Tilbage til oversigten

Personlig gennemslagskraft

Kan du formidle klare budskaber, så de bliver hørt, husket og respekteret, også når det er svært?

På kurset lærer du, hvordan du kommunikerer tydeligt og brænder igennem med din kommunikation – også i vanskelige situationer og under pres. Du lærer om kropssprog, overbevisende kommunikation og hvordan du bedst skaber positive relationer til andre. Og du lærer hvordan du bevarer saglighed, selvkontrol og overblik, i pressede situationer.

Bliv en overbevisende, autentisk og en troværdig kommunikator:

Træn din evne til at kommunikere klart og overbevisende - også når du er under pres
Lær hvordan du skaber positive relationer til andre med din kommunikation og din person
Lær at bruge dit kropssprog til at styrke din gennemslagskraft
Få personlig feedback og fokus på hvordan du udforsker din personlige gennemslagskraft

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der ønsker nye teknikker til at komme klart og tydeligt igennem med dit budskab og skabe positive relationer til dine modtagere, også under pres.
Personlig gennemslagskraft

Kursets indhold

I undervisningen tager vi udgangspunkt i teori, men vi fokuserer også i høj grad på, hvordan du lykkes i praksis. Vi træner de redskaber, der gives på kurset, så du på egen krop erfarer, hvordan teknikkerne virker. Dermed får du løftet din evne til at træde i karakter som leder og kommunikere med pondus og nærvær. Vi lægger vægt på, at der er fokus på den enkelte deltager og har derfor maks. 12 deltagere på hvert hold. Du bør forberede dig på aktiv involvering i undervisningen.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen 
Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning.

Underviser

Ilia Swainson

Ilia Swainson

Ilia Swainson er uddannet retoriker, klassisk sanger og certificeret coach. Ilia har siden 2007 været træner og betroet rådgiver for mere end 500 af de stærkeste kommunikatører i Danmark, deriblandt værter og korrespondenter i DR Nyheder, topledere, ministre, eksperter og journalister.

Betaling

Alle priser er inkl. materialer og forplejning – men ekskl. moms, transport og ophold, medmindre andet er anført.

Fakturering sker typisk 5 uger før opstart. Ønsker du at blive faktureret med det samme, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding. Ønsker du at betale med kreditkort, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding, eller skrive til os på kurser@lederne.dk efter tilmelding.

Lederne KompetenceCenter forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Betalingsbetingelser er 14 dage netto fra fakturadato. Ved manglende betaling pålægges renter pr. påbegyndt måned. Vær opmærksom på, at manglende rettidig betaling kan resultere i udelukkelse fra det købte forløb og eksamen.

Afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) kan ske vederlagsfrit indtil fem uger før forløbets start. Det sker ved at sende en mail til kurser@lederne.dk. Den fulde pris betales, hvis afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) sker senere end fem uger før forløbets start.

Lederne KompetenceCenter CVR nr.: 25 13 25 72

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Mit Lederskab

Når du vælger kompetenceudvikling hos Lederne Kompetencecenter, giver vi dig lige lidt ekstra.

Du bliver en del af Mit Lederskab, som giver dig adgang til at benytte:

  • Vores populære og eksklusive virtuelle Lederinspirationsmøder
  • Individuel uddannelsessparring, der tager udgangspunkt i dine ønsker og udfordringer
  • Inspirationsuniverset, hvor du får adgang til podcasts, video materiale, artikler m.fl. der tager udgangspunkt i ledelse

Hvis du ikke ønsker at være en del af Mit Lederskab, kan du altid give os besked, så sørger vi for at afmelde dig. 

Vi glæder os til at bidrage til din lederudvikling! 

Tilmelding

3 sammenhængende dage fra kl. 09:00 - 16:00
Pris 18.500 kr. (ex. moms)
Medlemspris 16.600 kr. (ex. moms)

Det siger vores kursister:                                                                                            

"Kurset var super inspirerende. Jeg er klart blevet mere opmærksom på de signaler, som jeg udsender og min fremtoning over for andre mennesker. Kurset kan anbefales på det varmeste."
Bo Velds Andresen, All About Potential
"Jeg blev tilmeldt kurset, da jeg skulle i gang med en lederuddannelse i fremtiden. I den forbindelse anbefalede min chef dette kursus, da han selv havde været på det. Han havde fået rigtig meget ud af det, som han kunne bruge i sin dagligdag fremadrettet. Jeg fik af vide, hvad jeg kunne forvente mig på kurset, og den første dag var jeg meget spændt, på hvad der skulle ske. Jeg synes, at det var et virkelig godt kursus med rigtig mange fede metoder. Birgitte er virkelig god til at dele teorien op med praktiske opgaver, så det bliver spændende hele vejen. Alle på forskellige niveauer, kunne følge med, og dem som var usikre på de forskellige teorier, og måske var lidt nervøse, fik tid og plads til at blomstre, og faktisk på blot tre dage, blive helt gode til det. Den sidste dag var prikken over i’et for mig. Det er en af de fedeste oplevelser, som jeg har prøvet. At man får en skuespiller til at sætte sig ind i en rolle ift. en person, som man skal ”takle” med de  forskelige redskaber man har lært på kurset, er i mine øjne en perfekt afslutning."
Mathias Tor Hiul Hjortslev, Ofs Fitel Denmark ApS

Se andre relevante kurser:

Kommunikation i praksis

Kommunikation for ledere

Få indsigt i din egen måde at kommunikere på og træning i at kommunikere klart og tydeligt og skabe positive relationer.
Forhandlingsteknik

Forhandlingsteknik

Bliv klædt på til dine kommende forhandlinger. Du lærer om de faktorer, der er afgørende for en god forhandling, så du kan agere professionelt ved forhandlingsbordet.