Tilbage til oversigten

PRINCE2® 6th Edition Foundation 

Få indblik i fordelene ved PRINCE2®, der anses for verdens mest benyttede og anerkendte metode til projektstyring. Du bliver fortrolig med optimering af projektledelse, der minimerer risikoen for fejl og øger sandsynlighed for succes.

Kurset giver dig den fornødne viden om PRINCE2®, så du kan involvere dig i projekter, der gennemføres efter denne metode, ligesom du vil kunne indgå i samarbejde med kunder eller leverandører, som anvender PRINCE2® metoden. Du får undervejs indgående kendskab til best practice på området, og du vil efter kurset kunne arbejde som PRINCE2®-projektleder i praksis.

Kurset er for dig, der ønsker indsigt i metoden PRINCE2®. Det er en fordel, hvis du har nogen projekterfaring eller har gennemgået projektlederuddannelsen, da kurset fokuserer på procesorienteret projektledelse efter PRINCE2® metoden og ikke på specifikke værktøjer til projektledelse. Kurset udbydes kun med en eksamens voucher.

Du kan også tage PRINCE2® certificeringen som holdundervisning.

Brug for hjælp?

32 83 36 10

Tilmeld dig PRINCE2® Foundation

Ved bestilling modtager du dine loginoplysninger til kurset på mail inden for to hverdage.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under the permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
Pris

Prisen for E-learning PRINCE2® Foundation er 10.000 kr. (ex. moms).

Du har adgang til PRINCE2® materialet i 12 måneder fra kursusstart. PRINCE2® Foundation som E-learning består af 20 online undervisningsvideoer, du kan gennemgå, når det bedst passer dig. Undervisningen foregår på Ledernes lukkede læringsplatform og er på dansk.

Eksamen

Kurset udbydes kun med en eksamens voucher. Forløbet afsluttes med en certificeringseksamen i form af en multiple choice test. Når du består, får du et PRINCE2® Foundation Certificeringsbevis. Beviset udstedes af AXELOS / PEOPLECERT. Du har mulighed for at få dit navn og eksamensdato offentliggjort på AXELOS’ officielle lister over succesfulde PRINCE2® kandidater.

Betaling

Alle priser er inkl. materialer og forplejning – men ekskl. moms, transport og ophold, medmindre andet er anført.

Fakturering sker typisk 5 uger før opstart. Ønsker du at blive faktureret med det samme, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding. Ønsker du at betale med kreditkort, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding, eller skrive til os på kurser@lederne.dk efter tilmelding.

Lederne KompetenceCenter forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Betalingsbetingelser er 14 dage netto fra fakturadato. Ved manglende betaling pålægges renter pr. påbegyndt måned. Vær opmærksom på, at manglende rettidig betaling kan resultere i udelukkelse fra det købte forløb og eksamen.

Afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) kan ske vederlagsfrit indtil fem uger før forløbets start. Det sker ved at sende en mail til kurser@lederne.dk. Den fulde pris betales, hvis afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) sker senere end fem uger før forløbets start.

Lederne KompetenceCenter CVR nr.: 25 13 25 72