Mit Lederne

LEDELSE i DAG

Hold dig opdateret med den nyeste viden, trends og forskning inden for ledelse.

Brian Robertson, Holacracy, LEDELSE i DAG, oktober 2019
Thousands of firms around the globe have replaced their hierarchy and top-down decisions with so-called Holacracy®. We´ve spoken to the founder of the growing global movement, Brian J. Robertson.
Laura Storm, Regenerativ ledelse, regenerative leadership, LiD, Ledelse i Dag, oktober 2019
Vi står midt i en selvskabt klimakrise samtidig med, at vi også selv er mere udbrændte end nogensinde før. De to problemer hænger uløseligt sammen, og vi er nødt til at lede på en grundlæggende ny måde for at løse dem.
Stine Degnegaard, Ledelse i Dag, September 2019, Co-creation
Co-creation og eksterne samarbejder er i stigende grad centrale for den organisatoriske udvikling. Det kræver dog grundig forberedelse og vilje at implementere, og særligt fire stadier er vigtige på vejen.
Peter Svarre, Hvad skal vi med mennesker, Månedens Anbefaling, Gyldendal, Lid, Ledelse i Dag, Oktober 2019
Vi har allieret os med forfattere på ledelsesfeltet, som kommer med deres bud på, hvilken bog du bør læse. Denne gang kommer anbefalingen fra Peter Svarre, forfatteren bag bogen Hvad skal vi med mennesker?
Soulaima Gourani, Drop hyggen, Design thinking, Design dit eget liv, artikel, Ledelse i Dag, LiD, Oktorber 2019
Meget tyder på, at der kommer til at ske en markant udvikling i lederens rolle på fremtidens arbejdsmarked. Bliv klogere på hvordan du skaber dine fremtidige jobmuligheder og undgår at blive overflødiggjort.

Vil du have mere indhold som dette?

Annoncer