Forår 2024

Lederne Konferencetour i Viborg

Tinghallen (BDO-Lounge)
Tingvej 20, 8800 Viborg
22. May 2024
Viborg
Action card

Konferencen er afholdt

AI og ledelse – Styrk samspillet mellem mennesker og teknologi

Kunstig (Artificial) intelligens (AI) stormer frem og skaber uanede muligheder for organisationer og ledere. Teknologien bidrager til at løse arbejdsopgaver hurtigere ogmere effektivt, men øger samtidigt den teknologiske kompleksitet og skaber etiske dilemmaer, som kan være svære at forudse og overskue.

Som leder vil du få en stor rolle i forhold til at få den nye teknologi sat i spil i din organisation og medarbejderstab, så du får det optimale samspil mellem mennesker og teknologi, og sikrer, at I forbliver konkurrencedygtige og etiske. 

For at hjælpe dig godt på vej ind i en tid, hvor kunstig intelligens kommer til at fylde mere og mere, har vi skabt konferencen ”AI og ledelse – Styrk fremtidens samspil mellem mennesker og teknologi”, hvor du får perspektiver og værktøjer, som kan hjælpe dig godt i gang med fremtidens AI ledelsesopgaver.

Program | 13:00-16:30

Thomas Terney

Hvad sker der inden for kunstig intelligens?

AI er nu både synligt og usynligt overalt omkring os. Det er altså ikke noget, som er på vej. Det er noget, som er her allerede. Og du kan som leder forvente - hvis det ikke allerede er sket - at dine medarbejdere og ledelseskollegaer vil vende sig til dig for, at få dine perspektiver. Dette oplæg vil sætte dig i stand til at svare på nogle af de aktuelt største spørgsmål.
Christiane Vejlø

Argumenter for mennesker

Hvad bliver menneskets rolle i en fremtid domineret af maskiner? Hvad betyder det, at maskinerne er begyndt at tale, skrive og skabe som os? Christiane Vejlø giver sit bud på, hvilke unikke menneskelige kvaliteter, som måske kan sikre vores art en plads i fremtiden. Christianes oplæg trækker på et væld af forskning og konkrete eksempler.

Oplægsholdere

Thomas Terney om AI og ledelse

Tech-ekspert og prisvindende iværksætter

Thomas Terney er en af landets mest benyttede foredragsholdere indenfor innovation, digitalisering og kunstig intelligens, fordi han har en unik evne til at tage komplekse emner og gøre dem levende, nærværende og forståelige – ofte tilsat en god portion humor.
Christiane Vejlø

Fremtidsanalytiker og direktør i Elektronista

Christiane har arbejdet i teknologibranchen i 20 år, sidder i dataetisk råd, og har rådgivet flere regeringer om teknologiudvikling og ansvarlig digitalisering. I efteråret 2023 udgav hun bogen ”Argumenter for Mennesker”.

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person