Tilbage til oversigten

PRINCE2® 6th Edition Foundation - (E-learning) 

Få indblik i fordelene ved PRINCE2®, der anses for verdens mest benyttede og anerkendte metode til projektstyring. Du bliver fortrolig med optimering af projektledelse, der minimerer risikoen for fejl og øger sandsynlighed for succes.

Kurset giver dig den fornødne viden om PRINCE2®, så du kan involvere dig i projekter, der gennemføres efter denne metode, ligesom du vil kunne indgå i samarbejde med kunder eller leverandører, som anvender PRINCE2® metoden. Du får undervejs indgående kendskab til best practice på området, og du vil efter kurset kunne arbejde som PRINCE2®-projektleder i praksis.

Kurset er for dig, der ønsker indsigt i metoden PRINCE2®. Det er en fordel, hvis du har nogen projekterfaring eller har gennemgået projektlederuddannelsen, da kurset fokuserer på procesorienteret projektledelse efter PRINCE2® metoden og ikke på specifikke værktøjer til projektledelse. Kurset udbydes kun med en eksamens voucher.

Du kan også tage PRINCE2® certificeringen som holdundervisning.

Brug for hjælp?

32 83 36 10

Tilmeld dig PRINCE2® Foundation

Ved bestilling modtager du dine loginoplysninger til kurset på mail inden for to hverdage.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under the permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
Pris

Prisen for E-learning PRINCE2® Foundation er 10.000 kr. (ex. moms).

Du har adgang til PRINCE2® materialet til og med d. 31 december 2024 fra kursusstart. PRINCE2® Foundation som E-learning består af 20 online undervisningsvideoer, du kan gennemgå, når det bedst passer dig. Undervisningen foregår på Ledernes lukkede læringsplatform og er på dansk.

Eksamen

Kurset udbydes kun med en eksamens voucher. Forløbet afsluttes med en certificeringseksamen i form af en multiple choice test. Når du består, får du et PRINCE2® Foundation Certificeringsbevis. Beviset udstedes af AXELOS / PEOPLECERT. Du har mulighed for at få dit navn og eksamensdato offentliggjort på AXELOS’ officielle lister over succesfulde PRINCE2® kandidater.

Betaling

Fakturering sker typisk 5 uger før opstart. Ønsker du at blive faktureret med det samme, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding.

Lederne Kompetencecenter forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Betalingsbetingelser er 14 dage netto fra fakturadato. Ved manglende betaling pålægges renter pr. påbegyndt måned. Vær opmærksom på, at manglende rettidig betaling kan resultere i udelukkelse fra det købte forløb og eksamen.

Afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) kan ske vederlagsfrit indtil fem uger før forløbets start. Det sker ved at sende en mail til kurser@lederne.dk. Den fulde pris betales, hvis afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) sker senere end fem uger før forløbets start.

Lederne Kompetencecenter CVR nr.: 25 13 25 72

Mit Lederskab

Når du vælger kompetenceudvikling hos Lederne Kompetencecenter, giver vi dig lige lidt ekstra.

Du bliver en del af Mit Lederskab, som giver dig adgang til at benytte:

  • Vores populære og eksklusive virtuelle Lederinspirationsmøder
  • Individuel uddannelsessparring, der tager udgangspunkt i dine ønsker og udfordringer
  • Inspirationsuniverset, hvor du får adgang til podcasts, video materiale, artikler m.fl. der tager udgangspunkt i ledelse

Hvis du ikke ønsker at være en del af Mit Lederskab, kan du altid give os besked, så sørger vi for at afmelde dig. 

Vi glæder os til at bidrage til din lederudvikling!