Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Agil projektledelse

4.0 (23 bedømmelser)

KURSET UDBYDES IKKE PT.

 

Opnå gode resultater i et projektmiljø præget af konstant foranderlighed og uforudsigelighed. Du får velafprøvede redskaber til at lede projekter, når den traditionelle projekttilgang ikke slår til.

I et agilt projektmiljø vil du møde usikkerhed og uforudsete forhold. På kurset bliver du trænet i at agere som en løsningsorienteret medspiller, og du styrker dine evner til at skelne mellem, hvilke ideer der skal bevares, og hvilke der skal frasorteres.

Skab en omstillingsparat og effektiv projektorganisation

Bliv klog på, hvad agil projektledelse kan gøre for din organisation
Lær at planlægge agilt med fokus på kundeønsker og effekt
Få redskaber til at lede forandringsudsatte projekter
Lær at korrigere på baggrund af erfaringer og behov

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Målgruppe
Agil projektledelse er for dig, der er projektleder, projektdeltager, eller på anden vis er involveret i planlægningen og udviklingen af projekter, der er præget af forandring og uforudsigelighed. Du kan med fordel tage kurset som overbygning på en Projektlederuddannelse. 

Agil Projektledelse

Kursets indhold

Undervisningen er præget af dynamik og deltagerinddragelse, og der vil være en vekselvirkning mellem kortere teoretiske oplæg, diskussioner, refleksion, gruppearbejde, praktiske værktøjsøvelser og erfaringsudveksling.   

Her ser du de faglige temaer, vi vil arbejde med i løbet af kursets tre dage:

Ledernes agile projektlederuddannelse  

Dag 1: Det agile projektmiljø

Få indblik i, hvordan agil projektledelse adskiller sig fra traditionel projektledelse, og hvordan du implementerer tankegangen i din organisation. Du lærer, hvordan du løbende følger op på graden af agilitet i projekterne. Derudover lærer du, hvordan du afdækker kundens behov og laver et ordentligt aftalegrundlag, der sikrer tilfredshed.

Dag 2: Effektfokus og planlægning

Lær, hvordan du sikrer fokus på forretning og gevinster samtidig med, at du laver løbende tilpasning og korrektioner. Du får indsigt i "Den gode plan" i agil projektarbejde, som er at sikre leveranceoverblik og flow i arbejdet igennem en stram takt og rytme. Du lærer desuden at facilitere og arbejde med visualisering i forhold til at sikre inddragelse og medejerskab for projektet.

Dag 3: Ledelse

Lær at skabe de rette fysiske og mentale rammer for projektet og få indblik i, hvordan du sikrer den rigtige organisering i forhold til roller og ansvarsplacering. Du lærer endvidere at balancere mellem lederskab og management, så kreativiteten i teamet får de bedst mulige forudsætninger.

Underviser

Anne Dam Jensen

Anne er selvstændig konsulent og akkrediteret PRINCE2 og PRINCE2 Agile træner. Hun har eksamineret mere end 2.500 projektledere i PRINCE2, og har selv arbejdet som projekt- og forandringsleder. Anne er uddannet cand. scient. og har en ph.d. i kemi / bioteknologi.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen
Inkluderet i prisen er undervisning, kursusmaterialer og forplejning.

Tilmelding

3 dage
Pris 16.200 kr. (ex. moms)
Medlemspris 14.500 kr. (ex. moms)

Relaterede kurser i projektledelse (17)

Virksomhedsinternt forløb