Næstved
forår 2024

Lederne Konferencetour i Næstved

Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Gl. Ridehus
Grønnegade 10, 4700 Næstved
4. June 2024
Action card

Mening og arbejdsliv – Leder, skab trivsel hos dig selv og i dit team 

En helt ny undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø viser, at ledere, der ikke har de fornødne værktøjer og rammer, har en direkte effekt på arbejdsmiljøet i form af mistrivsel og øget stress blandt medarbejderne.  

Løsningen er mere opmærksomme ledere, som sætter deres personlige egenskaber mere i spil, udviser empati, skaber mening og dermed bidrager til et bedre og tryggere arbejdsmiljø.  

Samtidigt er mange ledere selv under et stort pres og efterlyser bedre rammer og værktøjer, der kan give dem overskud til at kunne mestre de mange opgaver. 

På konferencen får du inspiration og værktøjer til skabe meningsfulde rammer og en arbejdskultur, der skaber de bedste betingelser for at både du og dine medarbejdere trives og præsterer optimalt. 

Program | 13.00-16.30

Pia Hauge

Langsom ledelse

Langsom ledelse handler om at sænke tempoet, fokusere på kvalitet af arbejdet og tænke sig om, når beslutningerne er komplekse. Fordi det er en god forretning, og fordi det gør det sjovt at gå på arbejde! Pia Hauge åbner for værktøjskassen med konkrete vaner, der giver dig mindre stress, mere energi og… mere tid. Hør bl.a. hvordan fordybelsestid og hjerne-pauser har revolutioneret nogle af Danmarks største virksomheder.
Malene Friis Andersen

Det menneskelige arbejdsliv og hvordan vi leder efter det

Vi siger så tit: Medarbejderne er vores vigtigste ressource? Hvis vi skal tage dette alvorligt, må vi som ledere og organisationer blive bevidste om, hvilket menneskesyn vi bygger vores ledelse på, og hvilke konsekvenser det har. Forskning viser, at indflydelse i arbejdet er den vigtigste faktor for vores trivsel, opgaveløsning og menneskelighed. Med udgangspunkt i bl.a. forskning dykker Malene ned i, hvordan du som leder kan skrue op for tre former for indflydelse i arbejdet.
Mikkel Severin

EQ (emotionel intelligens) som strategisk prioritet

En sund virksomhed er forudsætningen for exceptionelle resultater, og EQ er afgørende for at håndtere stress og mistrivsel. En sund virksomhed har EQ som strategisk prioritet og undgår tab for millioner af kroner pga. stress og mistrivsel. Det starter med ledelsen. EQ er den faktor, der skiller de mest succesfulde fra gennemsnittet. Mikkel Severin giver dig bl.a. svar på, hvad der karakteriserer folk med høj og lav EQ samt indsigt og værktøjer fra top 1%. 

Oplægsholdere

Pia Hauge

Ledelsesrådgiver og forfatter

Pia er tidl. chefrådgiver i DR, ekstern lektor og ledelseskonsulent. Hun er udpeget til PFA Advisory Table om fremtidens sunde arbejdsliv og forfatter til bl.a. ”Pause Power”, der udkommer til april.
Malene Friis Andersen

Ph.d., psykolog og forfatter

Malene er en af landets førende eksperter indenfor ledelse, stress og psykisk arbejdsmiljø. Hun er forfatter til flere bøger til ledere og arbejdsmiljøprofessionelle og er aktuel med bogen ‘Det kunne være så godt’.
Mikkel Severin

Executive Advisor og CEO i Mind Control

Mikkel er Danmarks førende Mind Control-ekspert med mere end 15 års erfaring. Han rådgiver topledere, ledelsesteams og virksomheder globalt om emotionel intelligens og afkodning af folk indenfor ledelse og forhandling.

Køb billet til konferencen her

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person