Velkommen til LederCoaching®

Ledercoaching giver dig nye perspektiver og klarhed over dine grundlæggende værdier, så du kan opnå bedre resultater i lederrollen. Du får hjælp til at udvikle dine generelle lederkompetencer og mulighed for at bryde med fastlåste mønstre.

Som leder står du ofte overfor udfordringer, som du på grund af din position ikke har mulighed for at drøfte med andre. Derfor kan det være fordelagtigt med et coachingforløb, hvor du kan drøfte dine problemstillinger med en professionel sparringspartner.

Der kan være mange forskellige årsager til at søge coaching, men oftest er der et ønske om, at noget skal være anderledes og bedre.

Det kan for eksempel være et ønske om at:

blive bedre til at håndtere konflikter
fremme din egen arbejdsglæde og dit overskud
skabe mere balance mellem dit arbejde og privatliv
forbedre din kommunikation og skabe stærkere relationer

Bestil opkald om LederCoaching®

Ja tak, ring til mig

Sådan fungerer LederCoaching®

Som leder står du ofte overfor udfordringer, som du på grund af din position ikke har mulighed for at drøfte med andre. Derfor kan det være fordelagtigt med et coachingforløb, hvor du kan drøfte dine problemstillinger med en professionel sparringspartner.

Hør mere om, hvad LederCoaching® kan gøre for dig: 

Thumbnail

Det siger deltagerne om LederCoaching®

"Som ledertalent ønskede jeg, at gøre min personlige profil og ledelsesstil mere tydelig. Efter lidt research valgte jeg et LederCoaching® forløb hos Lederne Kompetencecenter, hvor jeg blev matchet op med Michael som coach. Michael er med sin erfaring og professionelle indgangsvinkel en yderst troværdig coach, der med sin åbne og lyttende personlighed bidrager til et forløb, hvor jeg med stolthed kan konstatere, at jeg udvikler mig ikke kun som leder men også som person, hvilket også er blevet bemærket og anerkendt af mine omgivelser.

For mig er coaching et personligt forløb sammen med en professionel coach. Gennem gensidig respekt og tillid skabes der et rum, hvor alt kan bringes frem. Der bliver også skubbet til én både som person og leder. I Michael har jeg fået en sparringspartner, hvor jeg kan vende såvel idéer som udfordringer, og være sikker på, at jeg går hjem med nye perspektiver på begge dele."

Christian Bay Dietz, Afdelingschef, Elindco

 

"En stjernecoach! Når en hektisk hverdag med mange projekter, mange chefer og daglig drift skal gå hånd i hånd, er det rart, at have én stjerne at gå efter. Charlotte er med sin professionalisme, erfaring og fantastiske humør en loyal og troværdig coach og sparringspartner. Charlotte gav mig energi til at se muligheder og nye løsninger og min motivation og indsats blev klart øget. Store udfordringer blev vendt til små projekter. Charlotte fortjener fem ***** ud af fem mulige."

Helle Juhl, HR Manager, Arkil

Vil du vide mere om LederCoaching? Kontakt os eller bestil et opkald:

Marie

Marie Falkenberg

Markedschef | Outplacement og LederCoaching®
mfa@lederne.dk
3283 3601

Julie

Julie Luchow Madsen

Studentermedarbejder
jlm@lederne.dk
3283 3465