Tilbage til oversigten

Lederudvikling i vandrestøvler

Et anderledes lederudviklingsforløb, hvor du gennem samtaler og vandringer i naturskønne omgivelser i Sydsverige får ny inspiration til dit lederskab. 

Sæt din fortravlede hverdag som leder på pause og bliv klogere på dig selv og dit lederskab. Gennem fire transformerende dage med vandringer i storslået natur får du ro, rum og værktøjer til at reflektere over dit personlige- og ledelsesmæssige ståsted.

Du vil få en større selvforståelse, ny energi og opleve en øget beslutningskraft, som resultat af dybe samtaler med andre ledere og faciliterede øvelser.

Kurset afholdes i enestående omgivelser på The Lodge, som ligger på toppen af Romeleåsen i den sydsvenske skov ca. 45 minutters kørsel fra København. Du kommer til at opleve vandring i skoven og over åbne marklandskaber, og du oplever stilhed og magiske stunder, du sent glemmer. 


Målgruppe
Kurset henvender sig til ledere, der er motiverede for at bringe ny energi og fokus ind i deres hverdag, og som ønsker at reflektere over deres lederskab og personlige værdier.


Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Dit udbytte af kurset er:

Personlig klarhed over dit lederskab og dine værdier
Øget robusthed i mødet med modstand og svære beslutninger
Inspiration til en mere coachende og involverende ledelsesform
Nye redskaber til at kommunikere tydeligt og troværdigt
Større personlig afklaring, ro og fokus
Erfaringsudveksling med andre ledere om ledelsesmæssige dilemmaer
Nye relationer og udvidelse af dit netværk

 

 

Lederudvikling i vandrestøvler
Kurset afholdes i samarbejde med Jakob Aagaard, som med sin virksomhed ”Walk to Explore” har udviklet mere end 800 ledere gennem faciliterede vandreture.

Jakob Aagaard har en baggrund i politiet og en masteruddannelse i Business Coaching. Han har tidligere bl.a. været HR manager i IKEA Danmark, Sverige og Australien. Jakob er grundlægger af Walk to Explore, som coacher ledere og faciliterer lederudvikling gennem vandreture i ind- og udland. Mere end 800 ledere har været med på et af Jakobs Walk to Explore forløb. Desuden er Jakob involveret i en række projekter, bl.a. som podcast vært på Heartbeats.dk og initiativtager til en vandrerute med tilhørende app i Søren Kierkegaards fodspor i Gilleleje.

Læs mere om kurset:

Kursets indhold

Kurset er ikke kompetenceudvikling i traditionel forstand. Det er et oplevelsesbaseret forløb, der sigter mod at skabe større klarhed over dit lederskab og ny inspiration til din ledelsesform.

Gennem faciliterede aktiviteter og parvise samtaler mellem deltagerne, bliver der skabt personlige indsigter og læring. Undervejs deler vi vores værdier og erfaringer som menneske og leder, med de udfordringer og dilemmaer det indebærer. Alt sammen kombineret med vandring i naturskønne omgivelser, i uformelle rammer.

På turen arbejder vi primært med protreptik, som et klassisk græsk dialogkoncept (eller coachingmetode som man kunne kalde det) og bl.a. beskrevet af professor i ledelsesfilosofi Ole Fogh Kirkeby. Du lærer metoden og kan efterfølgende anvende den i din hverdag.

Kurset tager endvidere udgangspunkt i vores eksistentielle ståsted i livet. En af de mest betydningsfulde personer, der har forholdt sig til livet som menneske, er Søren Kierkegaard. Vi vil derfor undervejs også dykke ned i Kierkegaards forfatterskab, og med udgangspunkt i nogle af hans mere eller mindre berømte citater, konfrontere os selv og hinanden på nogle af livets større spørgsmål. Vi gør det på en nærværende måde, i øjenhøjde, og med den tid det måtte tage at fordøje Kierkegaards tanker. Formålet er, at vi hver især kommer til at fremstå endnu mere afklaret omkring de valg, som vi hver dag står overfor.

Vi vandrer tre-fire timer hver dag incl. pauser og alle med en fornuftig grundform og gode vandrestøvler kan deltage. Terrænet er varieret og nogle gange kuperet og vandringen foregår primært på afmærkede vandreruter.

Vi er en tæt, lille gruppe på max 12 deltagere.

Undervisningssted
Kursets base er The Lodge og indkvartering sker i enkeltværelser med bad. The Lodge er et smukt spa hotel som byder på Skånes mest vidunderlige udsigt, da hotellet ligger på toppen af Romeleåsen i en højde af 167 meter. The Lodge er indrettet med New England stil og har en spa-afdeling, som du får adgang til dagligt. Her er vi midt i den flotteste natur og har vandreruterne lige uden for døren.

Hvorfor vandre?

Pilgrimme har gennem flere hundrede år brugt vandringen, som en mental renselsesproces og store tænkere som Kierkegaard, Kant og Nietzsche vandrede for at opnå inspiration og fordybelse.

Vi vandrer fordi samtalen bliver lettere og fordi forskningen viser, at vi tænker bedre og mere kreativt, når kroppen samtidig aktiveres. En undersøgelse fra Stanford University viser bl.a. at man tænker op til 60% flere kreative tanker når man går, frem for når man sidder stille.

Ophold i naturen er ligeledes kendt for at reducere stress og give fokus. Flere deltagere på kurset har været på to eller tre forløb og de fortæller, at turen bringer dem tilbage til deres ledelsesmæssige og personlige ståsted i en ellers hektisk verden.

At gå giver ikke kun mentale, men også fysiske sundhedsfordele. Senest har professor Bente Klarlund belyst emnet i ”Gå-bogen”, hvor hun med udgangspunkt i den nyeste forskning påpeger hvordan gåture forebygger en række sygdomme og giver et større overskud i det daglige.

Praktiske oplysninger

Vi mødes mandag kl. 10.00 på The Lodge, Södra Ugglarp 62198 Genarp i Sverige. Kurset slutter torsdag kl. 14.00.

Vejret i det sene forår og det tidlige efterår er som regel perfekt til vandreture. Det kan dog blive varmt om dagen på vandreturene, så husk kasket og solcreme – og det kan både blive koldt og vådt, så husk også varmt tøj og regnslag.

I god tid inden kursets start modtager du velkomstmail med praktiske detaljer, materiale m.m.

Prisen inkluderer:

  • 3 nætter i enkeltværelse med bad samt fuld forplejning på The Lodge
  • Guidede vandreture
  • Undervisning og facilitering
Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Tilmelding

4 dage
Pris 26.900 kr. (ex. moms)
Medlemspris 24.200 kr. (ex. moms)

Bestil uforpligtende opkald og hør mere

Ja tak, ring til mig

Relaterede kurser:

Psykologisk tryghed

Psykologisk tryghed

På dette to-dages kursus lærer du, hvad psykologisk tryghed er, og hvordan du fremmer både præstationer og proaktivitet samt et trygt og bæredygtigt arbejdsliv ved at understøtte psykologisk tryghed.
Mindfulness

Mindfulness for ledere

Du lærer nogle af de mest effektive teknikker fra mindfulnessuniverset, så du kan skabe mentalt overskud og overblik, håndtere dine egne og andres følelser hensigtsmæssigt samt skifte mellem høj intensitet og afslapning. Og du opnår en håndgribelig ændring, som markant vil forbedre dit arbejdsliv og din evne til at lede dig selv og andre mennesker.