Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Lederudvikling i vandrestøvler

Et anderledes lederudviklingsforløb, hvor du gennem samtaler og vandringer i naturskønne omgivelser i Portugal får ny inspiration til dit lederskab.

Sæt din fortravlede hverdag som leder på pause og blive klogere på dig selv og dit lederskab. Gennem fem transformerende dage med vandringer i storslået natur langs Atlanterhavet får du ro, rum og værktøjer til at reflektere over dit personlige ledelsesmæssige ståsted.

Du vil få en større selvforståelse, ny energi og opleve en øget beslutningskraft, som resultat af dybe samtaler med andre ledere og faciliterede øvelser.

Brug for hjælp?

3283 3610
Intropris i 2019
Tilmeld dig nu
Portugal atlanterhavet vandring
Lederudvikling i vandrestøvler

Dit udbytte af kurset er:

Personlig klarhed over dit lederskab og dine værdier
Øget robusthed i mødet med modstand og svære beslutninger
Inspiration til en mere coachende og involverende ledelsesform
Nye redskaber til at kommunikere tydeligt og troværdigt
Større personlig afklaring, ro og fokus
Erfaringsudveksling med andre ledere om ledelsesmæssige dilemmaer
Nye relationer og udvidelse af dit netværk

 

Kurset afholdes i samarbejde med Jakob Aagaard, som med sin virksomhed ”Walk to Explore” har udviklet mere end 800 ledere gennem faciliterede vandreture. Teknisk udbyder af forløbet er Profil Rejser.

Se videoen fra vores morgenmøde om lederudvikling i vandrestøvler.

Jeg kom hjem fra et Walk to Explore forløb i Portugal for få uger siden, men refleksionerne lever stadig. Det er fascinerende, hvad samtaler om ledelsesmæssige dilemmaer, med mennesker jeg aldrig tidligere har mødt, kan sætte i gang af eftertanke. Det er svært at beskrive, men tydeligt at mærke, at andres fortællinger gør mig klogere, i forhold til det jeg selv finder vigtigt at prioritere – som menneske og som leder.
Charlotte Siggaard, Director, Novo Nordisk
Vandretur i Portugal

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere, der er motiverede for at bringe ny energi og fokus ind i deres hverdag, og som ønsker at reflektere over deres lederskab og personlige værdier.

Undervisningsform og indhold

Kurset er ikke kompetenceudvikling i traditionel forstand. Det er et oplevelsesbaseret forløb, der sigter mod at skabe større klarhed over dit lederskab og ny inspiration til din ledelsesform.

Gennem faciliterede aktiviteter og parvise samtaler mellem deltagerne, bliver der skabt personlige indsigter og læring. Undervejs deler vi vores værdier og erfaringer som menneske og leder, med de udfordringer og dilemmaer det indebærer. Alt sammen kombineret med vandring i naturskønne omgivelser, i uformelle rammer.

På turen arbejder vi primært med protreptik, som et klassisk græsk dialogkoncept (eller coachingmetode som man kunne kalde det) og bl.a. beskrevet af professor i ledelsesfilosofi Ole Fogh Kirkeby. Du lærer metoden og kan efterfølgende anvende den i din hverdag.

Kurset tager endvidere udgangspunkt i vores eksistentielle ståsted i livet. En af de mest betydningsfulde personer, der har forholdt sig til livet som menneske, er Søren Kierkegaard. Vi vil derfor undervejs også dykke ned i Kierkegaards forfatterskab, og med udgangspunkt i nogle af hans mere eller mindre berømte citater, konfrontere os selv og hinanden på nogle af livets større spørgsmål. Vi gør det på en nærværende måde, i øjenhøjde, og med den tid det måtte tage at fordøje Kierkegaards tanker. Formålet er, at vi hver især kommer til at fremstå endnu mere afklaret omkring de valg, som vi hver dag står overfor.

Vi vandrer tre-fem timer hver dag og alle med en fornuftig grundform og gode vandrestøvler kan deltage. Terrænet er varieret og vandringen foregår primært på afmærkede vandreruter.

Vi er en tæt, lille gruppe på max 12 deltagere og to facilitatorer.

Hvorfor vandre?

Pilgrimme har gennem flere hundrede år brugt vandringen, som en mental renselsesproces og store tænkere som Kierkegaard, Kant og Nietzsche vandrede for at opnå inspiration og fordybelse.

Vi vandrer fordi samtalen bliver lettere og fordi forskningen viser, at vi tænker bedre og mere kreativt, når kroppen samtidig aktiveres. En undersøgelse fra Stanford University viser bl.a. at man tænker op til 60% flere kreative tanker når man går, frem for når man sidder stille.

Ophold i naturen er ligeledes kendt for at reducere stress og give fokus. Flere deltagere på kurset har været på to eller tre forløb og de fortæller, at turen bringer dem tilbage til deres ledelsesmæssige og personlige ståsted i en ellers hektisk verden.

At gå giver ikke kun mentale, men også fysiske sundhedsfordele. Senest har professor Bente Klarlund belyst emnet i ”Gå-bogen”, hvor hun med udgangspunkt i den nyeste forskning påpeger hvordan gåture forebygger en række sygdomme og giver et større overskud i det daglige.


Undervisningssted

Kursets base er The Lodge i Sintra, Portugal. The Lodge er indrettet i rustik stil og ligger naturskønt tæt på Atlanterhavet med vandreruter lige uden for døren. Der er pool, sauna, jacuzzi, stor og dejlig have samt yogasal. Du bor på enkeltværelse med bad og den tyske ejer, Ralph, og hans team sørger godt for deres gæster, men forvent ikke den store luksus. Forplejningen består af morgenmadsbuffet, selvsmurt madpakke og aftensmad. Det kan blive koldt, især om aftenen, i efterårs- og forårsmånederne, så husk også varmt tøj.

 

The Lodge Portugal

The Lodge i Sintra, Portugal

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Pris og praktiske oplysninger

Vi flyver sammen til Lissabon onsdag kl. 12.20 med TAP Air Portugal og er klar til at starte programmet inden middag på The Lodge. Vi flyver tilbage fra Lissabon kl. 18.15 søndag aften og lander i Kastrup kl. 22.50.

Vi tager dog forbehold for ændringer i ovenstående tidspunkter.

Profil Rejser er teknisk arrangør og medlem af Rejsegarantifonden.

Så snart du har tilmeldt dig via link nederst på denne side, er du sikret en plads på kurset. Vi sender dig herefter link til Profil Rejser. Her foretager du din endelige tilmelding og du kan bl.a. tilvælge afbestillingsforsikring, rejseforsikring og tilslutning fra provinsen. Husk at læse Profil Rejsers tilmeldings- og annulleringsbetingelser grundigt igennem, da de afviger fra Ledernes KompetenceCenters vilkår og betingelser.

Er du medlem af Lederne koster kurset 19.900 kr. For ikke-medlemmer er prisen 22.200 kr.

Prisen inkluderer:
• Flyrejse t/r med TAP Air Portugal (Star Alliance member)
• Privat transfer fra lufthavnen til hotellet
• Ophold på enkeltværelse med bad og fuld forplejning på The Lodge, Sintra
• Yoga
• Undervisning og facilitering
• Materialer og individuel samtale med underviseren inden afrejse

Jakob Aagaard har en baggrund i politiet og en masteruddannelse i Business Coaching. Han har tidligere bl.a. været HR manager i IKEA Danmark, Sverige og Australien. Jakob er grundlægger af Walk to Explore, som coacher ledere og faciliterer lederudvikling gennem vandreture i ind- og udland. Mere end 800 ledere har været med på et af Jakobs Walk to Explore forløb. Desuden er Jakob involveret i en række projekter, bl.a. som podcast vært på Heartbeats.dk og initiativtager til en vandrerute med tilhørende app i Søren Kierkegaards fodspor i Gilleleje.

På kurset deltager også med-facilitator fra Ledernes KompetenceCenter.

Bestil opkald om tilmelding eller rådgivning

Ja tak, ring til mig

Kontakt Programchef Helle Damsgård på 32 83 32 69 eller hda@lederne.dk

Helle Damsgård

Tilmelding

5 dage
Pris 22.200 kr. (ex. moms)
Medlemspris 19.900 kr. (ex. moms)