Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Udvikling af Mennesker, Forretning og Teknologi

Formål med netværket er at inspirere hinanden til, hvorledes vi takler fremtiden i forhold til personale, forretning og teknologi.

Hvad forventer vi af dig:

Som netværksmedlem forventer vi af dig, at du er stabil i dit fremmøde. At du en enkelt gang må aflyse er OK, men da vi kun mødes hver anden måned og da du kender datoerne fra start har vi en forventning om at du tager netværket seriøst. På samme måde forventer vi en aktiv deltagelse i møder. Har du yderligere spændende emner til dagens emne, skal du endelig bringe dem på banen efter aftale med mødeleder.

Vi har valgt at holde gruppen åben for optagelse til minimum efteråret 2016, da vi har lavet en omstrukturering af gruppen og i dag behandler et lidt andet emne end alene HR. Som potentiel netværksmedlem inviteres du til næstkommende åbne møde, hvor de, der i dag er medlemmer kan nedlægge veto mod din optagelse, men hvad vigtigere er, du kan finde ud af om du befinder dig godt i gruppen. Efterfølgende kontakter netværkslederen dig vedr. din optagelse og du meldes officielt ind i gruppen af Lederne. Du er nu en del af dette netværk.

Vores ønske er at være et lille netværk med omkring 8-10 medlemmer, så vi kan opnå en fortrolighed, som gør det muligt at diskutere alle emner. Når vi er nået vores medlemsniveau vil vi kun optage nye medlemmer 2 gange om året i 1 gang i efteråret og 1 gang først på året.

Som mødeleder er det dig, der står for bespisning (hver betaler sit via MobilePay). Du sætter dagsordenen og styre slagets gang denne aften - om du vælger at få en gæstetaler ind eller selv lave et indlæg på emne  er helt op til dig. Når der er tale om gæstetalere må man som medlem forvente at skulle betale herfor. Hvis beløbet overstiger 300 kr. skal dette oplyses så medlemmer har mulighed for at sige fra. Dette være foruden bespisning.

Forberedelse. Forventer du at andre medlemmer skal forberede noget til mødet, skal de orientere i god tid, da vi alle har en travl hverdag. Minimum 1 uge før ved mindre ting og gerne 14 dage ved større forventninger til deltager.

Gruppens forum på LinkedIn

Værd at vide

Mødefrekvens

Mødefrekvens: hver 2. torsdag i hver 2. måned. Månederne er: April, Juni, August, Oktober og December.

Søg om optagelse

Du er altid velkommen til at søge om optagelse i vores forskellige netværksgrupper. Hvis der ikke plads, vil du få besked herom, inden for kort tid.

Søg om optagelse "Udvikling af Mennesker, Forretning og Teknologi"