Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Coachende kommunikation for ledere

Med coachende kommunikation bliver du bedre til at kommunikere resultatskabende. Kurset henvender sig især til dig, der har deltaget på Nyudnævnt leder og giver dig ny viden, der supplerer og styrker din profil som leder.


På de to kursusdage om coachende kommunikation lærer du at anvende din kommunikation med team og individ, således at du effektfuldt:

Skaber positivitet, motivation og handlekraft
Udvikler medarbejdernes kompetencer og færdigheder i jobbet
Etablerer et fællesskab med trivsel, sammenhold og fælles ansvarstagen
Griber ind på en god måde ved konflikt, manglende performance og andre dagligdags udfordringer
Løfter afdelingen til et nyt - mere effektivt og innovativt - niveau

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

 

Målgruppe
Kurset henvender sig primært til dig, der tidligere har deltaget på Nyudnævnt leder, eller som har behov for at få ny viden, der kan styrke din kommunikation med både team og individer.

Nyudnævnt leder

Kursets indhold

Kurset er bygget op omkring nedenstående 5 emner:

  1. Gør hjernen til din medspiller
  2. Nærvær i kommunikation er afgørende
  3. Gennemfør gode 1:1 samtaler
  4. Teamcoaching
  5. Stil de rigtige coachende spørgsmål

Undervisere

Anders Amstrup

Anders har 15 års ledererfaring på mellem- og topniveau. Han har en uddannelsesbaggrund som erhvervspsykolog, cand. psych. og HD-A. Siden 2009 har Anders undervist godt 1.000 ledere hos Ledernes Kompetencecenter. Sideløbende har han været konsulent i blandt andet Magasin du Nord, hvor han har haft mere end 60 ledere i coachingforløb.

Inden kurset

For at får så meget tid som muligt til at træne teknikkerne, får du inden kurset tilsendt bogen ”Coaching i arbejdslivet – styrk din kommunikation i hverdagen”. Inden kursusstart læser du 50 lettilgængelige (og spændende) sider i bogen, der omhandler de to første emner (Gør hjernen til din medspiller og Nærvær i kommunikation er afgørende), således at vi på kurset kommer hurtigere videre til de øvrige emner.

Ud over at du på forhånd modtager bogen, modtager du også et link til et allerede optaget Webinar, hvor Anders ”forelæser” for dig. På dette Webinar opsummerer Anders, hvad du allerede har lært om ledelsesbaseret coaching på ”Nyudnævnt leder” samt de vigtigste pointer fra pkt. 1 – 2 om ”hjernen” og ”nærvær”. Resten af bogen læser du, når du får tid efter kurset.

På kurset kombineres inspirerende teori med lærerige øvelser og rollespil. Det er bedst at træne coaching på virkelige episoder og cases, og derfor må alle gerne medbringe eksempler på episoder og cases fra din egen hverdag. Dette gør a) vores arbejde bliver mere relevant og virkelighedsnært og b) øvelser og rollespil kommer til at fungere som relevant videndeling for alle deltagere på kurset.

På det allerede optagede Webinar du modtager fra Anders inden kurset, vil Anders gennemgå en reflektionsøvelse, der hjælper dig med nemt at sætte ord på 1) de episoder og cases, der er mest relevante for dig og 2) hvad du gerne vil have ud af kurset? Skulle du møde op til de to kursusdage uden forberedte episoder og cases, så bare rolig, fordi Anders har forberedt eksempler, du kan plukke fra.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen
Inkluderet i prisen er undervisning, kursusmaterialer og forplejning.

Tilmelding

2 dage
Pris 10.600 kr. (ex. moms)
Medlemspris 9.600 kr. (ex. moms)

Relaterede kurser til nye ledere (5)

Virksomhedsinternt forløb