Tilbage til oversigten

Forhandlingsteknik

4.5 (95 bedømmelser)

Bliv klædt på til dine kommende forhandlinger. Du lærer om de faktorer, der er afgørende for en god forhandling, så du kan agere professionelt ved forhandlingsbordet.

Når du skal forhandle, har din adfærd stor betydning for resultatet. Derfor er det vigtigt, at du forbereder dig godt, og formulerer dig korrekt. På kurset bliver du præsenteret for forhandlingsprocessen, og du får forhandlingsteknikker, som du kan anvende i praksis.

Bliv en dygtig og motiverende forhandler

Lær at håndtere konfliktfyldte og vanskelige forhandlinger
Få indblik i, hvordan din formulering har betydning for resultatet
Lær, hvordan du håndterer forskellige persontyper ved forhandlingsbordet

Bliv bekendt med BATNA teorien (Best Alternative To a Negotiated Agreement)

 

Målgruppe

Kurset er for dig, der ønsker at styrke din evne til at agere professionelt og få succes ved forhandlingsbordet. Uanset om du forhandler med kunder, medarbejdere, kollegaer eller samarbejdspartnere, vil du få gavn af kurset

Tilmeld dig nu

Virksomhedens udbytte

Medarbejderen lærer at fokusere på det relevante i en forhandlingssituation og bliver trænet i ikke at give noget uden af få noget igen. Medarbejderen får desuden kompetencer til at håndtere vanskelige og konfliktfyldte forhandlingssituationer.

Kursets indhold

Selve undervisningen tager udgangspunkt i teori, som vi indarbejder og afprøver gennem cases. Efter hver casetræning får du videofeedback om, hvordan du kan bruge det til at optimere dine forhandlinger. Vi afslutter kurset med at lave en handlingsplan for, hvordan du kan implementere det, du har lært i din dagligdag.

 

I løbet af de tre dage, gennemgår vi tre moduler med 8 forskellige temaer:

Forhandlingsteknik model

Underviser

Peder Juul Pedersen

Peder Juul Pedersen

Peder er tidligere direktør og specialist i forhandling. Han har en international uddannelse i forhandling og mere end 15 års praktisk erfaring med salg og ledelse fra danske og internationale virksomheder.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Praktiske oplysninger

Prisen dækker

Undervisning, kursusmaterialer og forplejning. 

Mødetid

Undervisningen finder sted mellem kl. 09.00 – 16:30.

Tilmelding

3 dage
Pris 16.600 kr. (ex. moms)
Medlemspris 14.900 kr. (ex. moms)

se alle kurser i kommunikation og coaching (6)