Tilbage til oversigten

Bestyrelsesarbejde II – med certificering

Er du klar til at professionalisere din bestyrelsesindsats og afslutte med en certificering af dine kompetencer?

Kurset forudsætter, at du har en grundlæggende indsigt i rollen som bestyrelsesmedlem og værktøjer til at håndtere de krav du møder i bestyrelseslokalet. Enten ved at du har gennemført kurset Bestyrelsesarbejde og Advisory Boards eller har opnået tilsvarende kompetencer på anden vis.

På dette 2-dags fortsættelseskursus løfter vi dig til næste niveau. Du får den nyeste viden om de vigtigste områder, som bestyrelserne arbejder med lige nu og indsigt i de fire væsentlige agendaer: Compliance, bæredygtighed, strategi og digitalisering. For hver agenda får du konkrete værktøjer, som bidrager til din professionelle bestyrelsesprofil og til dit nuværende og fremtidige bestyrelsesarbejde. 

Lær om strategi og innovation i bestyrelsesarbejdet

Få konkrete værktøjer der styrker din rolle som værdiskabende bestyrelsesmedlem
Få indsigt i de vigtige agendaer: Compliance, strategi, digitalisering og bæredygtighed
Skab netværk med andre bestyrelsesmedlemmer
Bliv certificeret betyrelsesmedlem og få bevis på dine kompetencer

Du afslutter med en individuel online certificering ca. en uge efter kursets afholdelse og modtager kursusbevis med titlen ”Certificeret bestyrelsesmedlem” fra Ledernes KompetenceCenter.

 

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Bestyrelsesarbejde & advisory boards

Har du kun begrænset erfaring med bestyrelsesarbejdet? Med kurset Bestyrelsesarbejde og Advisory Boards bliver du klædt på til at lykkes i rollen som bestyrelsesmedlem.

Målgruppe

Kurset er for dig, der har deltaget på kurset Bestyrelsesarbejde og Advisory Boards - eller har opnået tilsvarende kompetencer fra et lignende kursus - og som ønsker at løfte dig til næste niveau samt få bevis på dine kompetencer i form af en certificering. 

Program

Dag 1

Dag 2

 

9.00 – 9.15
Velkomst og introduktion
v/kursusleder Peter Nordgaard 
 
9.15 -10.30
Tema 1: Governance
Typer af bestyrelser

Hvordan tilpasser man sig til forskellige bestyrelser?

10.30 - 12.00
Bestyrelsens dokumenter
Gennemgang af alle bestyrelsens relevante dokumenter

12.00 – 13.00
Frokost 

13.00-14.30
Tema 2: Strategi 
Den svære bestyrelse

Hvornår er bestyrelsesarbejdet svært? Hvad gør man så?

14.30 - 15.00
Kaffepause 

14.30 – 16.30
Tema 3: Digitalisering
Hvordan arbejder man i bestyrelsen med digitalisering?

16.30
Tak for i dag

 

9.00 – 9.15
Kort opsamling fra dag 1 og introduktion til dagens program
v/kursusleder Peter Nordgaard

9.15 – 11.30
Tema 4: Bæredygtighed
Hvordan arbejder man med bæredygtighed i bestyrelsen?

11.30 - 12.00 
Networking

12.00 - 13.00
Frokost 

13.00 - 15.00
Board Meeting Training
Træning baseret på en case

15.00 - 16.00
Certificering
Test af dine kompetencer.
Endelig certificering finder sted individuelt online ca. en uge efter kursusafslutning.

16.00
Tak for i dag

Certificering

Du afslutter med en individuel online certificering ca. en uge efter kursets afholdelse. På kursets sidste dag gennemgår du en gruppeøvelse, som hjælper dig yderligere frem mod certificeringen. Selve certificeringen foregår som en online test, som du modtager efter kurset og får en uge til at besvare. Kursusdagene og gruppeøvelsen giver dig den nødvendige viden til at bestå testen og du skal påregne ca. 4-5 timer efter kursets afslutning til at repetere kursusindholdet samt besvare testen. Selve testen består af multiple choice spørgsmål samt spørgsmål, hvor du skal forholde dig til beskrevne situationer og redegøre for dit svar.

Ved bestået test modtager du et digitalt kursusbevis med titlen ”Certificeret bestyrelsesmedlem” fra Lederne Kompetencecenter. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Indlægsholder

Peter Nordgaard

Peter Nordgaard

Peter har igennem en lang karriere, bl.a. som direktør i Berlingske Media, arbejdet med økonomistyring og implementering af forandringer, herunder CSR og bæredygtighed. Han har solid bestyrelseserfaring og rådgiver både bestyrelser og virksomheder. I mere end 25 år har han undervist i økonomistyring, supply change management og management control og de seneste år også i CSR, Compliance og bæredygtighed bl.a. på CBS og på internationale MBA uddannelser og universiteter. Peter er desuden ofte leder af internationale konferencer indenfor disruptive teknologier ligesom han rådgiver nødhjælpsorganisationer og andre frivillige foreninger. Hos Ledernes KompetenceCenter underviser Peter på kurserne i bestyrelsesarbejde og advisoryboards, bæredygtig ledelse og økonomi for ikke-økonomer.

Praktiske oplysninger

Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning. Kurset er uden overnatning. Selve certificeringen finder sted online ca. en uge efter kursets afholdelse.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Tilmelding

2 dage
Pris 7.200 kr. (ex. moms)
Medlemspris 6.500 kr. (ex. moms)

Peter Nordgaard, Underviser

"Det, du lærer på de to dage, vil tage dig uger og måneder selv at skabe. Det, at sidde i en bestyrelse i dag, betyder du har en strategisk opgave. For at forstå den strategiske opgave, skal du forstå en række fagområder. Vi har skabt en pakke, hvor du på meget kort tid får indblik i de forskellige kompetencer og krav som du kan blive mødt af."
Peter Nordgaard - citat