Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Arrangementer

Hos Lederne tilbyder vi løbende konferencer, seminarer, gå-hjem-møder og andre arrangementer målrettet alle med interesse for ledelse.

Her finder du et overblik over de aktuelle arrangementer, som du kan tilmelde dig. 

Ledelsens Dag 2017

På Ledelsens Dag stiller vi skarpt på, hvordan digitalisering, servicerobotter og alle de muligheder, der følger med, vender op og ned på kravene til dit lederskab.

Læs mere
Konference Tour 2017
Vi tager temperaturen på ledernes og medarbejdernes trivsel på konferencen "Livsbalance og sundhedsledelse" og debatterer, hvordan den kan blive bedre. Konferencen foregår flere steder i landet. 
Læs mere her
Konference Tour 2017
På konferencen "Leder - Tag ansvar" går vi i dybden med, hvordan du som leder kan arbejde mere bevidst med at spotte og dyrke dine egne og medarbejdernes styrker, så I bliver endnu bedre til at tage ansvar - både alene og som team.
Læs mere her
Konference Tour 2017
Generation Z og Y myldrer snart ud på arbejdspladserne. Kom og bliv klogere på dem og på, hvordan du tiltrækker og leder dem, så de ikke søger over til konkurrenten. 
Læs mere her
Konference Tour 2017
Den teknologiske udvikling går stærkt i samfundet og i de danske virksomheder, og risikoen for at blive disrupted af nye innovative konkurrenter er stor. Kom og bliv klogere på, hvordan du som leder kan hjælpe til med at fremtidssikre din virksomhed, når landets skarpeste eksperter deler ud af deres viden. 
Læs mere her
Tag ansvar program
Hør bl.a. Ole Fogh Kirkeby om robusthed, Thor Thorøe om sit iværksættereventyr og en masse andre inspirerende oplæg, debatter og foredrag, når vi åbner pop-up butik i Aarhus mandag den 18. september. 
Læs mere
Tag ansvar logo butik
Mød bl.a. Jette Egelund fra VIPP og Jesper Brix fra Læger uden Grænser, når Lederne åbner pop-up butik i Randers på Brødregade 6A mandag den 25. september, hvor vi i løbet af ugen inviterer til foredrag og debatter. 
Læs mere
Tag ansvar folder
Kom og vær med, når vi i uge 40 holder Tag Ansvar-uge i Herning. Ugen byder på et program sprængfyldt med interessante foredrag, oplæg og debatter om bl.a. stress, uddannelse, iværksætteri og ledelse. 
Læs mere
Tag Ansvar Danmarkskort
Vi åbner pop-up butik på Kongensgade 82 i Esbjerg mandag den. 9 oktober og holder åbent til og med fredag den 13. oktober. Vi har inviteret politikere, iværksættere, meningsdannere og ledere, der ugen ud vil besøge butikken til oplæg, foredrag og debat. 
Læs mere
Tre medarbejdere i dialog ved et skrivebord

Kom og hør om danske virksomheders erfaringer med forebyggelse af nedslidning og fastholdelse af medarbejdere på arbejdsmarkedet, og om de seneste forskningsresultater - og få en snak med fagfæller og andre.

Læs mere
Lederne sætter lederskab og ansvar på dagsordnen i hele 2017
I hele 2017 rejser Lederne rundt i Danmark og debatterer lederskab og ansvar med et spændende program, der strækker sig over fem hele dage i hver by.
Læs mere
Styrk dit lederskab med kurser, uddannelser, konferencer og rådgivning.
Se kurser og uddannelser
Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback