Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Generel ledelse 1 - Hovedstaden

Netværket tager udgangspunkt i medlemmernes daglige udfordringer. Emner der ønskes yderligere belyst, aftales i gruppen, hvorefter vi indhenter foredragsholdere som et oplæg til videre debat om emnet.

Netværket består af mellemledere inden for flere forskellige brancher. Der har været en svag overvægt af ledere tilknyttet IT-roller, men der er også ledere fra andre brancher. Vi ønsker diversitet i branche og erfaringsniveau. Pt er der ca 12-15 medlemmer. Netværket er ikke et jobsøgningsnetværk, men et netværk hvor ledere har mulighed for at spare med hinanden i fortrolighed.

Netværksmøderne består typisk af 2 dele.

  • 1. del er et tema, som en af medlemmerne forestår. Det kan være en bestemt case/situation, en beskrivelse af et forandringsforløb i en virksomhed, en ekstern der bidrager med viden om et bestemt emne. Dvs. medlemmerne forventes at stå for denne del på skift.
  • 2. del består af en individuel runde, hvor hver især bidrager med en aktuel situation, en personlig ledelsesmæssig problemstilling, hvortil vedkommende kan få feedback/tips/ideer eller blot nogle uden for ens egen situation der lytter. Det er op til hver især.

Gruppens forum på LinkedIn

Værd at vide

Mødefrekvens

Der afholdes 6 møder årligt.

Møderne afholdes kl 17-20 på en hverdagsaften, hvor medlemmerne forventes at møde op. Netværket er ikke virtuelt.

Møderne afholdes typisk på skift mellem medlemmerne. Det er i Storkøbenhavn.

Søg om optagelse

Gruppen er pt lukket for optag af nye medlemmer.

Mød netværkslederen

 

Svend Ebbensgaard Svend Ebbensgaard

LinkedIn-profil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LinkedIn profil 

 

 Kurt Flyvholm Kurt Flyvholm

LinkedIn profil