Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Coachuddannelse for ledere - ICF godkendt

4.5 (15 bedømmelser)

Få en internationalt anerkendt coachuddannelse og oplev en ledelsesmæssig transformation. Du udvikler dig som leder og får samtidig et effektivt værktøj til at motivere dine medarbejdere og få mest muligt ud af deres potentiale.

Coachuddannelsen for ledere giver dig det uddannelsesmæssige fundament for at blive ICF-certificeret som Associate Certified Coach.

Coaching handler om mennesker og udvikling. Det er en anerkendt metode med effektive værktøjer til at udvikle medarbejdere og sikre motivation, målopfyldelse og resultater. Coachuddannelsen styrker dit lederskab og din udvikling som menneske. Den klæder dig på til at gå forrest som leder og udvikle og motivere både individer og teams, så du bringer flest mulige ressourcer i spil.

Coachuddannelsen er godkendt af ICF (International Coach Federation) og består af 67,5 timers ICF-godkendt undervisning.

Denne coachuddannelse giver dig:

Et solidt teoretisk fundament for at bruge coaching
Træning i at stille spørgsmål som afdækker både problem, udviklingspotentiale og handling
Evnen til at skabe større motivation hos medarbejdere og teams
Øget selvindsigt og mulighed for at opnå bedre resultater som leder

Brug for hjælp?

3283 3610
ICF-godkendt uddannelse
Tilmeld dig nu

"Jeg startede på coachuddannelsen, fordi jeg ønskede flere redskaber til at lede mine medarbejdere. Jeg fik det og meget mere. Jeg er blevet en bedre leder, har fået nye metoder til at gå til mine opgaver og jeg har fået rigtig meget ud af den på det personlige plan. Underviserne er utrolig dygtige og jeg følte mig hele tiden i trygge hænder. For mig er det også et kvalitetsstempel, at det er Lederne der står bag uddannelsen". 

Jakob Lau Holst, CEO
Vindmølleindustrien

Målgruppe:
Coach uddannelsen henvender sig til dig, der er leder, projektleder eller nøglemedarbejder uanset niveau. Hvis du er HR-medarbejder og ønsker at benytte coaching som værktøj, så er uddannelsen også relevant for dig.

Certificering

Uddannelsen giver det uddannelsesmæssige fundament for at kunne blive ICF-certificeret som Associate Certified Coach (ACC).

Indhold og udbytte

Coachinguddannelsens opbygning

Coachuddannelsen i København forløber over fire moduler, i alt 9 dage, hvor holdet er samlet til undervisning og træning. Modul 1 er på tre dage, mens de øvrige moduler er på to dage. Mellem modulerne afvikles 3 feedbacksessioner på hver 3,5 time og 4 webinarer på hver 1,5 time. 

Du skal være opmærksom på, at alle moduler, feedbacksessioner og webinarer er obligatoriske, for at du kan gå til eksamen og blive certificeret. 

Coachuddannelse for ledere 

Læring i et trygt og inspirerende miljø

Coaching uddannelsen har sit teoretiske fundament i den systemiske teori og metode, nyere hjerneforskning, ICF’s kernekompetencer og viden om effektfuld coaching. Du bliver en del af et trygt, lærende og inspirerende miljø med mulighed for både personlig udvikling og tilegnelse af de forskellige coachingmetoder, som skaber en platform for effektfuld og autentisk coaching.

Undervisningsform

Undervisningen har fokus på læring gennem praktiske erfaringer og teorien flettes naturligt ind, mens vi øver og træner. Vores erfaring er, at du gennem træning tilegner dig de coachende kompetencer på en måde, så du kan bruge dem i mange forskellige sammenhænge.

Skriftlig og praktisk eksamen

Uddannelsen afsluttes med en individuel skriftlig og praktisk eksamen, som skal bestås for at få et diplom som coach. Eksamen forløber over flere dage og du skal samlet beregne at bruge 2 gange en halv dag. Første dag finder den skriftlige prøve sted. Den praktiske eksamen afholdes de følgende dage, hvor du skal coache én af de andre fra holdet, hvorefter du får grundig feedback.

 

Få personlig feedback under øvelserne

Vi fokuserer på at støtte dig i at nå dine mål med uddannelsesforløbet, derfor giver vi deltagerne personlig sparring under øvelserne. Der er desuden maks. 18 deltagere på et hold, hvilket sikrer mere tid til hver enkelt deltager.

Mulighed for individuel coaching

Vi anbefaler at du tilkøber et individuel coachingforløb, så du selv oplever, hvordan coaching skaber rum for læring og udvikling. Du kan få individuel coaching for en særpris på 1.590 kr. ekskl. moms per session ved køb af minimum 3 sessioner.

Undervisere

Annette Kledal

Annette er Professional Certified Coach (PCC), diplom i Coaching Mastery fra ITS og systemisk konsulent fra DISPUK og NLP-træner.

Charlotte Barfod

Charlotte er ICF Professional Certified Coach (PCC) og NLP-træner. Derudover er hun kommunikationskonsulent og underviser i personlig udvikling.

Michael Skjøt

Michael er ICF Professional Certified Coach (PCC). Han er organisations- og ledelseskonsulent med 20 års ledererfaring fra Mærsk og SAS.

FAQ

Jeg har allerede taget andre coachingkurser, hvorfor skal jeg tage coach uddannelsen?

Hvis du ønsker en fyldestgørende uddannelse, hvor du får mulighed for at integrere kompetencerne, så du virkelig kan bruge dem i din hverdag, så skal du tage denne uddannelse. Hvis du ønsker en coach uddannelse med mulighed for international certificering, giver denne uddannelse dig den mulighed, fordi den er godkendt af ICF.

 

Får jeg bevis på, at jeg har gennemgået coach uddannelsen?

Du får et bevis med ICF’s ACSTH logo, som dokumenterer, at uddannelsen har den godkendelse, som hedder Approved Coach Specific Training Hours.

 

Hvad kan jeg kalde mig efter bestået eksamen?

Din titel bliver: Certified Coach from the Danish Association of Managers and Executives.
Subtitle: Graduated from ICF ACSTH approved program

 

Hvor meget tid skal jeg regne med at bruge ud over selve undervisningen?

Det afhænger af dit ambitionsniveau, men mellem 40 og 60 timer. Tiden bruges på at mødes i træningsgrupper og øve coaching, løse mindre skriftlige opgaver og læse.

 

Hvad betyder ICF?

ICF står for International Coach Federation, som er verdens største, internationale coachorganisation. Vores uddannelse er godkendt af ICF, så hvis du senere ønsker at blive certificeret af ICF, er det en mulighed. Det kræver yderligere 7 mentorcoaching timer og at du har 100 erfaringstimer med coaching. Du skal til en mundtlig  (optagelse af en coaching seance) og skriftlig multiple choice test hos ICF i forbindelse med ansøgning om certificering.

 

Hvordan bliver jeg ICF certificeret coach?

Du kan blive ICF certificeret coach på det niveau, som hedder Associate Certified Coach, ACC, når du opfylder følgende krav:

• Har min. 60 timers coachuddannelse (er opfyldt med denne uddannelse)
• Har coachet i min. 100 timer dokumenteret med din coach log
• Har i alt 10 mentorcoaching timer. I uddannelsen er inkluderet tre timer, så du skal have yderligere syv timer.

Når dette er gennemført, søger du certificering gennem ICF og skal i den forbindelse til deres skriftlige multiple choice test i de etiske regler og kernekompetencerne. Desuden skal du up-loade en optagelse af en coaching seance med en klient og lave en udskrift af dialogen.

 

Hvad koster det at blive ICF-certificeret?

En ACC certificering gennem ’ACSTH vejen’ koster 300 USD for medlemmer og 500 USD for ikke-medlemmer. Medlemskab af ICF Global og ICF Danmark koster 423 USD om året.

 

Tilmelding

9 dage
Pris 41.600 kr. (ex. moms)
Medlemspris 37.400 kr. (ex. moms)

Relaterede uddannelser i ledelse (4)

Virksomhedsinternt forløb