Tilbage til oversigten

Lederudvikling i vandrestøvler

5.0 (6 bedømmelser)
Et anderledes lederudviklingsforløb, hvor du gennem samtaler og vandringer i naturskønne omgivelser ved Møns Klint får ny inspiration til dit lederskab. 
Sæt din fortravlede hverdag som leder på pause og blive klogere på dig selv og dit lederskab. Gennem fire transformerende dage med vandringer i storslået naturen får du ro, rum og værktøjer til at reflektere over dit personlige ledelsesmæssige ståsted.

Du vil få en større selvforståelse, ny energi og opleve en øget beslutningskraft, som resultat af dybe samtaler med andre ledere og faciliterede øvelser.

Kurset afholdes i enestående omgivelser på Liselund Ny Slot tæt på Møns Klint. Vi går en del af Camønoen, som er en ny vandrerute langs noget af Danmarks smukkeste og mest særegne natur. Du kommer til at opleve de kalkhvide klinter, udsigten over havet, vandring over åbne marklandskaber og du oplever stilhed og magiske stunder, du sent glemmer. 

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu


Dit udbytte af kurset er

Personlig klarhed over dit lederskab og dine værdier
Øget robusthed i mødet med modstand og svære beslutninger
Inspiration til en mere coachende og involverende ledelsesform
Nye redskaber til at kommunikere tydeligt og troværdigt
Større personlig afklaring, ro og fokus
Erfaringsudveksling med andre ledere om ledelsesmæssige dilemmaer
Nye relationer og udvidelse af dit netværk

 

Kurset afholdes i samarbejde med Jakob Aagaard, som med sin virksomhed ”Walk to Explore” har udviklet mere end 800 ledere gennem faciliterede vandreture.

Jakob Aagaard har en baggrund i politiet og en masteruddannelse i Business Coaching. Han har tidligere bl.a. været HR manager i IKEA Danmark, Sverige og Australien. Jakob er grundlægger af Walk to Explore, som coacher ledere og faciliterer lederudvikling gennem vandreture i ind- og udland. Mere end 800 ledere har været med på et af Jakobs Walk to Explore forløb. Desuden er Jakob involveret i en række projekter, bl.a. som podcast vært på Heartbeats.dk og initiativtager til en vandrerute med tilhørende app i Søren Kierkegaards fodspor i Gilleleje.

På kurset deltager også med-facilitator fra Ledernes KompetenceCenter.

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere, der er motiverede for at bringe ny energi og fokus ind i deres hverdag, og som ønsker at reflektere over deres lederskab og personlige værdier.

Undervisningsform og indhold

Kurset er ikke kompetenceudvikling i traditionel forstand. Det er et oplevelsesbaseret forløb, der sigter mod at skabe større klarhed over dit lederskab og ny inspiration til din ledelsesform.

Gennem faciliterede aktiviteter og parvise samtaler mellem deltagerne, bliver der skabt personlige indsigter og læring. Undervejs deler vi vores værdier og erfaringer som menneske og leder, med de udfordringer og dilemmaer det indebærer. Alt sammen kombineret med vandring i naturskønne omgivelser, i uformelle rammer.

På turen arbejder vi primært med protreptik, som et klassisk græsk dialogkoncept (eller coachingmetode som man kunne kalde det) og bl.a. beskrevet af professor i ledelsesfilosofi Ole Fogh Kirkeby. Du lærer metoden og kan efterfølgende anvende den i din hverdag.

Kurset tager endvidere udgangspunkt i vores eksistentielle ståsted i livet. En af de mest betydningsfulde personer, der har forholdt sig til livet som menneske, er Søren Kierkegaard. Vi vil derfor undervejs også dykke ned i Kierkegaards forfatterskab, og med udgangspunkt i nogle af hans mere eller mindre berømte citater, konfrontere os selv og hinanden på nogle af livets større spørgsmål. Vi gør det på en nærværende måde, i øjenhøjde, og med den tid det måtte tage at fordøje Kierkegaards tanker. Formålet er, at vi hver især kommer til at fremstå endnu mere afklaret omkring de valg, som vi hver dag står overfor.

Vi vandrer fem-seks timer hver dag incl. pauser og alle med en fornuftig grundform og gode vandrestøvler kan deltage. Terrænet er varieret og nogle gange kuperet og vandringen foregår primært på afmærkede vandreruter.

Vi er en tæt, lille gruppe på max 12 deltagere og to facilitatorer.

Hvorfor vandre?

Pilgrimme har gennem flere hundrede år brugt vandringen, som en mental renselsesproces og store tænkere som Kierkegaard, Kant og Nietzsche vandrede for at opnå inspiration og fordybelse.

Vi vandrer fordi samtalen bliver lettere og fordi forskningen viser, at vi tænker bedre og mere kreativt, når kroppen samtidig aktiveres. En undersøgelse fra Stanford University viser bl.a. at man tænker op til 60% flere kreative tanker når man går, frem for når man sidder stille.

Ophold i naturen er ligeledes kendt for at reducere stress og give fokus. Flere deltagere på kurset har været på to eller tre forløb og de fortæller, at turen bringer dem tilbage til deres ledelsesmæssige og personlige ståsted i en ellers hektisk verden.

At gå giver ikke kun mentale, men også fysiske sundhedsfordele. Senest har professor Bente Klarlund belyst emnet i ”Gå-bogen”, hvor hun med udgangspunkt i den nyeste forskning påpeger hvordan gåture forebygger en række sygdomme og giver et større overskud i det daglige.


Praktiske oplysninger

Vi mødes på Liselund Ny Slot onsdag kl. 10 og kurset slutter lørdag kl. 14.

Vejret i det sene forår og det tidlige efterår er som regel perfekt til vandreture. Det kan dog blive varmt om dagen på vandreturene, så husk kasket og solcreme – og det kan både blive koldt og vådt, så husk også varmt tøj og regnslag.

I god tid inden kursets start modtager du velkomstmail med praktiske detaljer, materiale m.m.

 

Prisen inkluderer:

  • 3 nætter i enkeltværelse med bad samt fuld forplejning på Liselund Ny Slot
  • Guidede vandreture
  • Undervisning og facilitering

Undervisningssted

Kursets base er Liselund Ny Slot, og indkvartering sker i enkeltværelser med bad. Værelser og badeværelser er generelt små, men bekvemt indrettet. Liselund Ny Slots store attraktion er den enestående beliggenhed midt i slotsparken, som grænser ned til Møns Klint og Camønoens rute. Her er vi midt i den flotteste natur og har vandreruterne lige uden for døren.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Bestil uforpligtende opkald og hør mere

Ja tak, ring til mig

Kontakt Programchef Helle Damsgård på 32 83 32 69 eller hda@lederne.dk

Helle Damsgård

Tilmelding

4 dage
Pris 22.200 kr. (ex. moms)
Medlemspris 19.900 kr. (ex. moms)