentar til AgendaSætter Imran Rashids video.

topik, topoi, ledelse, vinkling, budskab, Christina Pontoppidan, Jonas Gabrielsen, RUC, KU
Når ledere formidler budskaber og beslutninger, vil de ofte kommunikere ud fra en bestemt vinkel. Problemet er, at de ofte vælger vinklen intuitivt. Dermed mister de kontrollen over kommunikationen. To retorikere har samlet de mest udbredte ledervinkler i et såkaldt topoikatalog, der skal hjælpe ledere med at vinkle deres budskaber mere bevidst.

Konference

Annoncer