Lederens nye krydspres
Lederne Konferencetour 2023

Lederens nye krydspres

Nye idealer for ledelse opstår løbende og medfører flere krav og forventninger til dig som leder. Det kan være alt fra at gå forrest med nye tiltag indenfor f.eks. bæredygtighed, diversitet og teknologi, til forventninger om, at du opfører dig på bestemte måder i bestemte sammenhænge. Læg hertil at bevågenheden fra omgivelserne er større end nogensinde før, og nogle beslutninger kan koste tab af omdømme, kunder, negativ omtale og omsætning.

Det medfører selvsagt et nyt og mere intenst krydspres på dig som leder. Forestillingen om, at alle ledere per natur er af en særlig støbning, der kan tilsidesætte egne følelser og som trives med et tårnhøjt pres, er forfejlet. Det kræver et stærkt personligt fundament og de rette værktøjer at kunne trives og lykkes i det.

På konferencen får du perspektiver på de nye faldgruber, der er for ledere og organisationer, samt råd til hvordan du navigerer udenom dem. Herudover dykkes der ned i, hvilke værktøjer du skal tage i brug for at stå stærkt og lykkes som leder. Vi slutter konferencen af med et indlæg, der giver dig et mentalt boost til at møde fremtidens udfordringer.