Tilbage til oversigten

Inspirationsmøde om Mindfulness for ledere

Kom og hør om mindfulness er noget for dig og bliv klogere på, hvordan du kan benytte mindfulness i dit lederskab.  

Inspirationsmødet giver dig indsigt i, hvad mindfulness betyder for dig personligt og for dit lederskab. Du har mulighed for at møde underviseren Charlotte Mandrup og finde ud af, om kurserne noget for dig. 

Kom til inspirationsmøde og få svar på:

Hvad er mindfulness?
Hvordan kan man bruge mindfulness som værktøj for en leder?
Hvordan foregår det, og hvordan er kurserne opbygget?
Hvorfor vælger lederen at tage kurset?

 

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Mød underviseren

Charlotte Mandrup er forfatter, executive coach, psykoterapeut og ledelsesrådgiver og er kendt for at have bragt mindfulness ind i det danske erhvervsliv.

Hun har selv gennem mere end 25 år praktiseret mindfulness og har en unik evne til at oversætte den traditionelle disciplin til en praktisk og resultatorienteret virkelighed. Charlotte har udgivet en række bøger om mindfulness, hvoraf flere er blevet bestsellers, hun har været fast ledelsesskribent på Berlingske Business og hun er en efterspurgt foredragsholder og aktiv debattør. Charlotte underviser i kurserne Mindfulness for ledere og Mindful Leadership Circle.

Charlotte Mandrup 1200x800

Tilmelding

8:30 - 10:00
Gratis

Se udvalget af kurser i mindfulness

3 dage + 7 uger online

Mindfulness for ledere

På vores kombinerede retreat og onlineprogram bliver du undervist af en af de dygtigste eksperter på området, Charlotte Mandrup, som bl.a. er forfatter til flere bestsellers om mindfulness og kendt for at have introduceret mindfulness i erhvervslivet.
2 dage + 6 online-møder

Mindfulness leadership circle

Forløbet er for dig, som har grundlæggende kendskab til mindfulness, og nu ønsker at tage skridtet videre. Sammen med underviser Charlotte Mandrup mødes du i en lille gruppe af ligesindede ledere til kontinuerlig træning, udvikling og fælles diskussioner.