Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Udvid dit netværk og kom tættere på dine lokale ledere

Vi tilbyder dig adgang til netværk, der kan styrke din karriere

Deltag gratis i vores lokale netværksmøder

Mød lokale ledere

og udvid dit netværk

Konferencer nær dig

Deltag og bliv inspireret om ledelse

Særlige invitationer

Kom med til arrangementer, der giver værdi i hverdagen

Udvid dit netværk

Hos Lederne sætter vi altid ledere og ledelse på dagsordenen. Derfor har vi med LederNetværk® etableret et velorganiseret medlemsforum, hvor medlemmerne kan mødes og netværke om ledelse som et fælles og professionelt omdrejningspunkt.

 • Et fagligt og professionelt forum
  Fælles for alle netværksgrupperne er, at samtlige deltagere er ledere i deres daglige virke, og at grupperne har ledelse som fagligt omdrejningspunkt. LederNetværk® er med andre ord din direkte vej til et fagligt forum, hvor fokus er på dit professionelle virke, og hvor du får mulighed for at:

- Udvide dit lederperspektiv
- Løfte dine kompetencer
- Skabe værdifulde relationer

 • Lokale konferencer og arrangementer
  Vi sætter altid fokus på ledelse og på de emner, der er vigtig for dig som ledere. Derfor afholder den lokale afdeling hos Lederne arrangementer, der kan give dig mere indsigt i din rolle og dine udfordringer. 
 • Netværk som karrieremotor 
  Et netværk er ikke bare et netværk. For at du får det fulde udbytte hjælper vi med at kortlægge din styrker, blive klar på din kompetencer og få tjek på ”elevatortalen”. Alt samme godt når du skal ”sælge dig selv” i netværket eller hvis du ønsker at lande drømmejobbet. 

  

Få alle fordelene
Som medlem af Lederne får du også adgang til professionel juridisk rådgivning, personlig sparring til jobbet som leder, netværk for ledere, dagpenge og mulighed for ekstra økonomisk tryghed med Ledernes lønsikring.     


 

Hør, hvordan vi kan styrke dit netværk

Ring til os
mandag-fredag
fra kl 8:00 - 16:00 på:
32 83 32 29

Allerede medlem?

Så ring til os på:

3283 3283
Bestil et opkald

Find din lokale bestyrelse

Hvorfor vælge Lederne

Altid fordelagtig pris

Det skal kunne betale sig for dig at være medlem hos os. Derfor har vi hele tiden fokus på, at du som medlem får noget for dit kontingent.

Vi er en af de billigste fagorganisationer og a-kasser på markedet – hos os koster det kun 521,33 kr. om måneden at være medlem af både organisation og a-kassen.

 

 

Vi har fokus på ledelse

Hos Lederne får du et medlemskab, hvor service og ydelser er udviklet med fokus på at gøre hverdagen lettere for ledere og andre betroede medarbejdere. Fra vores mere end 111.000 medlemmer ved vi, hvad det kræver at være en god leder, og hvad der er vigtigt for dig i dagligdagen. Her står vi sammen om at sprede god ledelse og give dig de bedste forudsætninger for en succesful karriere som leder.

Professionel og personlig rådgivning

Med Lederne som sparringspartner har du altid en professionel rådgiver ved hånden, når du har brug for det. Vi kender alt til de situationer, du som leder kan havne i, og vi ved, hvad der skal til, for at løse de konflikter og udfordringer du møder i lederjobbet. Vores jurister hjælper dig med kontrakter, aftaler og paragraffer, mens vores mange rådgivere rådgiver dig om alt fra trivsel og karriere til løn og ledelsesudfordringer.

Vores krav til dig

Vi har nogle få simple krav før, at du kan blive medlem.
Et af dem er, at du skal være funktionæransat, og så skal du arbejde som leder eller betroet medarbejder. Du behøver ikke at have personaleansvar for at blive medlem, hvis bare du har ansvar eller dispositionsret, der forpligter virksomheden.

Du kan blive medlem, hvis du er:

 • Chef og leder med eller uden personalesansvar - For eksempel direktør, afdelingschef, souschef, butikschef, økonomichef, projektleder, værkfører, teamleder.
 • Betroet medarbejder ansat med særlig dispositionsret/ansvar - For eksempel projektansvarlig, direktionssekretær, Key Account Manager, teknisk rådgiver.

 Er du i tvivl, om du kan blive medlem, så bestil et opkald eller giv os et ring på 3283 3229.