Tilbage til oversigten

EF English Live Business - Lær engelsk online

EF English Live Business er en online læringsplatform, som gør det nemt for dig at forbedre dine engelske sprogkundskaber, skridt for skridt. 

Med EF English Live Business får du 6 måneders ubegrænset adgang til interaktive selvstudie moduler samt internationale holdundervisningsmoduler skræddersyet til dit niveau af engelsk. Du kan tilgå undervisningen hvert 30. minut hele døgnet.

Deltag på live online undervisning – både privatundervisning og gruppehold
Få en personlig studieoversigt og udviklingsrapport
Modtag certifikater, som du kan tilføje på din profil på LinkedIn

 

Der er opstart hver måned og al undervisning starter den første hverdag i måneden. Du vælger derfor selv din opstartsdato, når du køber din adgang.

Første gang du logger ind på platformen, får du mulighed for at tage en test (tager ca. 20 minutter), som sikrer, at du kommer i gang med undervisningen på det helt rigtige niveau.


Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Se mere om EF English Live Business:

Praktiske oplysninger

EF English Live Business er et 6 måneders abonnement. Abonnementet koster 5.300 kr. (ex. moms) og giver dig adgang til den digitale læringsplatform, hvor du kan lære engelsk til brug på arbejdspladsen ud fra dit personlige niveau.

Uanset hvilken arbejdsplads du arbejder på, så vil vores engelskkursus give dig de essentielle værktøjer og kompetencer, som er krævet af dig for at kunne kommunikere effektivt i erhvervsmæssige sammenhænge.

Disse kompetencer inkluderer øget ordforråd og udtale, blandt andet for at kunne mestre den professionelle e-mail, officielle dokumenter eller andre erhvervsfunktioner som kræver erhvervsengelsk.

Skræddersyede kurser

Vi tilpasser kurserne til dit sprogniveau og din motivation. 

Hvad er dit mål?
Når du første gang logger ind, vil du blive stillet et par spørgsmål, så vi kan fastsætte dit niveau og tilpasse dine kurser, så du bedst muligt opnår dine mål. 

Hvilket niveau er du på?
Derefter kan du angive dit sprogniveau eller tage en 20 minutters test for at afgøre hvilket niveau, du ligger på. 

 

Interaktive moduler

Så snart din studieplan er fastlagt, er du klar til at påbegynde din læring på platformen. 

16 læringsniveauer
Der er i alt 16 niveauer, og hvert niveau er inddelt i 6 moduler, der består af både praktiske og interaktive elementer. 

Multimediemoduler
Du får mulighed for at øve dig på at lytte, læse, skrive og tale engelsk fra den første gang, du påbegynder et modul. 

Stemmegenkendelse
Et stemmegenkendelsessoftware gør det muligt for dig at øve og optimere dine engelskkundskaber på en simpel og sjov måde. 

Hurtig feedback
For hver øvelse du gennemfører, vil du modtage personlig feedback fra en underviser. 

Live moduler

Lær og øv dit engelske i et digitalt klasseværelse. Uanset om du er nybegynder og tager dit første modul, eller om du er erfaren bruger på jagt efter at forbedre dit erhvervsengelske, så er live modulerne den hurtigste måde at opbygge din selvtillid på. 

Live moduler - privatundervisning
Styrk din udtale og få mere selvtillid med et 40 minutters online modul med en kvalificeret underviser. 

Live moduler - holdundervisning 
På vores holdmoduler får du mulighed for at øve dit samtaleengelsk sammen med 4-5 andre studerende, som er på samme niveau som dig. Du behøver ikke bøger eller andet materiale. Modulerne starter hver halve time og er tilgængelige hele døgnet rundt.

Certificerede resultater

De 16 niveauer er fastsat efter de internationale standarder for Common European Framework of Reference (CEFR) fra niveau A1 til C2.

Du vil derfor modtage et certifikat for hvert niveau, du består, så du kan dokumentere dine engelske sprogkundskaber. Du kan tilføje certifikatet på din profil på LinkedIn.

Om EF

EF Education First er en global uddannelsesorganisation med fokus på sprogundervisning, akademisk viden, kulturel udveksling og rejser i forbindelse med uddannelsesprogrammer.

EF Business English - learn English online

Mit Lederskab

I forbindelse med din tilmelding til til kompetenceudvikling hos Lederne Kompetencecenter, bliver du automatisk tilmeldt Mit Lederskab

Mit Lederskab er gratis de første seks måneder, og giver dig adgang til at benytte:

  • Vores populære og eksklusive virtuelle lederinspirationsmøder
  • Individuel uddannelsessparring der tager udgangspunkt i dine ønsker og udfordringer
  • Vores digitale platform, hvor du får adgang til podcasts, video materiale, artikler m.fl. der tager udgangspunkt i ledelse.

Hvis du ikke ønsker at være en del af Mit Lederskab, kan du altid give os besked, så sørger vi for at afmelde dig. 

Vi glæder os til at bidrage til din lederudvikling! 

Tilmelding

6 måneders adgang
Pris: 5.300 kr. (ekskl. moms)