Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Personlig gennemslagskraft

4.6 (65 bedømmelser)

Som leder er det vigtigt at have personlig gennemslagskraft og kunne formidle klare budskaber, så de bliver hørt og husket.

På kurset lærer du, hvordan du med kommunikation kan skabe stærkere relationer til dine modtagere. Du bliver undervist i psykologien bag motivation, og du får retoriske redskaber til at få opbakning hos din modtager.

Bliv en overbevisende, autentisk og troværdig kommunikator

Træn din evne til at give udtryk for dine meninger på en klar og troværdig måde
Skab positive relationer til andre gennem kommunikation
Lær at bruge dit kropssprog til at fange og fastholde opmærksomhed
Få personlig feedback og 1:1 træning med en skuespiller

Målgruppe
Kurset henvender sig til dig, der ønsker nye teknikker til at komme klart og tydeligt igennem med dit budskab og skabe positive relationer til dine modtagere.

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nederst på siden
Tilmeld dig nu

"Kurset var super inspirerende. Jeg er klart blevet mere opmærksom på de signaler, jeg udsender og min fremtoning over for andre mennesker. Kurset kan anbefales på det varmeste".

Bo Velds Andresen, All About Potential

Personlig gennemslagskraft

Kursets indhold

I undervisningen tager vi udgangspunkt i teori, men vi fokuserer også i høj grad på, hvordan du lykkes i praksis. Den ene kursusdag laver vi situationsspil, hvor du træner simulerede situationer med en erfaren skuespiller, så du på egen krop erfarer, hvordan teknikkerne virker. Dermed får du løftet din evne til at træde i karakter som leder og kommunikere med pondus og nærvær. Vi lægger vægt på, at der er fokus på den enkelte deltager og har derfor maks. 12 deltagere på hvert hold. Du bør forberede dig på aktiv involvering i undervisningen. 

Bevis på dine nye kompetencer
Du får kursus bevis for din deltagelse på kurset i Personlig gennemslagskraft.

Underviser

Birgitte Dam Jensen

Birgitte har 15 års erfaring med at undervise og træne mennesker i, hvordan de udvikler, styrker og fastholder deres robusthed, når de kommer under pres. Hun har gennem 8 år været en del af ledelsesteamet bag Forsvarets uddannelse i overlevelse i forbindelse med gidseltagninger og har undervist i 15 år på Odense Skuespillerskole i skuespilteknik og scenerobusthed.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen 
Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning.

Tilmelding

3 dage
Pris 16.600 kr. (ex. moms)
Medlemspris 14.900 kr. (ex. moms)

Relaterede kurser i personlig udvikling (9)

Virksomhedsinternt forløb