Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Motivation og performance

4.5 (6 bedømmelser)

Med udgangspunkt i positiv psykologi lærer du konkrete teknikker til at motivere både dine medarbejdere og dig selv. Det skaber højere trivsel og øger performance.

Mange ledere tænker traditionelt, når de skal motivere deres medarbejdere. De glemmer, at der er stor forskel på, hvordan forskellige typer medarbejdere motiveres.

Dette kursus tager udgangspunkt i, at mening og motivation hænger sammen. Med baggrund i positiv psykologi får du kendskab til de grundlæggende motivationsbehov og motivationstyper.

Få topmotiverede og engagerede medarbejdere

Lær hvordan du bruger positiv psykologi til at motivere og skabe trivsel
Få kendskab til de tre grundlæggende motivationsbehov
Få indsigt i hvordan mening og motivation hænger tæt sammen
Opnå redskaber til at opbygge og vedligeholde din egen motivation

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

 

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at øge motivation og performance i dit team eller afdeling og samtidig blive klogere på, hvad der motiverer dig selv som leder.
Kursus i motivation

Indhold og udbytte

Med afsæt i nyere kommunikationsteori får du redskaber, du kan bruge både i hverdagens dialoger, MUS samtaler og præsentationer. Derved bliver du klædt godt på til at lede dine medarbejdere til god performance og fortsat positiv udvikling.

Vi tager udgangspunkt i den nyeste forskning inden for positiv psykologi og fokuserer på, hvordan den anvendes i praksis til at motivere, skabe trivsel og højne performance. Undervisningen foregår som en vekselvirkning imellem teori, oplæg, øvelser og dialog. Fokus vil være på at give dig viden, som du kan anvende direkte i din dagligdag som leder.

Desuden får du indblik i, hvordan de samme redskaber kan bruges til din egen personlige motivation, også når du møder modstand. Inden kurset udfylder du en styrkeprofil, der giver dig viden om, hvad der er vigtigt, for at du selv trives i dit job.

Bevis på dine nye kompetencer

Du får kursusbevis på din deltagelse på kurset i motivation og performance.

Underviser

Inga Coello

Inga er kandidat i formidling og pædagogik og i anvendt psykologi. Derudover har hun en master i positiv psykologi og er ICF certificeret coach (PCC). Inga har siden 2003 undervist og coachet mere end 3000 ledere i ind- og udland. Sideløbende er hun konsulent hos Bavarian Nordic, hvor hun har opbygget et specialistprogram for internationale ledere.

Tilmelding

3 dage
Pris 16.600 kr. (ex. moms)
Medlemspris 14.900 kr. (ex. moms)

Relaterede kurser i personlig udvikling (10)

Virksomhedsinternt forløb