Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Arrangementer

Hos Lederne tilbyder vi løbende konferencer, seminarer, gå-hjem-møder og andre arrangementer målrettet alle med interesse for ledelse.

Her finder du et overblik over de aktuelle arrangementer, som du kan tilmelde dig. 

Arbejdsmiljø Topmøde 2018
24. oktober 2018
Gå ikke glip af årets arbejdsmiljøbegivenhed, hvor Lederne er medarrangør. Det er gratis at deltage. Læs mere om arrangementet og hvordan du tilmelder dig her.
Læs mere
Ledelsens Dag
21. november 2018

Deltag i Ledelsens Dag 2018 og få et indblik i fremtidens teknologi og lederens rolle i en digital verden. Vi stiller skarpt på, hvilke personlige egenskaber og menneskelige værdier, du som leder får ekstra meget brug for i fremtiden.

Se programmet her

Vores samfund og måden vi producerer og driver virksomhed på forandres drastisk. På denne konference får du redskaber og inspiration til at lede agilt, så du bedre kan tackle forandringerne og forblive konkurrencedygtig.

Se konferencerne her
Det nye arbejdsliv Ledernes Konferencetour

Fremtidens medarbejdere bliver over 100 år gamle og skal forvente at arbejde 10-15 år mere end deres forældre og bedsteforældre. Men hvordan holder du dig konkurrencedygtig i et samfund, der er i rivende forandring, og hvor du skal være i konstant læring?

Se konferencerne her

Kunstig intelligens, selvkørende biler, 3D-print og virtual reality er eksempler på, hvordan den digitale transformation forandrer verden og den måde, vi driver virksomhed på.

På konferencen lærer du, hvordan du og din virksomhed tilpasser sig den nye virkelighed, så I kan udnytte de mange muligheder, de nye teknologier giver.

Se konferencerne her
Danmarkskort
Lederne har 20 lokale afdelinger fordelt over hele landet. Her byder vi løbende på arrangementer for alle vores medlemmer. Se, hvad der sker tæt på dig.
Find din lokalafdeling
kompetencecenter
Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback