Tilbage til oversigten

PRINCE2® 6th Edition Foundation

4.3 (18 bedømmelser)

PRINCE2 er verdens mest udbredte og anerkendte metode til projektstyring. Brug certificeringen til at øge din succesrate, komme i mål til tiden og holde budgettet i dit næste projekt.

Med en PRINCE2 Foundation certificering får du en procesbaseret og kvalitetssikret tilgang til projektstyring. Certificeringen giver dig viden om de syv principper, processer og temaer, der er centrale, når man styrer projekter efter PRINCE2.

Du lærer ikke blot at forstå PRINCE2, men også hvordan du består PRINCE2. Vi tilbyder ekstra tid til at læse op, når undervisningsforløbet er gået i gang, og derfor har vi valgt at bryde de tre intensive undervisningsdage op. Det giver tid til refleksion, selvstudie og måske et par gode spørgsmål til underviseren. Dette er gældende fra august 2023.

Lær at arbejde som PRINCE2 projektleder

Få en grundig forståelse for PRINCE2 som metode til projektledelse
Lær, hvordan du deler projekter op i faser, så de kan kvalitetssikres, styres og kontrolleres
Minimer risikoen for fejl og øg chancen for succes med projektarbejde
Oplev alle fordelene ved at samarbejde med kunder og leverandører, der også anvender PRINCE2

 

Målgruppe
Kurset er for dig, der ønsker indsigt i PRINCE2 og mulighed for at bruge metoden i praksis. Har du ingen erfaring med projektarbejde, anbefaler vi, at du først gennemfører Ledernes Projektlederuddannelse. Her får du den nødvendige og fundamentale viden om projektledelse. 


Du kan også tage PRINCE2 certificeringen som E-learning både på dansk og engelsk - når du vil, og hvor du vil.

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Fordele for virksomheden
PRINCE2 metoden sikrer, at projektledere og projektdeltagere bruger en fælles model og taler samme sprog i projektarbejdet. Det skaber en bedre proces, øger kvaliteten, og gør det muligt at komme i hus med projektet inden for budgettet og til den aftalte tid.

Kursets indhold

Undervisningen ruster dig til den afsluttende certificeringseksamen. Der vil være en blanding af oplæg fra underviseren og arbejde med deltagerens projekt cases.

Nedenfor ser du, hvad vi gennemgår i løbet af de tre undervisningsdage:

 

De syv principper, -processer og -temaer i PRINCE2

PRINCE2 metoden bygger på syv principper, -processer og -temaer, som tilpasses projektmiljøet for det enkelte projekt. Principperne udgør grundlaget for metoden, og de hjælper med at sikre, at metodens centrale værdier bliver gennemgående for projektarbejdet. Processerne beskriver den trinvise fremdrift i et projekts livscyklus, fra opstart til afslutning. Hver proces indeholder tjeklister med anbefalede aktiviteter, produkter og tilhørende ansvar. De syv temaer beskriver centrale aspekter af projektledelse, som man skal håndtere løbende.

Undervisningsmateriale

Omkring tre uger inden den første undervisningsdag, modtager du og et selvstudiehæfte med posten og PRINCE2® manualen som e-bog. Du skal forberede dig efter vores gennemprøvede vejledning, herunder læse manualen og arbejde med case-opgaver i kursusbogen inden kurset starter. Det giver dig det optimale udbytte af kurset og forbereder dig til eksamen. Efter kurset kan du bruge PRINCE2® manualen som opslagsværk i dit praktiske arbejde med projektledelse.

En fysisk PRINCE2® manual kan tilkøbes for 600 kr. (ex moms) 

Eksamen og certificering

Kurset udbydes kun med en eksamens voucher. Forløbet afsluttes med en certificeringseksamen i form af en online multiple choice test. Når du består, får du et PRINCE2® Foundation Certificeringsbevis. Beviset udstedes af AXELOS / PEOPLECERT. Du har mulighed for at få dit navn og eksamensdato offentliggjort på AXELOS’ officielle lister over succesfulde PRINCE2® kandidater.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen
Inkluderet i prisen er kursusmaterialer og forplejning.

Forberedelse
Du vil få kursusmaterialet tilsendt cirka 3 uger før kursusstart, og du skal regne med at afsætte 25-30 timer til forberedelse inden kursusopstart.

Undervisere

Rune Josefsen

Rune Josefsen

Rune er partner i konsulenthuset Kvalitor. Han har arbejdet med optimering af processer i samarbejde med blandt andre Danske Bank, TDC, Egmont og A.P. Møller-Mærsk. Rune er uddannet cand.scient.soc. og har tidligere været chefkonsulent i Accenture og afdelingsleder i IBM.
Nikolaj Fisker

Nikolaj Fisker

Nikolaj har over 10 års erfaring med procesforbedring, IT-implementering, forandringsledelse, projekt- og programledelse. Han har arbejdet som konsulent i Accenture og projektleder i Novo Nordisk og LEO Pharma, og har siden 2010 arbejdet som selvstændig konsulent. I dag er han programleder hos LEO Pharma med ansvar for alle IT projekter i Manufacturing og Supply Chain.

Betaling

Alle priser er inkl. materialer og forplejning – men ekskl. moms, transport og ophold, medmindre andet er anført.

Fakturering sker typisk 5 uger før opstart. Ønsker du at blive faktureret med det samme, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding. Ønsker du at betale med kreditkort, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding, eller skrive til os på kurser@lederne.dk efter tilmelding.

Lederne KompetenceCenter forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Betalingsbetingelser er 14 dage netto fra fakturadato. Ved manglende betaling pålægges renter pr. påbegyndt måned. Vær opmærksom på, at manglende rettidig betaling kan resultere i udelukkelse fra det købte forløb og eksamen.

 

Lederne KompetenceCenter CVR nr.: 25 13 25 72

Tilmelding

3 dage
Pris 12.000 kr. (ex. moms)

PRINCE2® and The Swirl Logo® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.