Odense
Efterår 2023

Lederne Konferencetour i Odense

Odense Congress Center
Ørbækvej 350, 5220 Odense
Action card

AI og ledelse – styrk fremtidens samspil mellem mennesker og teknologi

Kunstig intelligens (AI) stormer frem og skaber uanede muligheder for organisationer og ledere. Teknologien bidrager til at løse arbejdsopgaver hurtigere og mere effektivt, men øger samtidigt den teknologiske kompleksitet og skaber etiske dilemmaer, som kan være svære at forudse og overskue.

Som leder vil du få en stor rolle i forhold til at få den nye teknologi sat i spil i din organisation og medarbejderstab, så du får det optimale samspil mellem mennesker og teknologi, og sikrer, at I forbliver konkurrencedygtige og etiske.

For at hjælpe dig godt på vej ind i en tid, hvor kunstig intelligens kommer til at fylde mere og mere, har vi skabt konferencen ”AI og ledelse – Styrk fremtidens samspil mellem mennesker og teknologi”, hvor du får perspektiver og værktøjer, som kan hjælpe dig godt i gang med fremtidens AI ledelsesopgaver.

Program

13:00-16:30

Nikolaj Sonne

AI for begyndere, let øvede og ledere

Pludselig var de der - maskinerne der kunne løse komplekse opgaver og problemstillinger, programmere og endda bestå eksamener, som vi almindelige dødelige bruger årevis på at forberede. Med de nye teknologier kommer der også svimlende mange nye muligheder. Ikke bare i forhold til hvordan vi interagerer med det digitale, men også i forhold til hvilke typer af opgaver computeren kan løse. På godt og ondt får vi mere “menneskelige” maskiner. Bliv klogere på kunstig intelligens og hvad der driver disse tankeprocessorer. Oplev de mange konkrete muligheder i deres anvendelser og bliv fascineret af fortællinger fra en digital virkelighed - der lige har været science fiction. Og vi er først lige begyndt.
Peter Svarre

Kunstig intelligens i ledelsen

Vi kan nu tale med vores kunstige intelligenser, vi kan få dem til at skabe kunst og de er hastigt på vej ind på vores arbejdspladser i form af systemer, der profilerer, vurderer og rådgiver både medarbejdere og ledere. Hvorfor går det så stærkt med kunstig intelligens lige nu? Hvor kommer det fra, hvordan fungerer det, og hvilke konsekvenser får det for vores arbejdspladser og ledelsesrollen? Det får du alt sammen svarene på i dette foredrag af Peter Svarre, som er forfatter til bogen ”Hvad skal vi med mennesker?”. I foredraget kommer du til at høre om historien bag kunstig intelligens, du kommer til at forstå, hvordan moderne kunstig intelligens fungerer, og du vil se eksempler på brug af kunstig intelligens, som kan inspirere dig til at bruge kunstig intelligens i dit arbejde. Foredraget kommer også ind på det vigtige spørgsmål om etikken i de kunstige intelligenser, hvor Peter forklarer, hvordan både ledere og medarbejdere har et ansvar for at gøre intelligente maskiner ansvarlige og troværdige.
Christina Boutrup

Trends fra verdens største digitale økonomi

Kinas image som fabrik og vækstmarked er falmet på grund af pandemien og krigen i Ukraine, som har gjort truslen mod Taiwan mere virkelig. Men det ændrer ikke på, at Kina med sine 1,2 milliarder internetbrugere er verdens største og mest avancerede digitale økonomi, og er helt i front, når det gælder den praktiske anvendelse af kunstig intelligens. Desuden sidder kinesiske virksomheder tungt på de grønne forsyningskæder. Derfor må du som leder aldrig vende ryggen til Kina, hvis du vil være på forkant med udviklingen. I dette oplæg får du et kig ind i fremtiden på godt og ondt.

Oplægsholdere

nikolaj sonne au og ledelse

Tech-ekspert og journalist

I ti år har Nikolaj Sonne været vært på DR2 programmet ”So ein Ding”, ligesom han sideløbende har lavet fjernsyn om overvågning, internet, kunstig intelligens og fremtiden. Derudover har han skrevet for blandt andet Zetland og Euroman.
Peter Svarre oplægsholder til LKT

Digital strateg, forfatter og tidligere leder

Peter er uddannet i Statskundskab, men har arbejdet i teknologiens rødglødende maskinrum det meste af sit arbejdsliv. Peters store mål er, at hjælpe mennesker og virksomheder med at navigere og overleve i en digital verden. Han har bl.a. skrevet bøgerne "Digital etik" og "Hvad skal vi ed mennesker?".
Christina Boutrup

Erhvervsjournalist og en af landets førende Kina-kendere

Christina har boet i Kina i flere omgange, senest som Asien-korrespondent for TV2. Hun har rejst i hele regionen og har fulgt Kinas udvikling tæt siden 2004, blandt andet som vært for radio- og tv-programmer. Hun har skrevet flere anmelderroste bøger om verdens nye supermagt og er en flittigt benyttet oplægsholder og moderator både i ind- og udland.

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person