Slagelse
Forår 2024

Lederne Konferencetour i Slagelse

Slagelse Musikhus
Sdr. Stationsvej 3-5, 4200 Slagelse
30. april 2024
Action card

Brænd igennem som leder – Bliv set, hørt og forstået af ALLE dine medarbejdere

I en tid med konstante forstyrrelser skal der noget særligt til, for at dine budskaber kommer ud over rampen og sætter sig fast hos dine medarbejdere.  

Samtidigt overtager AI mange opgaver, hvilket gør det endnu vigtigere at sætte sine menneskelige styrker i spil såsom overbevisende kropssprog og nærværende og målrettet kommunikation. 

På konferencen dykker vi ned i, hvilke kernekompetencer du skal mestre, for at kommunikere stærkere og stå tydeligt som leder i en tid, hvor kampen om opmærksom kun bliver større.

Program | 13.00-16.15

Rie Helmer

Intro til dagen

Rie er facilitator på dagen og skyder den i gang med at sætte scenen og stille skarp på, hvorfor kommunikation og evnen til at brænde igennem er essentielle kompetencer i et hvert lederskab. Her ud over vil hun dagen igennem bidrage til at konkretisere oplægsholdernes pointer og værktøjer.
Anna Thygesen

Røvhulsledelse og andre ledelsesformer

Få Anna Thygesens bud på, hvad der er god ledelseskommunikation – og hvad der er dårlig! Bliv klogere på det, hun kalder, værdibaseret ledelse, hvor du skaber bedre trivsel, mere ligeværd blandt medarbejderne samtidig med, at du som leder når dine mål. Anna har masser af gode indsigter og cases med i tasken og garanterer masser af learnings, aha-oplevelser og et godt grin.
Mikael Kamber

Sådan får du hul igennem

Mikael Kamber har i årtier arbejdet med kunsten at brænde igennem med sin kommunikation. Både som leder, som Mr. News på TV2, som foredragsholder på scenen, som far til teenagere og i adskillige andre roller. I oplægget har han særligt fokus på den nonverbale kommunikation, bl.a. kropssprog, kontakt og kontekst, og du får indblik i konkrete metoder til at styrke din egen personlige gennemslagskraft.

Oplægsholdere

Anna Thygsen

Kommunikations- og ledelsesrådgiver

Anna har mere end 30 års erfaring med ledelse, kommunikation og branding i danske og internationale virksomheder. Hun rådgiver bl.a. virksomheder, når shitstormene raser, og det brænder på. Hun er meningsdanner, debattør, TV-vært, forfatter og primus motor i WeDoCommunication.
Michael Kamber

TV-vært, forfatter og tidl. chefredaktør

Kendt som profileret nyhedsvært på TV2, men har også udgivet bøger og holdt hundredvis af foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi. Mikael har desuden en fortid som topleder, både som adm. direktør, chefredaktør for JydskeVestkysten og mediedirektør i DR.
Rie Helmer

Medietræner og performancecoach

Rie har +20 års erfaring som journalist, TV-vært, strategisk kommunikatør og moderator. Hun er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen i Aarhus og har udviklet sin egen metode til at blive tydelig, troværdig og overbevisende på scenen.

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person