Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Ledernes MødeCenter udvider

Lad vores topmoderne mødefaciliteter danne rammerne for dit næste møde.

Ledernes MødeCenter er blevet udvidet med 750 flotte, nyistandsatte kvadratmeter. Dermed tilbyder vi nu konference-, møde- og kursusfaciliteter på mere end 1.500 kvadratmeter.

En inspirerende ramme til konferencer, møder og kurser

En gammel, rå lagerbygning er istandsat ned til mindste detalje og står nu som en inspirerende ramme for vores gæster.

Hvad enten I er 2, 20 eller 150, har vi et lokale, der passer til jeres behov. Book fx det sorte rum, lamelrummet, loungen eller glasrummet; hvert rum har sit helt eget unikke udtryk. Derudover har vi fortsat vores 12 små og store lokaler på 1. sal.

Alle lokaler har naturligvis trådløs internetadgang og moderne AV-udstyr.

Vores MødeCenter er centralt beliggende i København. Vi tilbyder gratis parkering, og du kommer nemt til MødeCenteret både med offentlig transport og fra lufthavnen.

Uden mad og drikke...

Som et godt afsæt for dagen byder vi på dejlig morgenmad, kaffe og the. Til frokost og aften kan I nyde en sund og veltilberedt buffet med et varieret udvalg af varme og lune retter. Maden laver vi i vores eget køkken af kokke fra Meyers Kantiner. Alt laves fra bunden med udgangspunkt i årstidens råvarer og med fokus på smag, etik og bæredygtighed. Med andre ord; måltider der glæder smagsløgene og giver fornyet overskud.

I dagens løb vil der være frisk frugt, kaffe, te og vand til rådighed.

Hvad kan vi gøre for jer?

Vi bestræber os altid på at finde den rigtige løsning til jeres arrangement, og vi sætter en ære i at yde en opmærksom service, så I kan fokusere på at få det optimale udbytte af jeres arrangement.

Kontakt os på telefon 3283 3416 eller send e-mail på booking@lederne.dk og hør mere.

Vi ser frem til at byde jer velkommen.