Tilbage til oversigten

Forhandlingsteknik

Bliv klædt på til dine kommende forhandlinger. Du lærer om de faktorer, der er afgørende for en god forhandling, så du kan agere professionelt ved forhandlingsbordet.

Når du skal forhandle, har din adfærd stor betydning for resultatet. Derfor er det vigtigt, at du forbereder dig godt, og formulerer dig korrekt. På kurset bliver du præsenteret for forhandlingsprocessen, og du får forhandlingsteknikker, som du kan anvende i praksis.

Bliv en dygtig og motiverende forhandler

Lær at håndtere konfliktfyldte og vanskelige forhandlinger
Få indblik i, hvordan din formulering har betydning for resultatet
Lær, hvordan du håndterer forskellige persontyper ved forhandlingsbordet

Bliv bekendt med BATNA teorien (Best Alternative To a Negotiated Agreement)

 

Målgruppe

Kurset er for dig, der ønsker at styrke din evne til at agere professionelt og få succes ved forhandlingsbordet. Uanset om du forhandler med kunder, medarbejdere, kollegaer eller samarbejdspartnere, vil du få gavn af kurset

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Virksomhedens udbytte

Medarbejderen lærer at fokusere på det relevante i en forhandlingssituation og bliver trænet i ikke at give noget uden af få noget igen. Medarbejderen får desuden kompetencer til at håndtere vanskelige og konfliktfyldte forhandlingssituationer.

Kursets indhold

Kurset består af en indledende e-læringsdel og to kursusdage. Inden første kursusdag får du adgang til to e-læringsmoduler i henholdsvis forhandlingsteknik og kommunikation.
Dermed er du forberedt og klædt på teoretisk, så du er klar til praktiske øvelser på kurset. 

Undervisningen på kurset tager udgangspunkt i teori, som vi indarbejder og afprøver gennem cases. Efter hver casetræning får du videofeedback, som du kan bruge til at optimere dine forhandlinger. Vi afslutter kurset med at lave en handlingsplan for, hvordan du kan implementere det, du har lært i din dagligdag.

I løbet af de to dage, gennemgår vi  7 forskellige temaer:
Dag 1:
Tema 1: Hvad gør de bedste
Tema 2: Vigtigheden i den rigtige forberedelse
Tema 3: Kommunikation i forhandling

Dag 2:
Tema 4: Din tilgang til forhandling 
Tema 5: Signaler og indvendinger 
Tema 6: De psykologiske aspekter
Tema 7: Din dagligdag og fokusområder

 

Praktiske oplysninger

Prisen dækker

Undervisning, kursusmaterialer og forplejning. 

Mødetid

Undervisningen finder sted mellem kl. 09.00 – 16:30.

Underviser

Peder

Peder Juul Pedersen

Peder er tidligere direktør og specialist i forhandling. Han har en international uddannelse i forhandling og mere end 15 års praktisk erfaring med salg og ledelse fra danske og internationale virksomheder.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Betaling

Alle priser er inkl. materialer og forplejning – men ekskl. moms, transport og ophold, medmindre andet er anført.

Fakturering sker typisk 5 uger før opstart. Ønsker du at blive faktureret med det samme, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding. Ønsker du at betale med kreditkort, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding, eller skrive til os på kurser@lederne.dk efter tilmelding.

Lederne KompetenceCenter forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Betalingsbetingelser er 14 dage netto fra fakturadato. Ved manglende betaling pålægges renter pr. påbegyndt måned. Vær opmærksom på, at manglende rettidig betaling kan resultere i udelukkelse fra det købte forløb og eksamen.

Afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) kan ske vederlagsfrit indtil fem uger før forløbets start. Det sker ved at sende en mail til kurser@lederne.dk. Den fulde pris betales, hvis afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) sker senere end fem uger før forløbets start.

Lederne KompetenceCenter CVR nr.: 25 13 25 72

Mit Lederskab - til dig som studerende

Mit Lederskab er personlig lederudvikling tilrettelagt til lige netop dig. Er du studerende på en uddannelse eller et enkeltfag på en akademi-, diplom- eller masterniveau i Lederne Kompetencecenter har du mulighed for at tilkøbe Mit Lederskab basispakke til kun 1.495 kr. ekskl. moms/år. Forløbet inkluderer bl.a.:

  • En personlig udviklingsplan
  • 30% i rabat på et af Lederne Kompetencecentrets egne kurser (uden ECTS-point)
  • 1:1 personlig ledersparring
  • Konferencedeltagelse og faglige inspirationsmøder

Du får desuden adgang til en digital platform, der samler podcasts, artikler og video om alt det nyeste inden for ledelse. 

Brug Mit Lederskab om et supplement til din uddannelse. Læs mere og tilmeld dig Mit Lederskab basis til 1.495 kr. her (Notér at du er studerende, så du får studierabat). Eller skriv til os på mitlederskab@lederne.dk for at høre nærmere.

Tilmelding

2 sammenhængende dage
Pris 12.500 kr. (ex. moms)
Medlemspris 11.200 kr. (ex. moms)