Allerød
forår 2024

Lederne Konferencetour i Allerød

Nordsjællands Konferencecenter
Gydevang 39-41, 3450 Lillerød
9. april 2024

Konferencen er afholdt

Action card

Mening og arbejdsliv – Leder, skab trivsel hos dig selv og i dit team 

En helt ny undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø viser, at ledere, der ikke har de fornødne værktøjer og rammer, har en direkte effekt på arbejdsmiljøet i form af mistrivsel og øget stress blandt medarbejderne.  

Løsningen er mere opmærksomme ledere, som sætter deres personlige egenskaber mere i spil, udviser empati, skaber mening og dermed bidrager til et bedre og tryggere arbejdsmiljø.  

Samtidigt er mange ledere selv under et stort pres og efterlyser bedre rammer og værktøjer, der kan give dem overskud til at kunne mestre de mange opgaver. 

På konferencen får du inspiration og værktøjer til skabe meningsfulde rammer og en arbejdskultur, der skaber de bedste betingelser for at både du og dine medarbejdere trives og præsterer optimalt. 

Program | 13.00-16.30

Lill Palmblad

Hvem passer på chefen?

Hvem passer på lederne, mens de passer på medarbejderne og de vigtige opgaver? Ledelse er et højrisikoarbejdsmiljø fuldt af både belastning og begejstring – og lederens trivsel har direkte indflydelse på resultater og det gode arbejdsliv, både for lederen selv og for medarbejderne - men vi taler for lidt om det. Lill sætter sprog på det særlige ved lederjobbet og viser veje til alt det, du kan gøre for at trives som leder.
Bente Klarlund

Grundsund – fysisk og mental sundhed

En sund krop er et godt afsæt for at folde livet helt ud. Skal man være grundsund, handler det bl.a. om sund kost, rigeligt med bevægelse, ingen tobak og nok søvn. Men vi skal også undgå unødig bekymring, fylde livet med mening og kunne tænke ud over os selv. Bentes oplæg er baseret på forskning og handler om både fysisk og mental sundhed.
Camilla Kring

Sådan skaber du en attraktiv arbejdskultur

Autonomi i eget liv til at kunne imødese individuelle familieformer, arbejdsformer og døgnrytmer har afgørende betydning for både helbred og produktivitet. Til trods for, at stadig flere organisationer er begyndt at tilbyde fleksibilitet, er det ikke sikkert, at medarbejderne benytter sig af det. Det er ikke virksomhedens struktur, men virksomhedens kultur, der afgør, om medarbejderne tør benytte sig af fleksibiliteten.

Oplægsholdere

Lill Palmblad

Forfatter, erhvervspsykolog og rådgiver

Lill har siden 2003 arbejdet i og for organisationer med fokus på at fremme og sikre menneskers mulighed for at arbejde, præstere og trives - sammen. Hun har 10 års erfaring som leder i bagagen og er sammen med Louise Dinesen aktuel med bogen ‘Hvem passer på chefen’.
Bente Klarlund

Professor, overlæge og sundhedsekspert

Professor i Integrativ Medicin ved Københavns Universitet og ansat som overlæge på Rigshospitalet. Leder af Trygfondens Center for Aktiv Sundhed, redaktør på Politikens sundhedsbrevkasse og en af de mest anvendte sundhedseksperter i Danmark.
Camilla Kring

Ph.d., forfatter og tidsaktivist

Som direktør i Super Navigators og medstifter af Tænketanken Fremtidens Arbejdsliv, hjælper Camilla højtperformende organisationer med at skabe bæredygtige arbejdskulturer, der forener høj produktivitet og livskvalitet.

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person