Kurser og uddannelser til den nye leder

Hvordan griber du dit nye lederjob an? Har du en plan for, hvordan du kommer igennem de berømte 100 første dage? At blive udnævnt til leder, eller at gå fra medarbejder til leder, er ikke kun et nyt job. Det er også et skridt ud af din trygge, faglige zone og et skridt ind på et nyt og ukendt ledelsesterritorium.

Få en unik mulighed for at blive godt klædt på til din nye rolle
Bliv bevidst om de forventninger, der er til dig som ny leder
Lær, hvad der kendetegner en god leder, og bliv rustet med nyttige ledelsesværktøjer

Udvalgte kurser til dig, der er ny leder:

Nyudnævnt leder

Nyudnævnt leder

Er du ny i lederrollen, og vil du gerne styrke din handlekraft og dine lederkompetencer? Få de bedste muligheder for at træne, afprøve og reflektere over din rolle som leder, og skab et værdifuldt netværk med andre nye ledere.
Ny leder?

Ledelse i praksis

Lær hvordan du gennem bedre kommunikation kan sætte retningen, skabe udvikling og samtidig involvere dine medarbejdere, så du får alle med. Vi arbejder aktivt med din personlige lederrolle og dine færdigheder som leder.
Ledelse uden personaleansvar

Ledelse uden personaleansvar

Sidder du i en stilling, hvor du er afhængig af andres indsats, input og ansvarsfølelse? På dette lederkursus får du relevante metoder til at lede uden at have det formelle personaleansvar.
Nyudnævnt leder

Fra kollega til leder

Gør transformationen fra kollega til leder så smidig og effektiv som mulig, og find dit rette fundament i din nye rolle. Du lærer at give slip på gamle opgaver, og styrke din gennemslagskraft som leder.

Se alle vores kurser og uddannelser til nye ledere (11)