Bæredygtig ledelse - tænk bæredygtighed ind i din forretning

Flere ledere og virksomheder har allerede fokus på bæredygtighed og bæredygtig ledelse for at kunne klare sig bedre i fremtiden og stå stærkere. Der er mange muligheder for at tænke bæredygtighed ind i din daglige ledelse i alt fra klimaindsatser til indsatser for at forbedre trivsel og mindske stress. 

Vi har samlet nogle af vores kurser og lederudviklingsforløb, som kan hjælpe dig i dit arbejde med at drive bæredygtig ledelse.  

Sæt fokus på din og dine medarbejderes sundhed og trivsel
Få ny viden og inspiration til at tænke bæredygtighed ind i din virksomheds strategi og kultur
Lær at lede på en fremtidsorienteret måde

Kurser og forløb om bæredygtig ledelse (12)

Master in Sustainable Leadership

Do you aspire to be at the forefront of Sustainable Leadership? Acquire the competences to navigate the complexities of sustainability, build the toolbox to implement the right strategies, and communicate all this to stakeholders and society.

The master is a collaboration between DTU Learn for Life and Lederne.

Ved du, hvad bæredygtig ledelse er?

Vores verden er udfordret, og som samfund står vi over for store udfordringer. Vi har brug for at ændre retning, og det kalder på ledere, der kan se muligheder i udfordringerne, og finde løsninger, som skaber rammen for bæredygtige fremskridt. Derfor udvikler Lederne disciplinen bæredygtig ledelse sammen med en række stærke partnere. Følg med i vores arbejde på vores site for bæredygtig ledelse.