Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Digitalisering - Hovedstaden

Netværket tager udgangspunkt i udfordringer, der er relateret til digital transformation.

Netværket fokuserer på de strategiske, kommercielle, udviklingsmæssige, processuelle og forandringsledelsesmæssige aspekter af digitalisering. Netværket består af mellemledere og erfarne medarbejdere med forskellig baggrund og fra forskellige brancher, herunder også konsulentbranchen. Fælles er medlemmernes daglige arbejde med og faglige interesse for digitalisering.

Netværksmøderne består typisk af 4 dele:

1. Præsentation og fælles drøftelse af en aktuel problemstilling inden for digitalisering (medlemmerne skiftes til at stå for denne del)

2. Kort runde, hvor medlemmerne opdaterer hinanden på eventuelle væsentlige ændringer i deres virksomheder knyttet til strategi, organisering, roller, ansvar mv.

3. Individuel runde, hvor medlemmerne har mulighed for at få sparring eller feedback på en ledelsesmæssig problemstilling eller aktuel personlig udfordring

4. Planlægning af næste møde

Netværket er ikke et jobsøgningsnetværk eller en markedsplads. Det er et netværk, hvor medlemmerne har mulighed for at drøfte faglige og forretningsmæssige problemstillinger i fortrolighed.

Værd at vide

Mødefrekvens

Netværket mødes ca. hver anden måned, og op til 6 gange om året.

Søg om optagelse

Gruppen er pt lukket for optag af nye medlemmer