Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Ledernes MødeCenter

Ledernes MødeCenter er et moderne kursus- og konferencecenter centralt i København. Vi tilbyder mødelokaler, konferencelokaler og kursuslokaler til konkurrencedygtige priser.  

En inspirerende ramme til konferencer, møder og kurser

Afhold dit næste arrangement i kreative rammer i et af vores 22 forskellige lokaler fordelt på mere end 1500 kvadratmeter i to etager.

Hvad enten I er 2, 20 eller 150, har vi et lokale, der passer til jeres behov.  Vi har to store og rummelige konferencelokaler, syv lydtætte mødelokaler og ti moderne kursuslokaler med mulighed for fleksibel bordopstilling. Alle lokaler har naturligvis trådløs internetadgang og moderne AV-udstyr.

Vores MødeCenter er centralt beliggende i København. Vi tilbyder gratis parkering, god handicapadgang og -faciliteter, samt at du nemt kommer til MødeCenteret både med offentlig transport og fra lufthavnen.

Flotte og gode lokaler. Der var plads til, at vi alle 100 kunne sidde sammen til fælles oplæg og samtidigt mulighed for fordybelse og ro ved det efterfølgende gruppearbejde. Super god service hele dagen – vi manglede aldrig noget og kaffen var god :-) Vi vil udentvivl gerne bruge Ledernes mødecenter en anden gang.

Brith Dahl CFO, Wil Film Aps