Tilbage til oversigten

Personlig gennemslagskraft

Kan du formidle klare budskaber, så de bliver hørt, husket og respekteret, også når det er svært?

På kurset lærer du, hvordan du kommunikerer tydeligt og brænder igennem med din kommunikation – også i vanskelige situationer og under pres. Du lærer om kropssprog, overbevisende kommunikation og hvordan du bedst skaber positive relationer til andre. Og du lærer hvordan du bevarer saglighed, selvkontrol og overblik, i pressede situationer.

Bliv en overbevisende, autentisk og en troværdig kommunikator

Træn din evne til at kommunikere klar og overbevisende - også når du er under pres
Lær hvordan du skaber positive relationer til andre med din kommunikation og din person
Lær at bruge dit kropssprog til at styrke din gennemslagskraft
Få personlig feedback og fokus på hvordan du udforsker din personlige gennemslagskraft

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu
Målgruppe
Kurset henvender sig til dig, der ønsker nye teknikker til at komme klart og tydeligt igennem med dit budskab og skabe positive relationer til dine modtagere, også under pres.

Kursets indhold

I undervisningen tager vi udgangspunkt i teori, men vi fokuserer også i høj grad på, hvordan du lykkes i praksis. Vi træner de redskaber, der gives på kurset, så du på egen krop erfarer, hvordan teknikkerne virker. Dermed får du løftet din evne til at træde i karakter som leder og kommunikere med pondus og nærvær. Vi lægger vægt på, at der er fokus på den enkelte deltager og har derfor maks. 12 deltagere på hvert hold. Du bør forberede dig på aktiv involvering i undervisningen.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen 
Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning.

Underviser

Birgitte Dam Jensen

Birgitte Dam Jensen

Birgitte er kommunikationsekspert og har arbejdet med retorik, personlig gennemslagskraft, mental robusthed og kropssprog i mere end 15 år. Hun har undervist og trænet ledere og topledere, samt været personlig rådgiver for en håndfuld danske topledere og politikere. Hun har baggrund som skuespiller og har arbejdet som instruktør og dramalærer på Odense Skuespillerskole, og som underviser og coach i Forsvaret. Det sammen med hendes viden om retorik og dramaturgi fra Københavns Universitet, har givet hende en unik forståelse af hvordan ord, krop og energi spiller sammen, når mennesker kommunikerer. Birgitte er en efterspurgt foredragsholder og keynote speaker, og en ofte benyttet ekspert om blandt andet gennemslagskraft og kommunikation i TV, aviser og magasiner. Birgitte har desuden skabt et unikt koncept med konkrete træningsmetoder, som hjælper mennesker med at udvikle, styrke og fastholde deres robusthed i en tempofyldt og krævende verden. Konceptet har hun foldet ud i bogen “Bevar dig selv – robust i en uforudsigelig fremtid”.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Betaling

Alle priser er inkl. materialer og forplejning – men ekskl. moms, transport og ophold, medmindre andet er anført.

Fakturering sker typisk 5 uger før opstart. Ønsker du at blive faktureret med det samme, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding. Ønsker du at betale med kreditkort, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding, eller skrive til os på kurser@lederne.dk efter tilmelding.

Lederne KompetenceCenter forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Betalingsbetingelser er 14 dage netto fra fakturadato. Ved manglende betaling pålægges renter pr. påbegyndt måned. Vær opmærksom på, at manglende rettidig betaling kan resultere i udelukkelse fra det købte forløb og eksamen.

Afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) kan ske vederlagsfrit indtil fem uger før forløbets start. Det sker ved at sende en mail til kurser@lederne.dk. Den fulde pris betales, hvis afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) sker senere end fem uger før forløbets start.

Lederne KompetenceCenter CVR nr.: 25 13 25 72

Mit Lederskab

Mit Lederskab er personlig lederudvikling, der kan følge dig hele livet. Hvert år tilbydes du et individuelt forløb, der er tilrettelagt, så du får præcis den viden, sparring og kompetenceudvikling, som du skal bruge for at styrke dit lederskab gennem hele året. Forløbet tilrettelægges individuelt efter din situation og behov.

Tilmelding

3 sammenhængende dage
Pris 16.600 kr. (ex. moms)
Medlemspris 14.900 kr. (ex. moms)

Det siger vores kursister                                                                                            

"Kurset var super inspirerende. Jeg er klart blevet mere opmærksom på de signaler, som jeg udsender og min fremtoning over for andre mennesker. Kurset kan anbefales på det varmeste."
Bo Velds Andresen, All About Potential
"Jeg blev tilmeldt kurset, da jeg skulle i gang med en lederuddannelse i fremtiden. I den forbindelse anbefalede min chef dette kursus, da han selv havde været på det. Han havde fået rigtig meget ud af det, som han kunne bruge i sin dagligdag fremadrettet. Jeg fik af vide, hvad jeg kunne forvente mig på kurset, og den første dag var jeg meget spændt, på hvad der skulle ske. Jeg synes, at det var et virkelig godt kursus med rigtig mange fede metoder. Birgitte er virkelig god til at dele teorien op med praktiske opgaver, så det bliver spændende hele vejen. Alle på forskellige niveauer, kunne følge med, og dem som var usikre på de forskellige teorier, og måske var lidt nervøse, fik tid og plads til at blomstre, og faktisk på blot tre dage, blive helt gode til det. Den sidste dag var prikken over i’et for mig. Det er en af de fedeste oplevelser, som jeg har prøvet. At man får en skuespiller til at sætte sig ind i en rolle ift. en person, som man skal ”takle” med de  forskelige redskaber man har lært på kurset, er i mine øjne en perfekt afslutning."
Mathias Tor Hiul Hjortslev, Ofs Fitel Denmark ApS