Sakskøbing
Forår 2024

Lederne Konferencetour i Sakskøbing

Raffinaderiet
Sukkerfabrikken 26, 4990 Sakskøbing
1. maj 2024
Action card

Gratis for medlemmer af Lederne og medlemmer af Business Lolland Falster

AI og ledelse – Styrk samspillet mellem mennesker og teknologi

Kunstig (Artificial) intelligens (AI) stormer frem og skaber uanede muligheder for organisationer og ledere. Teknologien bidrager til at løse arbejdsopgaver hurtigere og mere effektivt, men øger samtidigt den teknologiske kompleksitet og skaber etiske dilemmaer, som kan være svære at forudse og overskue.

Som leder vil du få en stor rolle i forhold til at få den nye teknologi sat i spil i din organisation og medarbejderstab, så du får det optimale samspil mellem mennesker og teknologi, og sikrer, at I forbliver konkurrencedygtige og etiske. 

For at hjælpe dig godt på vej ind i en tid, hvor kunstig intelligens kommer til at fylde mere og mere, har vi skabt konferencen ”AI og ledelse – Styrk fremtidens samspil mellem mennesker og teknologi”, hvor du får perspektiver og værktøjer, som kan hjælpe dig godt i gang med fremtidens AI ledelsesopgaver.

Program | 08.30-12.30

Christiane Vejlø

Argumenter for mennesker

Hvad bliver menneskets rolle i en fremtid domineret af maskiner? Hvad betyder det, at maskinerne er begyndt at tale, skrive og skabe som os? Christiane Vejlø giver sit bud på, hvilke unikke menneskelige kvaliteter, som måske kan sikre vores art en plads i fremtiden. Christianes oplæg trækker på et væld af forskning og konkrete eksempler.
Louise Opprud Jakobsen

AI & lederens nye rolle

Kreativ og analytisk tænkning samt teknologisk forståelse vurderes at være de vigtigste kompetencer lige nu, hvordan skaber du rammerne for disse som leder? Dette oplæg stiller skarpt på forandringen i organisationen - og hvad lederens rolle på den korte og lange bane bliver med AI som omdrejningspunkt for fremtidig relevans.
Mads Korsgaard og Pede B

Kreativitet og kunstig intelligens

Hvad sker der, når vi inviterer kunstig intelligens indenfor til kreative samspil mellem menneske og maskine? I en AI-baseret kombination af foredrag og freestylerap udforsker Mads Korsgaard og Pede B dette spørgsmål. Deltagerne får på både faglig og underholdende vis indsigt i, hvordan vores menneskelige kreativitet opererer, og hvordan kunstig intelligens vil kunne udvide den menneskelige hjernes kreative mulighedsrum.

Oplægsholdere

Christiane Vejlø

Fremtidsanalytiker og direktør i Elektronista

Christiane har arbejdet i teknologibranchen i 20 år, sidder i dataetisk råd, og har rådgivet flere regeringer om teknologiudvikling og ansvarlig digitalisering. I efteråret 2023 udgav hun bogen ”Argumenter for Mennesker”.
Louise Jakobsen

Innovatør, hjernenørd og fremtidsforsker

Louise har brugt de sidste 12 år på at interviewe mere end 500 nøgleledere fra virksomheder som Pixar, LEGO Ventures, NASA, for at destillere strategier, mindset og tænkemåder der repræsenterer den yderste forfront af innovation og ledelse.
Mads og Pede B om AI og ledelse

Psykolog og freestylerapper

Mads Korsgaard har en særlig interesse for det kreative potentiale i kunstig intelligens. Han har holdt masser af foredrag i ind- og udland og er sammen med Pede B forfatter til bogen ”Aktivt kreativ”. Pede B er en af landets absolut bedste freestylerappere og har vundet MCs Fight Night hele tre gange.

Tilmeld dig konferencen her

Pris: Gratis for medlemmer af Lederne og medlemmer af Business Lolland Falster