LederLounge - viden og indsigt

LederLounge - en faglig oplevelse ud over det sædvanlige

Vil du holde dig knivskarp på faglig udvikling, ledelsesmæssige trends og styrke dit netværk med andre ledere? Så er LederLounge noget for dig.

LederLounge giver dig adgang til at komme helt tæt på førende ledelseseksperter og bemærkelsesværdige praktikere, når de præsenterer dig for de nyeste tanker inden for ledelse. De har fokus på at gøre stoffet anvendeligt, så du straks kan sætte den nye viden i spil. Samtidig bringer vi dig sammen med andre ledere, så du får mulighed for værdifuld sparring og udveksling af ideer.

LederLounge er:

koncentreret, fleksibel og praktisk anvendelig lederudvikling
inspirerende arrangementer med indlæg af førende ledelseseksperter
en unik mulighed for at styrke dit netværk med andre ledere og dyrke din ledelsesfaglighed

 

Vi tager rigtig mange ting med tilbage til virksomheden. Vi fik nye ideer til hvordan vi videndeler og udnytter hinandens læring.

Til LederLounge har vi fingeren på pulsen, så du kan holde dig opdateret på nye, aktuelle emner. Derfor planlægger vi jævnligt nye LederLounge-arrangementer, som vi løbende tilføjer her på siden. 

Arrangementerne afholdes løbende i inspirerende rammer i både København og Aarhus.

Kollegarabat

Hvis I tilmelder jer 2 til 9 kollegaer sammen, er prisen per deltager 1.350 kr. Tilmelder I jer over 10 personer fra samme virksomhed, er prisen 1.185 kr. per deltager. 

Rabatter kan ikke kombineres og er fratrukket prisen. Rabatprisen vil fremgå på din faktura.

Se de enkelte LederLounge og tilmeld her (4)