Kriseledelse | Næstved

Næstved

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10, 4700 Næstved
4. oktober 2022
Action card

De seneste år har Corona pandemien, krigen i Ukraine og klimakrisen vist os, at kriser opstår pludseligt og hurtigt kan ændre dagsordenen. Aktualiteten af at kunne lede gennem kriser er tydelig: en helt ny undersøgelse blandt ledere viser, at ca. 60% bruger mere tid på udefrakommende kriser end for fem år siden. Og det er uundgåeligt, at der ikke vil opstå flere kriser i fremtiden, som vil påvirke på din organisation og din rolle som leder.

For at hjælpe dig på vej til at lede bedre gennem kriser, har vi skabt konferencen ”Kriseledelse – Lær af kriser og styrk din ledelse”, som vil give dig perspektiver, værktøjer og konkrete eksempler, som du kan bruge i din ledelse med det samme. 

Køb billet til konferencen

Konferencen er gratis for både medlemmer og ikke-medlemmer

 

Program

13:00-16:30

Anne Villemoes

Man kan ikke tænke, når man er sikker på, man har ret

Anne Villemoes spidder vores vaner og minder os om, at selv de mest rummelige af os lever i et velisoleret ekkokammer. Det går ud over dialogen og gør os til dårligere ledere.
Louise Dinesen og Flemming Andersen

Kriseledelse – faldgruber og forberedelse

Vi befinder os i en tid præget af kriser. I en tid hvor ledere må forholde sig til alt fra mediesager, skandaler, løbske krænkelsessager, klimakriser, og øgede risici i den globale kontekst, bliver det mere og mere vigtigt for ledere at kende til både metoder og faldgruber i konstruktiv kriseledelse. Kriser er relationelle, og kan ikke løses uden om de mennesker, som gennemlever dem. Men hvad er god kriseledelse, og hvad kan ledere gøre i praksis før, under og efter en krise? Som leder har du både et ansvar for organisationen og for mennesker i og uden for organisationen. I kriseledelse skal du have blik for begge dele. Oplægget kommer blandt andet ind på det gode i kriseledelse og på de fem typiske faldgruber i kriseledelse, som ofte går igen blandt ledere.
Rane Willerslev

Rygrad og rummeliged

Til foredraget vil Rane Willerslev på underholdende og skarp vis ud fra to kernebegreber beskrive og forklare, hvad der skal til, for at vi mennesker kommer helskindet gennem en opløsningstid, hvor de gamle former og tanker konstant skal gentænkes og fornyes. Det skal ifølge Rane ske på et grundlag af solid og dyb faglighed – det er vores rygrad. Men også med en vilje til som samfund at møde verden med større rummelighed og et mod til at lade sin verden kollapse i mødet.

Oplægsholdere

Keynote speaker og kommunikationsekspert

Anne har arbejdet med kommunikation og forandring fra alle sider af bordet. Med en fortid som journalist, spindoktor, pressechef og senest ti år som kommunikationsdirektør i Danish Crown har hun igennem knap 30 år beskæftiget sig med at vende tingene på hovedet i krisetider. Hun er en efterspurgt foredragsholder i ind- og udland, og med en dåse cocktailpølser og solid humor, som rekvisit, inviterer hun på en fortælling om, hvor store afstandene kan være – selv over meget korte distancer. Fra øst til vest – og på tværs af både mødebord og middagsbord. Man kan ikke tænke, når man er sikker på, man har ret
Louise Dinesen og Flemming Andersen: Kriseledelse

Ledelseseksperter og forfattere til bogen Kriseledelse

Louise Dinesen er erhvervs- og krisepsykolog med tilknytning til Forsvarsakademiet og er også kendt for podcasten Lederhjerne, som udgives af Lederstof. Flemming Andersen er bl.a. tidl. Mediechef i DA og kommunikationschef i FTF. Herudover er han ledelsesrådgiver. Sammen har de skrevet bogen "Kriseledelse".
Rane Willerslev: Kriseledelse

Direktør v. Nationalmuseet og ph.d. fra University of Cambridge

Rane Willerslev har været chef for de Etnografiske Samlinger på Moesgaard Museum, direktør for Kulturhistorisk Museum på Universitetet i Oslo, og fra 2013 til 2017 har han ledet det arktiske forskningsfokus på Aarhus Universitet. Rane Willerslev er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og med ét ben i den akademiske topliga og det andet i de fjerneste vildmarker, spænder Rane bredt.