Tilbage til oversigten

E-learning: PRINCE2® Foundation

Få indblik i fordelene ved PRINCE2, der anses for verdens mest benyttede og anerkendte metode til projektstyring. Du bliver fortrolig med optimering af projektledelse, der minimerer risikoen for fejl og øger sandsynlighed for succes.

Kurset giver dig den fornødne viden om PRINCE2, så du kan involvere dig i projekter, der gennemføres efter denne metode, ligesom du vil kunne indgå i samarbejde med kunder eller leverandører, som anvender PRINCE2 metoden. Du får undervejs indgående kendskab til best practice på området, og du vil efter kurset kunne arbejde som PRINCE2-projektleder i praksis.

Kurset er for dig, der ønsker indsigt i metoden PRINCE2. Det er en fordel, hvis du har nogen projekterfaring eller har gennemgået projektlederuddannelsen, da kurset fokuserer på procesorienteret projektledelse efter PRINCE2 metoden og ikke på specifikke værktøjer til projektledelse.

Indhold og udbytte

Kurset afsluttes med den akkrediterede PRINCE2 Foundation eksamen. Du har mulighed for at gennemgå to prøveeksaminer undervejs, så du får en fornemmelse af sværhedsgraden. Selve eksamen kræver fysisk fremmøde og forløber således:

  • Eksamen varer en time og består af 75 multiple choice spørgsmål, heraf fem testspørgsmål. 35 skal besvares korrekt for at bestå
  • Kort efter endt eksamen får du svar fra underviseren, om du har bestået
  • Hvis du har bestået, får du et elektronisk eksamensbevis på PRINCE2 Foundation tilsendt fra AXELOS/APMG International
  • Dit resultat bliver samtidig lagt ud på APM Groups officielle liste over succesfulde PRINCE2 kandidater

Praktiske oplysninger

Prisen for E-learning PRINCE2 Foundation er 9.000 kr. (ex. moms).

Du har adgang til PRINCE2 materialet i seks måneder fra kursusstart. PRINCE2 Foundation som E-learning består af 17 online undervisningsmoduler, du kan gennemgå, når det bedst passer dig. Undervisningen foregår på Ledernes lukkede læringsplatform og er på dansk.