Som medlem af Lederne Søfart kan du få rabat på forsikringer hos TJM Forsikring. Du behøver ikke være tjenestemand, selvom det godt kunne lyde sådan.

Med en sluttet kundekreds bruger vi ikke kræfter på at erobre nye markeder.

Vores administrationsomkostninger er næsten det halve af andre forsikringsselskabers. Det betyder attraktive priser og høj kvalitet for alle vores kunder.

Er du medlem af Lederne Søfart og kunde i TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive forsikret til samme pris som dig. Der er ingen selvrisiko og skadesdækning uden prisstigning på langt de fleste af TJM’s forsikringer.

Læs mere

Kontakt TJM forsikring

Ring på tlf. 70 33 28 28 og hør, hvordan du bliver kunde hos TJM Forsikring eller besøg deres hjemmeside her.

Hvem er TJM Forsikring?

Attraktive forsikringer i TJM Forsikring

Som medlem af Lederne Søfart kan du købe forsikringer i TJM Forsikring, og er du medlem af Ledere Søfart og kunde hos TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder.

Bliv en af Danmarks mest tilfredse forsikringskunder

TJM Forsikring har gennem flere år ligget helt i top på det danske forsikringsmarked målt på kundernes tilfredshed, bl.a. fordi rådgivning og kundeservice prioriteres højt. Samtidig betyder den begrænsede kundekreds, at administrationsomkostningerne er næsten det halve af andre forsikringsselskabers. Kræfterne koncentreres om det, der giver værdi for dig: Gode forsikringsdækninger, konkurrencedygtige priser og hurtig skadebehandling, hvis uheldet er ude.

Forsikringer der passer til dig
TJM Forsikring tilbyder alle de forsikringer, du typisk har brug for som privatperson. Du får din egen lokale forsikringstillidsmand, som kan hjælpe med at finde frem til de forsikringer, der passer til dig og dit liv her og nu. Forsikringstillidsmanden hjælper også med alt det praktiske i forbindelse med køb af forsikringer mv. Med 80 forsikringstillidsmænd, fordelt over hele landet, er der altid én i nærheden af dig. Kundeservice, skadebehandling og administration varetages af medarbejdere på hovedkontoret i Valby.   

En stærk familie
TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det sikrer økonomisk soliditet og del i en række attraktive fordelsaftaler.  Som kunde støtter du – uden at det koster dig ekstra - TrygFondens arbejde med at skabe mere tryghed i Danmark. Samtidig er du automatisk medlem af TryghedsGruppen og kan dermed hvert år få udbetalt bonus.

Ring på telefon 70 33 28 28 og hør, hvor nemt du bliver kunde hos TJM Forsikring.

Læs mere på www.tjm-forsikring.dk/ledernesoefart og på Facebook www.facebook.com/tjmforsikring/

Hvilke forsikringer kan du tegne?

Hos TJM Forsikring kan du tegne alle de forsikringer, du typisk har brug for som privatperson. Læs mere om forsikringerne her.