Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Mit Lederne

Ledelse i Dag

Hold dig opdateret med den nyeste viden, trends og forskning inden for ledelse.

Ledelse i Dag konference Fremtidens ledelse
Bliv præsenteret for den nyeste viden om, hvordan motivation, trivsel, kreativitet og stress kan hænge sammen med performance management, og få ideer til, hvordan du kommer i mål med engagerede medarbejdere.
Mark Esposito

Ledere er alt for handlingslammede, når det kommer til at se vækstmulighederne i de globale udfordringer, kloden står overfor. De ved nemlig ikke, hvordan de skal handle på dem. Sådan lyder det fra Harvard professor, Mark Esposito, der med en ny bog vil lære ledere at bruge verdens megatrends som strategisk kompas for nye forretningsideer.

Malene Friis

Vi vejer og måler, og resultater skal kunne gøres håndfast op, for at de tæller. Målstyring og standardiseringer er nok kommet for at blive, men den måde vi måler på i dag har store utilsigtede bivirkninger for ikke bare den enkelte medarbejder, men også for organisationen som helhed.

tvivl

Tvivl er ikke et personlighedspsykologisk træk ved uegnede ledere, men et retvisende udtryk for den kompleksitet, ledere ofte står i. Sådan siger organisationspsykolog Joachim Meier, der mener, at ledere gør klogt i at dyrke tvivlen.

keyboard

Susie A. Kjær har netop afsluttet et treårigt forskningsprojekt om virtuel ledelse og arbejdsmiljø. På baggrund af et omfattende udviklingsforløb med en række ledere sammenfatter hun de væsentligste værktøjer for at sikre trivsel på distancen.

Annoncer