Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Projektledelse - Østjylland

Netværksgruppens mål er at skabe et dynamisk LederNetværk med sparring, videndeling, nye relationer og læring inden for projektledelse i bred forstand.

Projektledelse er en bred betegnelse, hvilket også afspejler medlemmerne i netværket. Det betyder du både kan være en klassisk projektleder men også forandringsledelse og procesledelse hører under betegnelsen. Vi repræsenterer en bred vifte af brancher fra produktion, IT, sundhed og byggebranchen. Der er ikke krav til ansvarsområder eller ledelsesniveau, det vigtigste er at du er nysgerrig på at sparre med andre inden for paraplyen projektledelse, og bidrager med erfaringer og viden fra din position.

Vores netværksmøder består af virklighedsnære cases, oplæg fra eksperter eller oplæg fra deltagerne selv samt virksomhedsbesøg. Tidligere temaer vi har haft på agendaen er: Forandringsledelse, SCRUM, Projektmodeller, Businesscases, Outplacement, Præsentationsteknikker, Personlighedstest, Organisationsforandringer og Projektledelse i perspektiver.

For at sikre et højt fagligt udbytte af vores netværk forventer vi, at medlemmer deltager aktivt, engageret og tager medansvar. Der er mellem 4-6 møder på årsbasis, og det forventes, at du som udgangspunkt kan deltage i min. 4 møder om året.

Gruppens forum på LinkedIn

Værd at vide

Mødefrekvens

Netværket mødes 5 x om året typisk mellem 17.00 - 20.00. inkl. Spisning. 

 

Vi forsøger at veksle mellem virksomhedsbesøg eller at mødes i vores faste lokaler ved Skanderborg Fælled.

 

Derudover deltager vi gerne på Ledernes konferencer forår/efterår alt efter interesse og relevans.

Søg om optagelse

Du er altid velkommen til at søge om optagelse i vores forskellige netværksgrupper. Hvis der ikke plads, vil du få besked herom, inden for kort tid.

Søg om optagelse i Projektledelse - Østjylland

Mød netværkslederen

netheollgaardholm Nethe Øllgaard Holm

LinkedIn profil