Tilbage til oversigten

Generativ AI og Chat GPT

Få en grundig forståelse for hvordan generativ kunstig intelligens (AI) og ChatGPT fungerer, samt hvilke muligheder de rummer for dig som leder. 

Vi lever i en verden hvor den teknologiske udvikling hurtigt ændrer spillereglerne. De seneste år har en fundamentalt anderledes teknologi – generativ kunstig intelligens (AI) – for alvor meldt sig på banen. Denne nye form for kunstig intelligens adskiller sig fra tidligere AI metoder ved at være alsidig og fleksibel i sin anvendelse. Hvor projekter der inddrager kunstig intelligens tidligere var en opgave for specialister, er de nu i høj grad blevet ledelsesmæssige eller organisatoriske opgaver. Med generativ kunstig intelligens flytter AI ud af IT-afdelingen og ind på ledelsesgangen – og der er rigtig mange muligheder for at bruge AI i hverdagen som leder. 

Forstå teknologien og lær at bruge den i din hverdag:

Bliv introduceret til generativ AI, herunder Chat GPT, Midjourney og andre AI værktøjer
Forstå hvordan du kan anvende AI i din organisation
Få viden om begrænsninger og etiske udfordringer i forhold til AI
Lær at prompte Chat GPT, dvs. at bruge Chat GPT optimalt
Lær hvordan du kan bruge Chat GPT i din hverdag

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Kurset er for dig som ønsker indsigt i, og hands-on erfaring med hvordan du bruger generativ AI i din hverdag som leder, HR Manager eller betroet medarbejder.

Kursets indhold
På denne 1-dags workshop får du en bred forståelse af teknologien og dens ledelsesmæssige implikationer samt inspiration til konkret anvendelse. Du vil på dagen afprøve en række muligheder på din medbragte PC, så du efter kurset er klar til at gøre brug af det lærte.
Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen er undervisning, kursusmaterialer og forplejning. 

Inden kurset skal du oprette en profil på OpenAI: ChatGPT (openai.com)

Bemærk at du skal medbringe en bærbar PC på kursusdagen, så du kan få hands-on erfaring med det lærte.

Bevis på dine nye kompetencer
Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.
Betaling

Alle priser er inkl. materialer og forplejning – men ekskl. moms, transport og ophold, medmindre andet er anført.

Fakturering sker typisk 5 uger før opstart. Ønsker du at blive faktureret med det samme, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding. Ønsker du at betale med kreditkort, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding, eller skrive til os på kurser@lederne.dk efter tilmelding.

Lederne Kompetencecenter forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Betalingsbetingelser er 14 dage netto fra fakturadato. Ved manglende betaling pålægges renter pr. påbegyndt måned. Vær opmærksom på, at manglende rettidig betaling kan resultere i udelukkelse fra det købte forløb og eksamen.

Afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) kan ske vederlagsfrit indtil fem uger før forløbets start. Det sker ved at sende en mail til kurser@lederne.dk. Den fulde pris betales, hvis afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) sker senere end fem uger før forløbets start.

Lederne Kompetencecenter CVR nr.: 25 13 25 72

 
Mit Lederskab

Når du vælger kompetenceudvikling hos Lederne Kompetencecenter, giver vi dig lige lidt ekstra.
Du bliver en del af Mit Lederskab, som giver dig adgang til at benytte:

  • Vores populære og eksklusive virtuelle Lederinspirationsmøder
  • Individuel uddannelsessparring, der tager udgangspunkt i dine ønsker og udfordringer
    Inspirationsuniverset, hvor du får adgang til podcasts, video materiale, artikler m.fl. der tager udgangspunkt i ledelse.

 
Hvis du ikke ønsker at være en del af Mit Lederskab, kan du altid give os besked, så sørger vi for at afmelde dig. 

Vi glæder os til at bidrage til din lederudvikling! 

Undervisere:

Nikolaj Møller

Nikolaj Møller

Nikolaj er rådgiver ved tænketanken og konsulenthuset DareDisrupt med fokus på AI. Her arbejder han for at skabe rammer for positiv integrering af AI i organisationer og for en samfundsdebat om indretningen af vores samfund med AI. 

Nikolaj har undervist i AI for en række større danske virksomheder og med tilknytning til University of Oxford i England forsker Nikolaj desuden i AI etik, især etikken ved nye modeller som f.eks. ChatGPT. Nikolaj har en BA (hons.) i filosofi fra University of Cambridge.
 
Anders Hvid

Anders Hvid

Anders er medstifter af og partner i tænketanken og konsulenthuset DareDisrupt. Desuden er han medstifter af Founders of Tomorrow hvor i løbet af de seneste ni år har uddannet 500+ changemakers i impact entrepreneurship og nye teknologier. Han er forfatter til bestselleren Face the Future om eksponentielle teknologiers indvirkning og var fakultetsmedlem, foredragsholder og dansk ambassadør for Singularity University i syv år. Anders optræder ofte i rollen som indlægsholder og facilitator på konferencer og har holdt mere end 300 oplæg om teknologi og teknologiens betydning over de seneste 10 år. 

Tilmelding

09:00 - 16:00
Pris 6.400 kr. (ex. moms)
Medlemspris 5.700 kr. (ex. moms)