Tilbage til oversigten

Personlig gennemslagskraft

4.6 (79 bedømmelser)

Kan du formidle klare budskaber, så de bliver hørt, husket og respekteret, også når det er svært?

På kurset lærer du, hvordan du kommunikerer tydeligt og brænder igennem med din kommunikation – også i vanskelige situationer og under pres. Du lærer om kropssprog, overbevisende kommunikation og hvordan du bedst skaber positive relationer til andre. Og du lærer hvordan du bevarer saglighed, selvkontrol og overblik, i pressede situationer. På kurset træner du bl.a. simulerede situationer med en skuespiller, så du får afprøvet redskaberne i praksis.

Bliv en overbevisende, autentisk og en troværdig kommunikator

Træn din evne til at kommunikere klar og overbevisende - også når du er under pres
Lær hvordan du skaber positive relationer til andre med din kommunikation og din person
Lær at bruge dit kropssprog til at styrke din gennemslagskraft
Få personlig feedback og 1:1 træning med en skuespiller

 

Målgruppe
Kurset henvender sig til dig, der ønsker nye teknikker til at komme klart og tydeligt igennem med dit budskab og skabe positive relationer til dine modtagere, også under pres.

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

"Kurset var super inspirerende. Jeg er klart blevet mere opmærksom på de signaler, jeg udsender og min fremtoning over for andre mennesker. Kurset kan anbefales på det varmeste".

Bo Velds Andresen, All About Potential

Kursets indhold

I undervisningen tager vi udgangspunkt i teori, men vi fokuserer også i høj grad på, hvordan du lykkes i praksis. Den ene kursusdag laver vi derfor situationsspil, hvor du træner simulerede situationer med en erfaren skuespiller, så du på egen krop erfarer, hvordan teknikkerne virker. Dermed får du løftet din evne til at træde i karakter som leder og kommunikere med pondus og nærvær. Vi lægger vægt på, at der er fokus på den enkelte deltager og har derfor maks. 12 deltagere på hvert hold. Du bør forberede dig på aktiv involvering i undervisningen.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen 
Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning.

Underviser

Birgitte Dam Jensen

Birgitte Dam Jensen

Birgitte er kommunikationsekspert og har arbejdet med retorik, personlig gennemslagskraft, mental robusthed og kropssprog i mere end 15 år. Hun har undervist og trænet ledere og topledere, samt været personlig rådgiver for en håndfuld danske topledere og politikere. Hun har baggrund som skuespiller og har arbejdet som instruktør og dramalærer på Odense Skuespillerskole, og som underviser og coach i Forsvaret. Det sammen med hendes viden om retorik og dramaturgi fra Københavns Universitet, har givet hende en unik forståelse af hvordan ord, krop og energi spiller sammen, når mennesker kommunikerer. Birgitte er en efterspurgt foredragsholder og keynote speaker, og en ofte benyttet ekspert om blandt andet gennemslagskraft og kommunikation i TV, aviser og magasiner. Birgitte har desuden skabt et unikt koncept med konkrete træningsmetoder, som hjælper mennesker med at udvikle, styrke og fastholde deres robusthed i en tempofyldt og krævende verden. Konceptet har hun foldet ud i bogen “Bevar dig selv – robust i en uforudsigelig fremtid”.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Tilmelding

3 dage
Pris 16.600 kr. (ex. moms)
Medlemspris 14.900 kr. (ex. moms)