Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Tilbage til oversigten

Forhandlingsteknik

4.5 (22 bedømmelser)

Bliv klædt på til dine kommende forhandlinger. Du lærer om de faktorer, der er afgørende for en god forhandling, så du kan agere professionelt ved forhandlingsbordet.

Når du skal forhandle, har din adfærd stor betydning for resultatet. Derfor er det vigtigt, at du forbereder dig godt, og formulerer dig korrekt. På kurset bliver du præsenteret for forhandlingsprocessen, og du får forhandlingsteknikker, som du kan anvende i praksis.

Bliv en dygtig og motiverende forhandler

Lær at håndtere konfliktfyldte og vanskelige forhandlinger
Få kendskab til, hvordan din formulering har betydning for resultatet
Lær, hvordan du kommer ud af en fastlåst situation

Bliv bekendt med BATNA teorien (Best Alternative To a Negotiated Agreement)

 

Målgruppe

Kurset er for dig, der ønsker at styrke din evne til at agere professionelt og få succes ved forhandlingsbordet. Uanset om du forhandler med kunder, medarbejdere, kollegaer eller samarbejdspartnere, vil du få gavn af kurset

Brug for hjælp?

3283 3610
Sommerrabat* spar 20 %
Tilmeld dig nu

Virksomhedens udbytte

Medarbejderen lærer at fokusere på det relevante i en forhandlingssituation og bliver trænet i ikke at give noget uden af få noget igen. Medarbejderen får desuden kompetencer til at håndtere vanskelige og konfliktfyldte forhandlingssituationer.

Forhandlingsteknik

Kursets indhold

Selve undervisningen tager udgangspunkt i teoretiske oplæg i kombination med praktiske cases. Efter hver casetræning overfører vi det lærte til din hverdag, og arbejder målrettet på, hvilke elementer du kan bruge til at optimere dine forhandlinger. Vi afslutter kurset med en handlingsplan for implementering af det, du har lært.

I løbet af de tre dage, gennemgår vi tre moduler med 8 forskellige temaer:

Forhandlingsteknik model

Underviser

Peder Juul Pedersen

Peder er tidligere direktør og specialist i forhandling. Han har en international uddannelse i forhandling og mere end 15 års praktisk erfaring med salg og ledelse fra danske og internationale virksomheder.

Praktiske oplysninger

Prisen dækker

Undervisning, kursusmaterialer og forplejning. 

Mødetid

Undervisningen finder sted mellem kl. 09.00 – 16:30.

* Rabatten er fratrukket prisen, og den kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten gælder for alle datoer, du skal bare have tilmeldt dig inden den 11. august.

Tilmelding

3 dage
Pris 13.250 kr. (ex. moms)
Medlemspris 11.900 kr. (ex. moms)

Relateret kurser i kommunikation (8)