Styrk din udvikling som leder

Vælg mellem 70 forskellige kurser og uddannelser inden for blandt andet ledelse, kommunikation, personlig udvikling, projektledelse og forretningsudvikling.

Natur | Lederne

Kurser og uddannelser

Vi udbyder cirka 70 forskellige kurser og uddannelser inden for blandt andet ledelse, kommunikation, personlig udvikling, projektledelse og forretningsudvikling.

Diplomuddannelse

Diplomuddannelse i ledelse

Er du leder, og ønsker du at kombinere dine personlige ledererfaringer med en ambitiøs og målrettet uddannelse, så er diplomuddannelsen i ledelse helt sikkert noget for dig. På uddannelsen har vi fokus på dig og dit lederskab. 
Akademiuddannelsen

Akademiuddannelse i ledelse

Uddannelsen tager udgangspunkt i de udfordringer, du står med som leder i din dagligdag og styrker dine faglige og personlige kompetencer sideløbende med, at du arbejder.

Virksoms digitale værktøjskasse | Lederne Virksom

Management & Executive Training in English 

Raise your management with our management and executive courses in English.

Hero mobil mit lederskab

Mit Lederskab

Mit Lederskab er personlig lederudvikling, der er tilrettelagt til lige netop dig. Du får adgang til en række tjenester og ydelser, samt en attraktiv rabatordning på kurser

Ledercoaching

Ledercoaching - samtaler der bringer der videre

Et Ledercoaching forløb giver dig nye perspektiver og klarhed over dine grundlæggende værdier, så du kan opnå bedre resultater i lederrollen.

Kurser for ledige

Styrk dine kompetencer og dit CV med et statsanerkendt eksamensbevis, som gør dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet.

Log ind på Moodle

Er du allerede tilmeldt et kursus eller uddannelse? Log ind på vores digitale læringsplatform Moodle og tilgå dit undervisningsmateriale.

Nyhedsbrev: Hold dig opdateret om lederudvikling

Få viden og inspiration til bedre ledelse direkte i din indbakke.