Ledernes MødeCenter - En inspirerende ramme til konferencer, møder og kurser

Ledernes MødeCenter er et moderne kursus- og konferencecenter centralt i København. Vi tilbyder mødelokaler, konferencelokaler og kursuslokaler til konkurrencedygtige priser.  

Afhold dit næste arrangement i kreative rammer i et af vores 22 forskellige lokaler fordelt på mere end 1500 kvadratmeter i to etager.

Hvad enten I er 2, 20 eller 150, har vi et lokale, der passer til jeres behov.  Vi har to store og rummelige konferencelokaler, syv lydtætte mødelokaler og ti moderne kursuslokaler med mulighed for fleksibel bordopstilling. Alle lokaler er med dagslys.

Vi lægger stor vægt på, at forplejningen er i top. Vi tilbyder sund og lækker mad fra Meyers kantiner, og vi har det økologiske spisemærke i sølv.

Alle lokaler har naturligvis trådløs internetadgang og moderne AV-udstyr. Vi har også mulighed for at livestreame eller optage dit arrangement fra vores store konferencelokale.

Bestil opkald om booking af lokaler

Ja tak, ring til mig

Vi har god handicapadgang og -faciliteter med blandt andet elevator, rampe og specialindrettede toiletforhold.

Vores MødeCenter er centralt beliggende i København, og du er kun et par minutters gang fra de grønne arealer på Kløvermarken. Vi tilbyder gratis parkering, og du kommer nemt til MødeCenteret både med offentlig transport og fra lufthavnen.

Ledernes MødeCenter er godkendt SKI-leverandør inden for rammeaftalen om konferencefaciliteter. Det betyder, at offentlige organisationer har mulighed for at købe møde- og konferencefaciliteter hos os.

Tag på en virtuel rundtur i Ledernes MødeCenter

"Flotte og gode lokaler. Der var plads til, at vi alle 100 kunne sidde sammen til fælles oplæg og samtidigt mulighed for fordybelse og ro ved det efterfølgende gruppearbejde. Super god service hele dagen – vi manglede aldrig noget, og kaffen var god :-) Vi vil uden tvivl gerne bruge Ledernes MødeCenter en anden gang."

Brith Dahl, CFO, Wil Film Aps