Pension- og forsikringstilbud til ledere

Med et dobbeltmedlemskab af Lederne og Lederne Søfart har du mulighed for at finde lige præcis den pensionsordning og de forsikringer, som du har behov for. 

Lederne Søfart giver eksklusiv adgang til

PFA pension

Lederne Søfart har et bredt samarbejde med PFA, som giver alle vores medlemmer en række fordele, når der skal spares op til pensionstilværelsen og helbredet skal sikres.

Havn

Som medlem af Lederne Søfart kan du få rabat på forsikringer hos TJM Forsikring. Du behøver ikke være tjenestemand, selvom det godt kunne lyde sådan.

PFA pension

PFA Helbredssikring giver dig mulighed for hurtig behandling på privathospitaler, -klinikker og hos speciallæger, hvis du bliver syg eller kommer til skade.

Som medlem af Lederne har du adgang til

Mand med korslagte arme

Med LederPension får du en individuel pensionsordning med høje afkast og lave omkostninger, som er skræddersyet til dig, der er leder. 

Familie på sofaen

Få ekstra tryghed i hverdagen med privatforsikringer, der dækker både dig og din familie. Ring og få et gratis og uforpligtende forsikringstjek. 

Mand bruger lommeregner

Du behøver ikke miste din indkomst, fordi du mister din løn. Med Ledernes lønsikring er du sikret op til 90% af din løn, hvis du går hen og bliver ledig.