Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Samtaler der bringer dig videre

I løbet af et coachingforløb får du klarhed over dine grundlæggende værdier og fokus på områder, der styrker dit lederskab. 

Du opnår samtidig større gennemslagskraft og udvikler dine generelle lederkompetencer. Med LederCoaching® har du muligheden for at bryde med fastlåste mønstre og gennem ændret adfærd opnå bedre resultater i lederrollen. 

Coachingforløbet er et betalingsforløb. Vi tilbyder medlemmer af Lederne en specialpris. 

Læs mere om LederCoaching

Personlig sparring

Vores ledercoaches

Trine Dilèng

Ledercoach Trine Dileng

Trine Dilèng har arbejdet mange år som leder i det private erhvervsliv – de seneste otte år som ledelsesrådgiver og coach hos Lederne. Gennem hele sin karriere har hun beskæftiget sig med ledelse, kommunikation og markedsføring – og hele vejen med dialog og udvikling af mennesker som omdrejningspunkt.  

Trine Dilèng er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har foruden sin anerkendte internationale coach-uddannelse uddannet sig som stresscoach og konfliktrådgiver. Hun er såvel teoretisk som praktisk velfunderet og videreudvikler sig løbende inden for ledelse, kommunikation, coaching, stresshåndtering og mindfulness.


Charlotte Holm

charlotteoutCharlotte Holm  har en ledelses & HR baggrund fra store danske og internationale B2B og B2C virksomheder,  og har arbejdet med coaching, leder-og organisationsudvikling samt rekruttering på alle niveauer.

Charlotte er uddannet BA i fransk/engelsk, har en international certificering som ICC Life & Stress Coach og flere personprofil certificeringer.

LederCoaching Priser

LederCoaching® gennemføres i udgangspunktet som personlige møder hos Ledernes Kompetencecenter i København eller lokalt i samarbejde med vores landsdækkende coach-netværk.

Der er ligeledes mulighed for, at LederCoaching® kan foregå på din virksomheds adresse eller via telefon – eventuelt i kombination med personlige møder.

LederCoaching®-forløb tilrettelægges individuelt og kan strække sig over en kortere eller længere periode afhængigt af dit behov. For at opnå det bedste udbytte, anbefaler vi typisk et forløb på minimum seks timer som fordeles på individuelle sessioner af typisk 1-1,5 times varighed.

Vi tilbyder klippekort med min. 10 timer samt specialpris til medlemmer af Lederne.