Styrk din udvikling som leder

Vælg mellem 70 forskellige kurser og uddannelser inden for blandt andet ledelse, kommunikation, personlig udvikling, projektledelse og forretningsudvikling.

Natur | Lederne

Kurser og uddannelser

Vi udbyder cirka 70 forskellige kurser og uddannelser inden for blandt andet ledelse, kommunikation, personlig udvikling, projektledelse og forretningsudvikling.

Diplomuddannelse

Diplomuddannelse i ledelse

Er du leder, og ønsker du at kombinere dine personlige ledererfaringer med en ambitiøs og målrettet uddannelse, så er diplomuddannelsen i ledelse helt sikkert noget for dig. På uddannelsen har vi fokus på dig og dit lederskab. 
Akademiuddannelsen

Akademiuddannelse i ledelse

Uddannelsen tager udgangspunkt i de udfordringer, du står med som leder i din dagligdag og styrker dine faglige og personlige kompetencer sideløbende med, at du arbejder.

Hero mobil mit lederskab

Mit Lederskab

Mit Lederskab er personlig lederudvikling, der er tilrettelagt til lige netop dig. Du får adgang til en række tjenester og ydelser, samt en attraktiv rabatordning på kurser.

Drømmer du om at udvikle dig som leder?

Ledernes Lederuddannelse

Et lederudviklingsforløb for dig som ønsker at styrke dine personlige kompetencer med nye og forskningsbaserede redskaber til at understøtte stærk performance, samarbejde og trivsel.

Master i bæredygtig ledelse Lederne og DTU

Master in Sustainable Leadership

The Master in Sustainable Leadership will enable you to drive the sustainability agenda in your organization. It will equip you with the leadership skills, confidence, and mindset to understand and navigate the complexities around sustainability.

Kurser for ledige

Styrk dine kompetencer og dit CV med et statsanerkendt eksamensbevis, som gør dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet.

Bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesarbejde

Bliv klædt på til bestyrelsesarbejdet og få værktøjer til at udvikle dine kompetencer som bestyrelsesmedlem. 

Log ind på Moodle

Er du allerede tilmeldt et kursus eller uddannelse? Log ind på vores digitale læringsplatform Moodle og tilgå dit undervisningsmateriale.

Nyhedsbrev: Hold dig opdateret om lederudvikling

Få viden og inspiration til bedre ledelse direkte i din indbakke.