Tilbage til oversigten

Garuda certificering

5.0 (1 bedømmelser)

Bliv certificeret bruger af Garuda FokusProfilen - et effektivt og praktisk redskab til udvikling og rekruttering.

Som bruger af profilværktøjet Garuda FokusProfilen får du syv forskellige profilredskaber og køreklare processer, der beskriver, hvordan du bruger profilredskaberne. FokusProfilen er et gennemarbejdet koncept, du både kan bruge til rekruttering og til udvikling af ledere, teams og medarbejdere. Garuda FokusProfilen giver vished om den enkeltes styrker og hovedfokus i arbejdslivet, og gør det muligt at fordele opgaver og ansvar rigtigt. Den rette arbejds- og ansvarsfordeling skaber bedre resultater, fordi ledere, teams og medarbejdere derved kan arbejde mere effektivt og dedikeret.

Målgruppe
Kurset er for dig, der er ny eller erfaren leder og arbejder med HR. Du ønsker inspiration og konkrete redskaber, som du kan bruge til rekruttering og udvikling af medarbejdere og teams. Du får også udbytte af kurset, hvis du har ambition om at blive leder eller gerne vil arbejde med HR.

Efter kurset kan du:
• anvende profilen til at placere ansvar og opgaver hos de bedst egnede personer
• forholde dig etisk til brugen af profilværktøjet ud fra de givne retningslinjer
• bruge profilen til at opbygge og udvikle stærke og velfungerende teams
• overholde lovkrav, der er forbundet med brug af tests. 

Tilmeld dig nu

Indhold og udbytte

FokusProfilen tilbyder yderligere syv forskellige profilværktøjer med tilhørende processer, der kvalificerer HR-arbejdet. Profilerne kan bruges enkeltvis eller sammen. Med deres gennemgående fælles begreber, billeder og sprog er de et stærkt redskab til at skabe synergi i større, strategiske sammenhænge i virksomheder og organisationer.

De syv profilværktøjer er 

 • PersonProfil
  Afdækker personens oplevelse af egen adfærd.

 • SpejlProfil
  Hvad er andres oplevelse af personen?

 • JobProfil
  Hvilke krav stiller jobbet?

 • UdviklingsProfil
  Hvilke ønsker har lederen til personens udvikling?

 • DrømmejobProfil
  Hvilke krav stiller personens drømmejob?

 • TeamProfil
  Hvilke krav stilles der til teamet?

 • GruppeProfil
  Hvordan ser teamets samlede fokusprofiler ud?

 

 CERTIFICERING

Certificering af deltagere, der har fulgt kurset og viser, at de mestrer redskaberne. For at blive certificeret som bruger af profilværktøjet FokusProfilen skal du følge undervisningen, vise forståelse for metoden og give en FokusProfil-tilbagemelding til mindst en person i dit netværk.

Praktiske oplysninger

Undervisningsform
Du bliver en del af et aktivt forløb, der veksler mellem oplæg fra underviseren, dialog og praktisk træning, hvor du lærer at anvende FokusProfilen og give tilbagemeldinger. Du kommer også personligt i spil ved eksempelvis selv at tage nogle af de tests, du bliver certificeret i.

Undervisningsmaterialer
På kursets første dag får du udleveret en manual med konkrete informationer om Garuda og procesbeskrivelser. Manualen guider dig gennem samtaler om henholdsvis konfliktløsning, samarbejde, jobtilfredshed og udvikling.

Forberedelse inden kurset
Sæt to til tre timer af til forberedelse inden kurset starter. Her bedes du: 

 • Udfylde din egen DrømmeProfil, Selvevaluering og FokusProfil (ca. 15 min. pr. test).
  Du får links til testprofilerne i god tid.
 • Bede to personer i dit netværk om at udfylde en SpejlProfil på dig (ca. 10 min.).
  SpejlProfilen giver et billede af, hvordan andre opfatter dig.
  Du får links til testprofilerne i god tid.

 • Finde en testperson i dit netværk, som vil mødes med dig og tage FokusProfil-testen (ca. 15 min.). Personen skal også sætte en time af mellem dag to og tre, hvor du giver vedkommende en tilbagemelding.

Forberedelse under kurset
Du giver tilbagemelding på FokusProfilen til den eksterne testperson (ca. 1 time).

Mødetid
• Undervisningen afholdes som et modul, der strækker sig over to sammenhængende dage - uden overnatning.
• mødetid: kl. 09.00 – 16.00

Prisen dækker

Undervisning og kursusmaterialer.

Undervisere

Anders Amstrup

Anders Amstrup

Anders har 15 års ledererfaring på mellem- og topniveau. Han har en uddannelsesbaggrund som erhvervspsykolog, cand. psych. og HD-A. Siden 2009 har Anders undervist godt 1.000 ledere hos Ledernes KompetenceCenter. Sideløbende har han været konsulent i blandt andet Magasin du Nord, hvor han over otte år havde 60 ledere i coachingforløb, teambuildede, konfliktmæglede og fungerede som krisepsykolog
Andreas Slavensky

Andreas Slavensky

Andreas er ejer af, og underviser ved ASL Consulting, samt direktør og ejer af Madsen Vinduer og Døre ApS. Andreas har tidligere arbejdet som projektleder, produktionsingeniør og direktør i Danmark og England med specielt fokus på procesoptimering, forretningsudvikling og ledelse. Andreas er uddannet Civilingeniør inden for Global Forretningsudvikling og International Teknologi ledelse fra Aalborg Universitet, og har siden certificeret sig som Business og Life coach, Scrum Master & Product Owner, Prince2, DiSC & Garuda personprofiler, samt taget en MBA fra Henley Business School.
Tudi Langkjær Larsen

Tudi Langkjær Larsen

Tudi ejer virksomheden Tudi Consult og arbejder til daglig med konfliktcoaching, mægling og trivselsledelse. Tudi har desuden i en lang årrække arbejdet som specialist i strategiske indsatser til at fremme arbejdsglæde og motivation og reducering af sygefravær. Tudi er uddannet cand.mag. i psykologi og international udvikling og efteruddannet konfliktmægler fra Københavns Universitet.
Mik

Mikael Bierbaum

Mikael har mere end 25 års erfaring som leder og chef i store organisationer, især indenfor HR udviklingsområdet, og har tillige lang undervisningserfaring fra universitetsverdenen samt fra konsulentbranchen, hvor han har været i flere internationale konsulenthuse. Mikael har været tilknyttet Garuda AS som underviser og censor siden 2004. Mikael er uddannet Cand.scient. pol. med speciale i organisation og ledelse, og har en master i strategi og organisationspsykologi fra Harvard University i USA. Endelig er Mikael uddannet Executive Coach og arbejder i dag primært med ledelsesudvikling og mentaltræning.

FAQ

Får jeg noget ud af kurset, hvis jeg allerede har erfaring i at afholde samtaler og udvikle medarbejdere?
Ja, kurset giver dig en ny vinkel på, hvordan du gennemfører kvalificerede samtaler og arbejder systematisk med refleksion. Det stiller dig stærkere, når du skal skabe resultater for virksomheden gennem ledere og medarbejdere.

Er erfaring fra HR en forudsætning?
Du behøver ikke have arbejdet med HR eller medarbejderudvikling. 
 
Kan jeg få adgang til værktøjet på min computer?
Dette kursus lærer dig at læse og tolke profiler og give tilbagemeldinger til fokuspersoner. Ønsker du elektronisk adgang til værkøjet, skal du kontakte Garuda A/S og lave en aftale.

Kan jeg blive certificeret, hvis jeg ikke gennemfører alle elementer i kurset?
Nej. På kurset får du den nødvendige træning og forståelse, der sætter dig i stand til at arbejde kvalificeret med FokusProfilen. Dette er en forudsætning for din certificering.

Tilmelding

2 dage
Pris 8.000 kr. (ex. moms)

se alle kurser i ledelse (13)