Mit Lederne

Udvikling og karriere

Sådan får du jobbet

Når du er på jagt efter nyt job, har Lederne en lang række værktøjer, der kan hjælpe dig videre.

Har du helt styr på, hvordan du skriver en god ansøgning og et rammende CV? Og er din LinkedIn-profil skarp og opdateret? I Ledernes guides får du masser af inspiration og gode råd til, hvordan du kan arbejde med din jobsøgning.

Vi guider dig også igennem den vigtige forberedelse, når du står over for en jobsamtale, så du er godt klædt på før, under og efter samtalen.

Optimér din jobsøgning

Boost din LinkedIn-profil

Når du skal søge nyt job, kan du med fordel først "tjekke dig selv ud" på de sociale medier, så du sikrer dig, at du fremstår, som du ønsker med en opdateret og klar profil – over for både dit netværk og potentielle arbejdsgivere. Bliv helt skarp på LinkedIn med vores guide.

Læs mere og hent guide

Guide til CV og ansøgning

Få masser af gode råd til, hvordan du udarbejder et godt CV og får skrevet den bedst mulige ansøgning. Ledernes guide giver dig konkrete eksempler og bud på, hvordan du skal gribe det an.

Læs mere og hent guiden

Sådan analyserer du stillingsopslaget

For at kunne skrive en målrettet ansøgning er det vigtigt, at du er helt med på, hvad det er for et job, du søger. Hvad indeholder stillingen? Hvad motiverer dig til at søge den? Og hvad lægger arbejdsgiveren vægt på hos ansøgeren? Brug vores mini-guide til at analysere et stillingsopslag, før du søger jobbet.

Analysér stillingsopslaget

Sæt ord på dine kompetencer og succeser

Få overblik over dine styrker og din erfaring med en kompetenceprofil, så du får sat ord på alt det, du kan, når du skal søge job og præsentere dig selv mest overbevisende.

Udarbejd kompetenceprofil

Det er vigtigt, at du kan sætte ord på dine kompetencer. Men det er mindst ligeså vigtigt, at du kan fortælle historier om, hvordan du har opnået resultater og brugt dine kompetencer med succes. Brug vores værktøj til at komme godt i gang.

Del dine succeshistorier

Bliv klar til jobsamtalen

Forberedelse er nøglen til at gøre et overbevisende indtryk til jobsamtalen. Få headhunterens ekspertråd i video-guiden "Den gode jobsamtale" og læs mere om, hvordan du forbereder bedst muligt i Ledernes guide.

Forbered dig til jobsamtalen

Du kan få karriererådgivernes bedste råd og konkrete, brugbare værktøjer til jobsamtalen i guiden herunder. Du finder eksempler på nogle af de spørgsmål, som du kan møde til samtalen og hvordan, du kan svare på dem.

Få gode råd til din første jobsamtale på Skype

Hent Ledernes guide til jobsamtalen her

Guide til elevatortalen

En elevatortale er en kort præsentation af dig selv, dine kompetencer og dine ambitioner. Få inspiration til din elevatortale med vores guide og se tre bud på, hvordan det kan gøres.

Læs guide og se videoer

Hvis du får jobbet

Når du lander dit nye job, skal det ofte gå hurtigt med kontrakten. Snyd ikke dig selv – tjek vores liste over krav og anbefalinger til kontrakten her, eller send din kontrakt til juridisk gennemsyn hos os.

Bliv klogere på din kontrakt

Kom godt fra start i lederjobbet
Det kan være helt centralt for din første tid som ny leder, at du har gjort dig nogle indledende overvejelser og forberedt dig grundigt på de nye udfordringer.

Følger du linket nedenfor, finder du både en video-guide med headhunter Stephen Bruyant-Langers, der giver sine bedste råd til den første tid i et nyt lederjob samt vores guide "Godt fra start i lederjobbet", der tilbyder dig værktøjer til, hvordan du bedst muligt forbereder dig på den første tid.

Gå til guides


hjælp til dig

Selvstændig virksomhed