Mit Lederne

LEDELSE i DAG

Hold dig opdateret med den nyeste viden, trends og forskning inden for ledelse.

SLM Sara Louise Muhr Lid juli Diversitet

De fleste af os har en opfattelse af, at vi har ligestilling i Danmark – men har vi det? Når det omhandler kvinder i ledelse, er vi inden for de seneste år røget ned på en 95.-plads på World Economic Forums liste. Det kan vi heldigvis gøre noget ved.

BHPDMP Ledelse i dag

En forfremmelse fra medarbejder til leder giver nye roller, relationer og ansvarsområder. Men hvis leder-rollen er uden personaleansvar, kan det være svært at indtage den rette position. Se hvordan du udnytter muligheden for en nyskabende ”in-between”-position.

Dorte Cohr Lützen månedens anbefaling ledelse i dag gyldendahl

Vi har allieret os med nogle af vores yndlingsforfattere på ledelsesfeltet, som kommer med deres bud på, hvilken bog du bør læse. Denne gang kommer anbefalingen fra Dorte Cohr Lützen.

Ferielæsning sommer 2019 Ledelse i al slags vejr

Det danske sommervejr ved man aldrig, hvor man har. Men uanset om vejret byder på hedebølge eller regn, kan du blive klogere på ledelse. Se hvilke fem bøger, du bør pakke med i kufferten.

Anne Sofie Møller Sparre Ro og Nærvær i ledelse LiD juli 2019

Ro – midt i kompleksiteten – er et strategisk og ledelsesmæssigt valg, og derfor bør vi have en fælles øget opmærksomhed på, hvordan det gavner både trivsel og resultater.

Vil du have mere indhold som dette?

Annoncer