Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Arrangementer

Hos Lederne tilbyder vi løbende konferencer, seminarer, gå-hjem-møder og andre arrangementer målrettet alle med interesse for ledelse.

Her finder du et overblik over de aktuelle arrangementer, som du kan tilmelde dig. 

Konference Tour 2017
14. november
Vi tager temperaturen på ledernes og medarbejdernes trivsel på konferencen "Livsbalance og sundhedsledelse" og debatterer, hvordan den kan blive bedre. Konferencen foregår flere steder i landet. 
Læs mere her
Konference Tour 2017
15. november
På konferencen "Leder - Tag ansvar" går vi i dybden med, hvordan du som leder kan arbejde mere bevidst med at spotte og dyrke dine egne og medarbejdernes styrker, så I bliver endnu bedre til at tage ansvar - både alene og som team.
Læs mere her
Bliv klog på crowdfunding
15. november
Overvejer du crowdfunding? Så kom til morgenmøde hos Ledernes søsterorganisation Virksom, hvor vi stiller skarpt på, hvordan du kan bruge crowdfunding.
Læs mere
Tag ansvar program
16. november
Vi ønsker at sætte talent for ledelse på dagsordenen. Den 16. november hylder vi derfor de ledere fra hovedstadsområdet, der i 2017 har taget et helt særligt ansvar. Afgiv din stemme og tilmeld dig arrangementet her.
Læs mere
Ledelsens Dag 2017
22. november

På Ledelsens Dag stiller vi skarpt på, hvordan digitalisering, servicerobotter og alle de muligheder, der følger med, vender op og ned på kravene til dit lederskab.

Læs mere
Konference Tour 2017
23. november
Generation Z og Y myldrer snart ud på arbejdspladserne. Kom og bliv klogere på dem og på, hvordan du tiltrækker og leder dem, så de ikke søger over til konkurrenten. 
Læs mere her
Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback