Mit Lederne

Værktøjer

Ledernes guide om motivation

Motivation er drivkraften bag al succes. Motivation giver handlekraft, arbejdsglæde og mærkbare resultater. Med motiverede ledere og medarbejdere kan I nå jeres mål. Uden motivation bliver det svært.

Motivation

Vi har udviklet motivationsguiden til dig for at bringe dig videre i dit lederskab. Guiden er skrevet i samarbejde med ledelseskonsulent Tudi Langkjær Larsen, som har mange års erfaring med undervisning og rådgivning af ledere og kender til de udfordringer, du står med, når det gælder både din egen og medarbejdernes motivation. Du får dermed viden og værktøjer, du kan bruge direkte i din hverdag.

I guiden kan du også læse fem beretninger fra ledere på forskellige ledelsesniveauer og i vidt forskellige brancher, der deler ud af deres erfaringer med motivation af både dem selv og deres medarbejdere. Du finder også interviewsene i deres fulde længde længere nede på denne side. 

Få indblik i fem andre lederes arbejde med motivation

Hans-Jørgen lederberetning

Hans-Jørgen Schmidt, indehaver af Pro Electric

Dorte lederberetning

Dorte Skaarup Schmidt, afdelingssygeplejerske på Herlev Hospital

Carsten lederberetning

Carsten Nedergaard, tidligere butikschef i Synoptik

Andre guides til dig om ledelse

SUS collage

Lederne har udviklet et unikt koncept for MUS med afsæt i styrkebaserede ledelse, som vi tilbyder gratis til dig som leder.

Du får en videoguide, skema, vejledninger og meget andet til download.


Den vanskelige samtale

Som leder er det uundgåeligt at skulle tage vanskelige samtaler med dine medarbejdere.

Vi har udviklet en logbog, som hjælper dig med forberedelserne og gennemførelsen af vanskelige samtaler.Godt fra start i lederjobbet

Desto flere refleksioner du har gjort dig, inden du starter nyt lederjob, desto bedre kommer du fra start.

Guiden "Kom godt fra start i lederjobbet" tilbyder dig værktøjer til, hvordan du forbereder dig på din første tid som leder i et nyt job.