Trivsel i usikkerhed | Viborg

Viborg

Tinghallen (BDO Lounge)
Tingvej 20, 8800 Viborg 
8. november 2022
Action card
En intens og vanskelig periode med bl.a. Corona-nedlukninger, nødberedskaber, tvungen distanceledelse, prisstigninger og generel usikkerhed har gennem lang tid trukket ekstra laster på de fleste ledere. . Oveni dette er mange af deres medarbejdere også påvirket af de selvsamme usikre forhold, hvilket sætter sine spor i trivslen, motivationen og sammenhængskraften i deres teams.Mange ledere står derfor nu foran en ny stor opgave: de skal (gen)finde og øge deres indre og ydre motivationen, parallelt med at de skal sørge for at bidrage til en bæredygtig kultur, hvor medarbejderne trives og leverer, på trods af at vi befinder os i en tid, der fortsat præges af høj usikkerhed.

På konferencen vil du få inspiration og værktøjer til at styrke din egen motivation og trivsel i en tid præget af usikkerhed. Herefter får du værktøjer til at få kulturen, motivationen og trivslen tilbage blandt medarbejderne. Vi slutter konferencen af med et underholdende indlæg, som sender dig tilbage til arbejdspladsen med et overskud. 

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person

Program

13:00-16:30

Nicolai Moltke-Leth

Motivation og arbejdsglæde

Motivation og arbejdsglæde handler mest af alt om dit eget fokus, og hvilken indstilling du møder livet med. Du har kontrollen over begge størrelser, men det kræver, at du vælger at tage den. Lyder det lettere sagt end gjort? For summen af det du føler hver dag, skaber din livskvalitet. At styre sin tilstand er en indre proces, som hos de fleste foregår ubevidst. Hvis du vil ændre de gamle vaner og negative tanker, er du nødt til at blive bevidst om de mønstre, du gennemlever hver eneste dag.
Helle Hein

Når stress skyldes mangel på mening

Ved at forstå både opgavens natur (især opgavens kompleksitetsgrad) og individets natur (om opgaveløseren er ligevægtssøgende eller spændingssøgende) kan man identificere de giftige ingredienser, som skaber stress. Meget hyppigt viser det sig, at de giftige ingredienser ikke handler om overbelastning, men om mangel på mening i arbejdet
Lars Christiansen

Motivation og livsglæde

Fra fjernsynet kender vi Lars Christiansen som en glad verdensklasse-spiller. Virkeligheden er dog en lidt anden. Præcis som den er for de fleste mennesker. Det er naturligt, at vi løber ind i perioder, hvor glæden og motivationen er længere væk end normalt. I dette foredrag inspirer Lars sine deltagere til, hvordan man effektivt ”tager sig sammen”, så de svære perioder ikke bliver unødvendigt lange.

Oplægsholdere

Nicolai Moltke-Leth: Trivsel i usikkerhed

Tidl. jægersoldat, sociolog og forfatter

Hele sit liv har Nicolai arbejdet med udvikling af det menneskelige potentiale. Dette omfatter både andres, men også sit eget. Han er udannet sociolog, jægersoldat og kaptajn af reserven. Derudover er han NLP Master Practitioner og uddannet coach og præstationsudvikler hos Anthony Robbins, som er den førende i verden inden for området.
Helle Hein: Trivsel i usikkerhed

Cand.merc., ph.d. og forfatter

Helle Hein arbejder som selvstændig forsker, foredragsholder, konsulent og forfatter. Siden 2011 har Helle gennemført en række forskningsprojekter med forskellige emner, hvor alle har motivation og ledelse til fælles. Helle Hein fokuserer på forskellige aspekter af motivation og ledelse, herunder talentudviking, vidensarbejde og kreativitet.
Lars Christiansen: Trivsel i usikkerhed

Tidl. håndboldspiller og Hall of Fame

Lars Christiansen er en tidligere dansk håndboldspiller. Han er indehaver af rekorden for flest landskampe og flest mål på det danske håndboldlandshold. I 2015 blev han optaget i sportens Hall of Fame. Lars Christiansen er desuden en medrivende foredragsholder og forfatter til selvbiografien "Fra en spids vinkel" og "Når Sandheden skal frem".