Tilbage til oversigten

Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling

Som leder skal du skabe resultater gennem andre. Derfor er samspillet mellem dig og dine medarbejdere og de indbyrdes forhold mellem medarbejdere imellem helt centralt. 

Med udgangspunkt i relevante teorier og metoder til professionelle samtaler og dialog lærer du at udvikle en relation til dine medarbejdere, hvor du både kan motivere dem og håndtere magtkampe og konflikter.

Vi arbejder derudover med forskellige former for læring både individuelt og i grupper. Du bliver blandt andet i stand til at designe og facilitere læringsprocesser, der understøtter organisationens mål og sikrer en mere strategisk tilgang til læring og kompetenceudvikling.

Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling indgår også som et obligatorisk fag på diplomuddannelsens modul 2. 

Vær derfor opmærksom på, at du også har mulighed for at tilmelde dig den fulde diplomuddannelse i ledelse.

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu
"Det er super godt, at der er så meget vejledning, og at der er god plads og tid til at arbejde med opgaven. Det har givet et meget større læringsudbytte."
Isabel Calderon, tidl. deltager

Adgangskrav

For at blive optaget på diplomuddannelsen i ledelse skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Desuden skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav, er det stadig muligt at blive optaget på baggrund af dine reelle kompetencer.

Læs mere om realkompetencevurdering

Underviser

Anders Amstrup

Anders Amstrup

Anders har 15 års ledererfaring på mellem- og topniveau. Han har en uddannelsesbaggrund som erhvervspsykolog, cand. psych. og HD-A. Siden 2009 har Anders undervist godt 1.000 ledere hos Ledernes KompetenceCenter. Sideløbende har han været konsulent i blandt andet Magasin du Nord, hvor han over otte år havde 60 ledere i coachingforløb, teambuildede, konfliktmæglede og fungerede som krisepsykolog

Yderligere oplysninger

Diplomuddannelsen i ledelse er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og den er internationalt anerkendt via pointsystemet European Credit Transfer System med 60 ECTS point. Den varer sammenlagt tre år. Fagligt svarer et diplom i ledelse til en bachelorgrad, og uddannelsen giver dermed adgang til relevante masteruddannelser.

Mit Lederskab

I forbindelse med din tilmelding til til kompetenceudvikling hos Lederne Kompetencecenter, bliver du automatisk tilmeldt Mit Lederskab

Mit Lederskab er gratis de første seks måneder, og giver dig adgang til at benytte:

  • Vores populære og eksklusive virtuelle lederinspirationsmøder
  • Individuel uddannelsessparring der tager udgangspunkt i dine ønsker og udfordringer
  • Vores digitale platform, hvor du får adgang til podcasts, video materiale, artikler m.fl. der tager udgangspunkt i ledelse.

Hvis du ikke ønsker at være en del af Mit Lederskab, kan du altid give os besked, så sørger vi for at afmelde dig. 

Vi glæder os til at bidrage til din lederudvikling! 

Kurset udbydes af:

Erhvervsakademi
DTU

Udviklet og tilrettelagt i samarbejde med Lederne Kompetencecenter

Tilmelding

6 dage ca. kl. 09:00 - 16:00
17.800 kr.

Se alle valgfag og obligatoriske fag på diplomuddannelsen (16)