Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Ledernes MødeCenter

Ledernes Mødecenter er et konferencecenter centralt i København. Vi tilbyder også mødelokaler, kursuslokaler og tilbyder gratis parkering, med let adgang fra lufthavnen.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til Ledernes MødeCenter, hvor vi er fast forvisset om, at velfungerende og rolige omgivelser er en væsentlig forudsætning for det vellykkede kursus eller møde.

I Ledernes MødeCenter sætter vi en ære i at yde en opmærksom service, så vores kunder og gæster kan fokusere på at få det optimale udbytte af deres kursus eller møde, hvad enten I er en større ledergruppe, eller der er tale om et fortroligt møde mellem to.

Hos os bliver I mødt med et dejligt morgenmåltid, og i dagens løb vil der være frisk frugt, kaffe, te og vand til rådighed for jer. Til frokost og aften kan I nyde en sund og veltilberedt buffet med et varieret udvalg af varme og lune retter. Maden laves fra bunden med respekt for årstidens råvarer i vores eget køkken af kokke fra Meyers Kantiner. 

Vi bestræber os på altid at finde den helt rigtige løsning til jeres arrangement og matche jeres ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 3283 3416 eller sende e-mail: booking@lederne.dk.

koekken