Mit Lederne

LEDELSE i DAG

Hold dig opdateret med den nyeste viden, trends og forskning inden for ledelse.

Mai-Britt Poulsen, Pernille Erenbjerg, Thomas Thune Andersen og Matias Pollmann-Larsen, September 2019, Ledelse i Dag, Den danske myte
Vi danskere ynder at fremhæve os selv som ét af verdens førende lande, når det kommer til lighed mellem kønnene. Men på ledelsesgangene er der plads til forbedring. Faktisk så megen plads, at fire prominente topledere nu kalder på et opgør med den danske myte om, at vi er i mål med ligestillingen.
Pernille Hippe Brun, Ledelse i Dag, September 2019, Nordic Leadership
When leading in foreign lands, the Nordic leadership style can be truly benefitting. However, as a Nordic leader, one needs to adapt to the local realities to avoid pitfalls, and to apply the trendsetting style succesfully.
Stine Degnegaard, Ledelse i Dag, September 2019, Co-creation
Co-creation og eksterne samarbejder er i stigende grad centrale for den organisatoriske udvikling. Det kræver dog grundig forberedelse og vilje at implementere, og særligt fire stadier er vigtige på vejen.
Lars Bo Hansern, Ledelse i Dag, September 2019
Vi har allieret os med nogle af vores yndlingsforfattere på ledelsesfeltet, som kommer med deres bud på, hvilken bog du bør læse. Denne gang kommer anbefalingen fra ledelseskonsulenten Lars Bo Hansen.
Ann-Katrine Schepler, Stine Schultz, Ledelse i Dag, September 2019, Onboarding
Preboarding og onboarding kan hjælpe til at fastholde, engagere og motivere medarbejdere. Men velkomsten kræver mere end blot en computer, en mus og en buket blomster på første arbejdsdag.

Vil du have mere indhold som dette?

Annoncer