Tilbage til oversigten

Kommunikation for ledere

Som leder skaber du resultater gennem andre. Derfor er din evne til at kommunikere klart og engagerende afgørende for din evne til at lykkes som leder.

På kurset lærer du at kommunikere med overblik, retning og klare budskaber, samt at skabe motivation og positive samarbejdsrelationer. Frem for alt lærer du at kommunikere personligt og med gennemslagkraft, så du selv træder tydeligt frem.
 
Vi ved fra forskning, at ledere, der fremstår som menneskelige og varme, samtidig med de indgyder respekt via deres person og kompetencer, leverer de bedste resultater. Det er derfor vigtigt, at dine kommunikative kompetencer er baseret på viden om både retorik og relationer. Du får indsigt i, hvordan du strukturerer din kommunikation med retoriske værktøjer, så den bliver knivskarp. Samtidig får du indsigt i, hvordan du bruger din person og dit kropssprog til at give din kommunikation tyngde, troværdighed og autenticitet, og hvordan du kommunikerer med indlevelse og empati, så du motiverer andre, flytter holdninger og skaber handling. Vi har særlig fokus på hvordan du kommunikerer til større forsamlinger, dvs. holder en tale eller kommer med et indlæg. Og du vil i din kommunikation lære at argumentere både til hjerne og hjerte.
 
Vi har fokus på træning i praksis gennem mundtlige øvelser, så du får både trænet din evne til at inddrage krop og stemme i din kommunikation og øvelse i, hvordan du gennem din personlige kommunikation skaber troværdighed, bevarer den og bruger den.

Styrk din kommunikationsstil og skab gode samarbejdsrelationer
Lær, hvordan du gør din kommunikation tydelig og overbevisende
Få indsigt i, hvordan du skaber forståelse og engagement omkring dit budskab
Få indsigt i, hvordan du kommunikerer - både til større og mindre forsamlinger - med indlevelse og empati

Træn din evne til at kommunikere - også med krop og stemme


Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der ønsker indsigt i din egen måde at kommunikere på og træning i at kommunikere klart og tydeligt og skabe positive relationer.

Kursets indhold

Kurset varer to dage, og undervisningen veksler imellem teori og øvelser. Vi lægger vægt på, at der er fokus på den enkelte deltager og tid til individuel sparring og feedback. Derfor er der maks. 12 deltagere på hvert hold.
 
Fokus er på at løfte din evne til at træde i karakter som leder og kommunikere tydeligt, struktureret og engagerende. Vi kobler din personlige kommunikation sammen med evnen til at skabe gode relationer gennem indlevelse og empati.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen er undervisning, kursusmaterialer og forplejning.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Underviser

Birgitte Dam Jensen

Birgitte Dam Jensen

Birgitte er kommunikationsekspert og har arbejdet med retorik, personlig gennemslagskraft, mental robusthed og kropssprog i mere end 15 år. Hun har undervist og trænet ledere og topledere, samt været personlig rådgiver for en håndfuld danske topledere og politikere. Hun har baggrund som skuespiller og har arbejdet som instruktør og dramalærer på Odense Skuespillerskole, og som underviser og coach i Forsvaret. Det sammen med hendes viden om retorik og dramaturgi fra Københavns Universitet, har givet hende en unik forståelse af hvordan ord, krop og energi spiller sammen, når mennesker kommunikerer. Birgitte er en efterspurgt foredragsholder og keynote speaker, og en ofte benyttet ekspert om blandt andet gennemslagskraft og kommunikation i TV, aviser og magasiner. Birgitte har desuden skabt et unikt koncept med konkrete træningsmetoder, som hjælper mennesker med at udvikle, styrke og fastholde deres robusthed i en tempofyldt og krævende verden. Konceptet har hun foldet ud i bogen “Bevar dig selv – robust i en uforudsigelig fremtid”.

Tilmelding

2 dage
Pris 12.500 kr. (ex. moms)
Medlemspris 11.200 kr. (ex. moms)

Det siger vores kursister                                                                                                                                        

"Jeg havde et ønske om at blive bedre og mere tydelig i min kommunikation. Efter dialog med Lederne Kompetencecenter valgte jeg at deltage på Kommunikation for ledere. Det var to meget intensive dage med fokus på både hvad og hvordan, man holder en tale. Udover konstruktiv feedback, så fik jeg med mig nogle gode værktøjer og rammer for, hvordan man holder en rød tråd i en tale. De indgår nu i den måde jeg kommunikerer med min afdeling, hvilket gør, at jeg husker at komme rundt om alle dele, som jeg havde tænkt at tale om. For mig var kurset meget givende, og jeg kan varmt anbefale at deltage på kurset."
Karin Sutherland, Økonomichef Nat-Tech Økonomi, Aarhus universitet