Tilbage til oversigten

E-learning: PRINCE2® Practitioner

Få dybere kendskab til PRINCE2® og muligheden for at udnytte alle fordelene ved metoden med Practitioner kurset.

På PRINCE2® Practitioner kurset uddyber du dit kendskab til metoderne og sammenhængene, som udgør PRINCE2® rammeværket. Dette muliggør en mere professionel tilgang til din daglige projektledelse, da du får styrket dit overblik og din indsigt i, hvordan processerne skal fungere for at sikre god projektledelse og fremdrift på dit projekt.

Desuden får du en bedre forståelse for, hvordan sammenhænge og afhængigheder spiller ind i projektets levetid, og hvordan du skal agere i den omskiftelige verden, som projektet lever i.

Derudover får du gennem øvelser og cases muligheden for at øve dig i, hvordan du kan bruge PRINCE2® metoderne i din dagligdag på konkrete projekter.

Læringsmål
Formålet med PRINCE2® Practitioner er at lære dig at anvende PRINCE2® til at styre og lede ikke-komplekse projekter i et miljø, der understøtter PRINCE2® herunder:

At kende til eller kunne kommentere detaljerede forklaringer af alle processer, temaer og teknikker
At vise forståelse for forholdet mellem processer, temaer, teknikker og PRINCE2® ledelsesprodukter

Målgruppe
PRINCE2® er relevant for alle, der arbejder med projekter. Både personer der leder projekter, eller på anden vis er ansvarlige i en projektorganisation såvel som kommende projektledere og deltagere i PRINCE2®-projekter.  

Pris
Prisen for dette online kursus er 7.000 kr.

Brug for hjælp?

3283 3610