Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Projektledelse - Østjylland

Netværksgruppens mål er at skabe et dynamisk LederNetværk med sparring, videndeling, nye relationer og læring inden for projektledelse i bred forstand.

Netværksmøderne tager udgangspunkt i aktuelle emner inden for projektledelse. Dette kan tage udgangspunkt i både medlemmernes egne cases, temakonferencer gennem Lederne eller diskussioner omkring teorier, projektmodeller og kulturproblematikker. 

Det er centralt for netværkets fundament, at medlemmerne udviser tillid til at dele faglighed, ideer og nytænkning samt en respekt og sparring for hinanden. Dette er med til at skabe den nødvendige inspiration til egen organisation og projekter samt etablere et rart netværksmiljø. Vi bestræber os på at skabe en dynamisk netværksgruppe hvor medlemmerne repræsenterer en bred række forskellige brancher, ledelsesniveauer og alle grene inden for projektledelse.

For at sikre et højt fagligt udbytte af vores netværk forventer vi, at medlemmer deltager aktivt, engageret og tager medansvar. Der er mellem 4-6 møder på årsbasis, og det forventes, at du som udgangspunkt kan deltage i min. 4 møder om året.

Gruppens forum på LinkedIn

Værd at vide

Mødefrekvens

4-6 møder årligt

Søg om optagelse

Du er altid velkommen til at søge om optagelse i vores forskellige netværksgrupper. Hvis der ikke plads, vil du få besked herom, inden for kort tid.

Søg om optagelse i Projektledelse - Østjylland

Mød netværkslederen

netheollgaardholm Nethe Øllgaard Holm

LinkedIn profil