Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Mit Lederne

Ledelse i Dag

Hold dig opdateret med den nyeste viden, trends og forskning inden for ledelse.

telefonsamtale

Det er ikke det åbne kontors skyld, at det alt for ofte fejler. Derimod er det ledelsen i de respektive virksomheder, der fejlagtigt indretter et åbent kontor uden at forstå dets præmis, udfordringer og muligheder. Sådan lyder konklusionen i ny ph.d.-undersøgelse. 

algoritmer

Inkonsistente beslutninger koster organisationer millioner af kroner, men ifølge et nyt Harvard Business Review-studie kan vi træffe langt bedre beslutninger, hvis vi oftere lader algoritmer erstatte den menneskelige dømmekraft.

ofk2017

Disruption på det bevillingsøkonomiske plan er knæfald for en ny uoverskuelighed og uigennemsigtighed, hvis positive effekter ikke blot er udokumenterede, men halsløs eksperimenteren, der vil koste mange dyrt. Så kontant er udmeldingen fra ledelsesfilosof Ole Fogh Kirkeby.

tvivl

Tvivl er ikke et personlighedspsykologisk træk ved uegnede ledere, men et retvisende udtryk for den kompleksitet, ledere ofte står i. Sådan siger organisationspsykolog Joachim Meier, der mener, at ledere gør klogt i at dyrke tvivlen.

keyboard

Susie A. Kjær har netop afsluttet et treårigt forskningsprojekt om virtuel ledelse og arbejdsmiljø. På baggrund af et omfattende udviklingsforløb med en række ledere sammenfatter hun de væsentligste værktøjer for at sikre trivsel på distancen.

Annoncer