Tilbage til oversigten

Agil projektledelse med certificering

Få værktøjerne til at gennemføre projekter til tiden i en dynamisk hverdag og få papir på dine kompetencer med en internationalt anerkendt certificering.

Med metoden Agile On Time lærer du, hvordan du med trivsel i højsædet hurtigt skaber værdi for kunderne. Metoden er designet til alle størrelser projekter og til både geografisk spredte og samlede teams.

På kurset har vi fokus på, hvordan du faciliterer og gennemfører agile projekter fra start til slut, og hvordan metoden tilpasses fra projekt til projekt. Du får en lang række konkrete værktøjer, som alle er afprøvede og tilpasset i praksis, og på hver deres måde bidrager til, at du kommer i mål med succesfulde projekter. Metoden er baseret på den globalt førende tilgang indenfor agil projektledelse, Agile PM™, fra Agile Business Consortium. 

 

Dit udbytte på kurset:

Du lærer at levere projekter til tiden (eller før).
Du får redskaber til at rammesætte og sætte struktur på projektet.
Du får viden om, hvordan du skaber struktureret data som hurtigt og effektivt bruges til at tilpasse projektleverancen og øge projektets værdiskabelse.
Du får indsigt i, hvordan du skaber transparens i projektet. 
Du lærer at facilitere samarbejde på tværs af organisationer, afdelinger og kulturer - også online. 


Din virksomhed opnår værdiskabelse allerede tidligt i projektfasen og tidsbesparelser på op til 80% af specifikationsarbejdet samt får mulighed for at genbruge specifikationer i andre projekter. 

Målgruppe
Agil projektledelse er for dig, der er projektleder, teamleder, scrum master, projektdeltager, eller på anden vis er involveret i planlægningen og udviklingen af projekter. 

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Kursets indhold

Undervisningen er praksisorienteret og designet til at følge det naturlige forløb i et projekt. På kurset arbejder vi med:

 • Agile grundbegreber og anvendelsesmuligheder 
 • Hvilke agile rammeværker, der er designet til hvad, og hvordan de kan sameksistere 
 • Struktur, rammesætning og organisering af projektet 
 • Indsamling af brugerbehov 
 • Facilitering af specifikationsworkshops
 • Facilitering af to-niveau planlægning – for hele fremstillingsforløbet og for den kommende sprint/iteration
 • Facilitering af fremstillingsforløbet i form af sprints/iterationer og relatering af modeller og teori til din egen praksis

Undervisningsform
Kurset anvender blended learning. Forud for kursusopstart bliver du bedt om at se cirka tre timers undervisningsvideoer. De bringer dig fra start til slut i projektet. Videoforberedelsen gør at kursustiden kan fokusere på praktiske øvelser, cases og relatere til deltagernes egen dagligdag og refleksion.

Al undervisning er lagt an på at kunne gennemføres online. Det har to fordele:

1. Du lærer at gennemføre projekter online i løbet af kurset.
2. Du kan vælge mellem at deltage fysisk eller online på kurset. Vi anvender topprofessionelt konferenceudstyr for at sikre onlinedeltagernes udbytte.

Gratis e-læring
Forud for kurset får alle kursister gratis adgang til i alt seks-syv timers undervisningsvideoer med øvelser og efter kurset beholder deltagerne gratis adgang til de samme videoer i 30 dage.

Undervisningsform

Kurset anvender blended learning. Forud for kursusopstart bliver du bedt om at se cirka tre timers undervisningsvideoer. De bringer dig fra start til slut i projektet. Videoforberedelsen gør at kursustiden kan fokusere på praktiske øvelser, cases og relatere til deltagernes egen dagligdag og refleksion.

Al undervisning er lagt an på at kunne gennemføres online. Det har to fordele:

1. Du lærer at gennemføre projekter online i løbet af kurset.
2. Du kan vælge mellem at deltage fysisk eller online på kurset. Vi anvender topprofessionelt konferenceudstyr for at sikre onlinedeltagernes udbytte.

 

Gratis e-læring

Forud for kurset får alle kursister gratis adgang til i alt seks-syv timers undervisningsvideoer med øvelser og efter kurset beholder deltagerne gratis adgang til de samme videoer i 30 dage.

Certificering

Kurset forbereder dig til certificeringen Agile Practices – Team Leader Focus fra Agile Business Consortium, der er verdensledende inden for agil projektledelse. Denne certificering er inkluderet i prisen og kan tages online, når det passer dig. Vi forbereder certificeringen ved at gennemgå et prøvesæt i slutningen af kurset.

Praktiske oplysninger

Kurset afholdes i samarbejde med Plan A ApS, der har udarbejdet modellen Agile On Time, der er en operationel udgave af teorien og projektmodellen, som Agile Business Consortium har udarbejdet.

Kursusprisen omfatter:

 • Adgang til videomateriale samt tilhørende opgaver forud for kurset og i 30 dage efter kursusafslutning.
 • Tre dages kursus, hvor du kan deltage fysisk og/eller online
 • Nøje udvalgte IT-platforme og centrale dokumenter, som sætter dig i stand til at gennemføre dine projekter online og/eller sammen allerede dagen efter kurset
 • Præsentationsmateriale, øvelser mm.
 • Certificeringen Agile Practices – Team Leader Focus (Foundation Level) med tilhørende forberedelsesmateriale

Du skal beregne 1-2 timers forberedelsestid inden kurset, 1 times læsning inden kurset samt videoforberedelse svarende til godt tre en halv times videoer. I løbet af kurset er der ½ - 1 times læsning om aftenen efter dag et og 1 times prøvecertificering om aftenen efter dag to. 

Kursusmaterialet og certificeringen er på engelsk, men selve undervisningen foregår på dansk. 

Underviser

Lasse Borris Sørensen

Lasse Borris Sørensen

Lasse Borris Sørensen er Sustainability Agile Coach og CEO hos Plan A ApS. Han er oprindelig uddannet akademiingeniør med speciale i produktionsstyring, har taget A.P Møllers shippinguddannelse og Ingeniørernes Lederuddannelse (EBA). Lasse har arbejdet med agile projekter 20.000+ timer og udarbejdet agile projektmodeller i en række store virksomheder. Lasse har også undervist 3000+ og certificeret 600+ i (bæredygtig) agil projektledelse. Han leder miljøet omkring Sustainable Agile Projects samt den danske afdeling for Green Project Management®. Siden 2005 har han desuden været en aktiv underviser og foredragsholder.

Betaling

Alle priser er inkl. materialer og forplejning – men ekskl. moms, transport og ophold, medmindre andet er anført.

Fakturering sker typisk 5 uger før opstart. Ønsker du at blive faktureret med det samme, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding. Ønsker du at betale med kreditkort, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding, eller skrive til os på kurser@lederne.dk efter tilmelding.

Lederne Kompetencecenter forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Betalingsbetingelser er 14 dage netto fra fakturadato. Ved manglende betaling pålægges renter pr. påbegyndt måned. Vær opmærksom på, at manglende rettidig betaling kan resultere i udelukkelse fra det købte forløb og eksamen.

Afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) kan ske vederlagsfrit indtil fem uger før forløbets start. Det sker ved at sende en mail til kurser@lederne.dk. Den fulde pris betales, hvis afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) sker senere end fem uger før forløbets start.

 

Lederne Kompetencecenter CVR nr.: 25 13 25 72

Mit Lederskab

Når du vælger kompetenceudvikling hos Lederne Kompetencecenter, giver vi dig lige lidt ekstra.

Du bliver en del af Mit Lederskab, som giver dig adgang til at benytte:

 • Vores populære og eksklusive virtuelle Lederinspirationsmøder
 • Individuel uddannelsessparring, der tager udgangspunkt i dine ønsker og udfordringer
 • Inspirationsuniverset, hvor du får adgang til podcasts, video materiale, artikler m.fl. der tager udgangspunkt i ledelse.

Hvis du ikke ønsker at være en del af Mit Lederskab, kan du altid give os besked, så sørger vi for at afmelde dig. 

Vi glæder os til at bidrage til din lederudvikling! 

Tilmelding

3 sammenhængende dage kl. 09:00 - 16:00
Pris: 16.500 kr.

Det siger vores kursister                                                                                                                                         

Kurset gav mig ekstra kompetencer indenfor agilledelse, projektledelse samtidig med et nyt metodeapparat. Det bedste var den faglige sparring med underviser, men også de andre kursusdeltagere. Jeg gør særligt brug af et af de værktøjer der blev benyttet på kurset, hvilket gavner projekternes transparens. Desuden har flere af de faglige snakke også bidraget til mine perspektiver, hvilket jeg trækker på dagligt.

Christian Arnsberg, tidligere kursist