Lån og Spar-fordele

Få medlemsfordele i Lån & Spar

Som medlem er du med til at eje Lån & Spar. Og det giver en række fordele – naturligvis.

Lederne Søfart er en af de mere end 50 faglige organisationer, der er med til at eje Lån & Spar. Og derfor kan du som medlem få adgang til en række fordele i banken – bl.a. Danmarks højeste rente på lønkontoen. Det skal nemlig betale sig at være en del af et godt fællesskab.

 

Du får 5% i rente på din lønkonto

I Lån & Spar kan du få Danmarks bedste lønkonto med hele 5% i rente – normalt får man slet ikke renter på sin lønkonto. Rigtig mange medlemmer benytter sig allerede af denne gode fordel.

For at få 5% i rente på din lønkonto skal du være medlem af Lederne Søfart og have afsluttet din uddannelse. Du skal samle hele din økonomi i Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra).

Du får 5 % i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. Fra 50.001-500.000 kr. er renten 1 %. Fra 500.001-alt derover er renten 1,5 %. Du behøver ikke flytte dine realkreditlån for dette, men evt. ændringer ved eksisterende realkreditlån eller nye realkreditlån skal optages gennem Lån & Spar og Totalkredit.

Rentesatserne er variable og gælder pr. 13. juni 2023.

  

Gratis kort og konti

Som medlem får du også gratis konti hos Lån & Spar – og samler du hele din økonomi i banken, får du også gratis betalingskort.

Læs mere om dine fordele https://www.lsb.dk/lob/ls/

 

Få fagspecifik rådgivning

I Lån & Spar får du en personlig rådgiver, der er særlig specialiseret i din fagbranche. Det betyder, at du får rådgivning ud fra dine ansættelsesvilkår som fx din ferieordning, pension, løntrin og tillægsordninger. Det gør det både lettere for dig og os, når du står og skal låne penge til hus, bil, sommerhus eller noget helt fjerde.

 

Billigt billån til elbiler og plug-in hybridbiler

Som medlem kan du få et meget attraktivt billån hos Lån & Spar, hvis du køber en elbil eller en plug-in hybridbil. Du får fx en meget lav variabel rente på bare 3,75 % - det er 2,2 % lavere end Lån & Spars almindelige billån. Derudover kan du nøjes med 10 % i udbetaling på billånet til elbiler og plug-in hybridbiler, hvor du på et almindeligt billån skal lægge 20 %. 

Det er en forudsætning, at du samler hele din økonomi i Lån & Spar, hvis du skal have adgang til det billige billån.

  

Beregn tilbud https://www.lsb.dk/lob/ls/fordele/groent-billaan

For studerende

Få studiekonto i den bank, du selv ejer

Som studerende får du en studiekonto med mange fordele, der hjælper dig gennem studietiden. Kontoen giver dig bl.a. 5% i rente på de første 20.000 kr. Du kan også få en billig kassekredit, der kan hjælpe dig, hvis du står og mangler penge til en ny cykel eller årets bøger.

Ud over de kontante fordele får du også fagrelevant rådgivning, fordi vi kender dig og dine medstuderende bedre end de fleste. Er du på udkig efter en bolig, kan du få hjælp til at lægge en økonomisk plan for, hvordan du får råd til at købe en bolig. Og så det allerbedste – du kan beholde Danmarks bedste studiekonto 3 år efter, du er færdig. Du får det ikke bedre.

 

Læs mere om dine muligheder på https://www.lsb.dk/lob/ls/fordele/studiekonto

 

Betingelser for studiekonto

  • Du er medlem af Lederne Søfart.
  • Du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar.
  • Du får studiekontoen på baggrund af en almindelig kreditvurdering.
  • Du får 5 % i rente på de første 20.000 kr. Derefter 1 %.
  • Du kan have studiekontoen i op til 3 år efter endt uddannelse.
  • Alle rentesatser er variable og gældende pr. 13. juni 2023.