Køge
Forår 2024

Lederne Konferencetour i Køge

Pakhuset Braunstein
Carlsensvej 3, 4600 Køge
23. april 2024

Konferencen er afholdt

Action card

Lederens nye krydspres - Stå stærkt i fremtidens udfordringer

Nye idealer for ledelse opstår konstant og medfører flere krav og forventninger til dig som leder. Det kan være alt fra at gå forrest med nye tiltag indenfor fx bæredygtighed, diversitet og teknologi, til forventninger om, at du opfører dig på bestemte måder i bestemte sammenhænge. Læg hertil at bevågenheden fra omgivelserne er større end nogensinde før, og nogle beslutninger kan koste tab af omdømme, kunder og omsætning.

Det kræver et stærkt personligt fundament og de rette værktøjer at kunne trives og lykkes i det intense krydspres. På konferencen får du perspektiver på de nye faldgruber og råd til, hvordan du kan navigere udenom dem samt værktøjer til at stå stærkere og lykkes som leder i det nye krydspres.

Program | 13:00-16:30

Thomas Geuken

På rejse i fremtidens ledelse

Vi lever i en historisk tid med kolossale forandringer, som gør, at vi som ledere er nødsaget til at formulere en ny motiverende vision for fremtidens ledelse. En dagsorden, der gør, at vi som ledere både skal håndtere det krydspres, som ligger lige for, og de udfordringer som ligger længere ude i fremtiden. Men hvordan fremtidssikrer du din ledelse og organisation? Thomas opdaterer dit mindset på en indsigtsfuld og underholdende måde.
Birgitte Dam Jensen

Mød det 21. århundrede med ro, optimisme og handlekraft

Dette er forandringernes tid. Spillereglerne ændrer sig; teknologisk, geopolitisk, i kulturen og på arbejdspladsen. Som leder skal du turde gå forrest ad nye veje, prøve ting du endnu ikke helt forstår, lære mens du gør det og sikre, at du får alle med. For at lykkes skal du kunne bevare følelsesmæssig stabilitet og mental fleksibilitet – også når det er svært. Birgitte giver inspiration og værktøjer til, hvordan du kan udvikle dit personlige lederskab til mødet med det 21. århundrede.
Nicklas Pyrdol

Stå stærkt som leder

Som leder mærker du sikkert allerede hvordan kompleksiteten stiger i din dagligdag. Der kommer hele tiden nye udfordringer, du skal forholde dig til fx nye forventninger fra medarbejderne, ny teknologi, nye konkurrenter. Men én ting forbliver det samme: Nemlig, at dit vigtigste værktøj som leder er dig som menneske! Nicklas giver inspiration og konkrete værktøjer til at bevare roen og skabe mentalt overskud til at stå stærkt gennem fremtidens krav og udfordringer.

Oplægsholdere

Thomas Geuken om lederens nye krydspres til LKT 23

Fremtidsforsker, psykolog og forfatter

Thomas har stået i spidsen for rapporten "Unlocking the future of People & Organisations” og vil præsentere os for de vigtigste ledelsestrends, der kommer til at forme fremtidens ledelse. F.eks. trends som "flydende forventninger", "My robot colleague" og "Anticipatory Leadership".
Birgitte Dam Jensen

Konsulent, forfatter og foredragsholder

Birgitte har specialiseret sig i udvikling af robusthed og har mere end 15 års erfaring med at undervise og træne personer, der skal kunne bevare robusthed under pres. Hun har bl.a. trænet soldater til gidseloverlevelse i Forsvaret og undervist skuespillere på Odense Skuespillerskole.
Oplev Nicklas Pyrdol til efterårets konferencetour

Motivator og ekspert i sportspsykologi

Nicklas er en efterspurgt international foredragsholder. Han har mange års erfaring som sportspsykologisk konsulent for atleter i verdensklasse og ved hvordan man får mennesker til at topforme under pres. Han har desuden været konsulent for flere af Danmarks største virksomheder.

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person