Mit Lederne

LEDELSE i DAG

Hold dig opdateret med den nyeste viden, trends og forskning inden for ledelse.

ledelse i dag, dkledelse, lederne, Jesper Dalgaard Pøhler

Redaktør Jesper Dalgaard Pøhler anbefaler fem bøger til sommerferien. Bøger, der udvikler, uddanner og udfordrer, når hverdagen er sat på pause.

Charlotte Holm, Birgitte Clausen, GrowByHolm, Struqtures, CCCP, corona, hjemmearbejde, distanceledelse, onlinemøder, ledelse, dkledelse, lederne, ledelse i dag

Hvilke gode vaner kan vi tage med fra de mange måneder med hjemmearbejde og onlinemøder? Og hvad er det, den fysiske arbejdsplads kan, som onlinemøder ikke kan erstatte?

Anne Skare, fremtidssans, creativity inc, gyldendal business, anbefaling, dkledelse, ledelse, lederne, ledelse i dag
I denne måned anbefaler fremtidsforsker og forfatter til Fremtidssans Anne Skare en ledelsesbog, der har gjort indtryk på hende.
ledelse i dag, lederne, dkledelse, mathias bruhn
Hvad er karisma, og er det noget, alle kan lære? Mathias Bruhn giver en indføring i karismatisk ledelse og de gode effekter, der følger med.

ledelse i dag, lederne, dkledelse, bastian overgaard
Bastian Overgaard kan betegnes som ekspert i stilhed. Her fortæller han, hvorfor stilhed ikke bare er stilhed, og hvordan det kan give bedre møder.

Mød Årets Leder 2019

Mads Nipper, CEO og koncernchef i Grundfos, er på Ledelsens Dag kåret som den 18. modtager af Danmarks mest prestigefyldte lederpris – prisen som Årets Leder.

AgendaSætter Kim Escherich: Digitaliseringen kalder på dannelse

Digitalisering kan ikke længere overlades til it-afdelingen alene. Som leder bør du både kende til teknologiens muligheder og begrænsninger og de mange etiske udfordringer, der følger med. Moderne digital ledelse kræver dannelse. Er du klar til det? Særligt tre tendenser udfordrer den moderne leder: Stigende automatisering, øget samarbejde mellem mennesker og maskiner samt kunstig intelligens. Udviklingen kræver, at du bliver endnu mere menneske i en verden, som bliver mere maskinel.

Annoncer