Tilbage til oversigten

PRINCE2® 6th Edition Foundation 

Få indblik i fordelene ved PRINCE2®, der anses for verdens mest benyttede og anerkendte metode til projektstyring. Du bliver fortrolig med optimering af projektledelse, der minimerer risikoen for fejl og øger sandsynlighed for succes.

Kurset giver dig den fornødne viden om PRINCE2®, så du kan involvere dig i projekter, der gennemføres efter denne metode, ligesom du vil kunne indgå i samarbejde med kunder eller leverandører, som anvender PRINCE2® metoden. Du får undervejs indgående kendskab til best practice på området, og du vil efter kurset kunne arbejde som PRINCE2®-projektleder i praksis.

Kurset er for dig, der ønsker indsigt i metoden PRINCE2®. Det er en fordel, hvis du har nogen projekterfaring eller har gennemgået projektlederuddannelsen, da kurset fokuserer på procesorienteret projektledelse efter PRINCE2® metoden og ikke på specifikke værktøjer til projektledelse.

 

Du kan også tage PRINCE2® certificeringen som holdundervisning.

Brug for hjælp?

32 83 36 10

Tilmeld dig PRINCE2® Foundation

Ved bestilling modtager du dine loginoplysninger til kurset på mail inden for to hverdage.

PRINCE2 ® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited.

The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Pris

Prisen for E-learning PRINCE2® Foundation er 9.000 kr. (ex. moms).

Du har adgang til PRINCE2® materialet i 12 måneder fra kursusstart. PRINCE2® Foundation som E-learning består af 20 online undervisningsvideoer, du kan gennemgå, når det bedst passer dig. Undervisningen foregår på Ledernes lukkede læringsplatform og er på dansk.

Eksamen

Eksamen og certificering 

Forløbet afsluttes med en certificeringseksamen i form af en multiple choice test. Når du består, får du et PRINCE2® Foundation Certificeringsbevis. Beviset udstedes af AXELOS / PEOPLECERT. Du har mulighed for at få dit navn og eksamensdato offentliggjort på AXELOS’ officielle lister over succesfulde PRINCE2® kandidater.